עבור לתוכן

תליית מסך LCD בגודל 42" *מעל* מסך מחשב שיושב על שולחן סטנדרטי - האם זה פרקטי?

Featured Replies

פורסם

שלום רב לחברי הפורום!

מה שלומכם?

אז ככה אני עובר לדירה חדשה (לבד) ויש לי בה (בין היתר) חדר שינה - וסלון.

הואיל והמחשב שלי הוא מרכז הבידור שלי, וכן כל המערכת תופסת כ-3 מטר לרוחב, נראה לי הכי טבעי למקם אותו במרכז הסלון.

שזה דיי בסדר, סך הכל המסך הראשי שלי (מבין 2) הוא בגודל 24", ומערכת הסאונד (שהתייצתי כאן איתכם כשרכשתי אותה ואני ממש מרוצה ממנה) שלי כוללת מגבר היי-פיי סלוני למהדרין (Musical Fidelity A-1) וזוג רמקולי מדף על סטנדים (Epos ES11).

אבל בכל זאת, סלון וכאלה, אתה יודעים - אז חשבתי להוסיף גם טלוויזיה בגודל סביר של איזה 42", שיהיה אפשר לראות סרטים/לשחק משחקים בכיף (המחשב די חדש ואפשר לשחק במשחקים חדשים על הגדרות מקסימליות ב-Full HD) מהספה.

השאלה - היכן למקם אותה.

אופציה א: מעל שולחן המחשב. השאלה המרכזית שאני שואל כאן:

עד כמה זה לא נוח לצפות בטלוויזיה בגובה כזה מספה???

היתרון הוא שככה הרמקולים יהיו ממוקמים טוב גם עבור שימוש במחשב וגם עבור צפיה בטלויזיה.

אופציה ב: להזיז את כל מערכת המחשב ממרכז הסלון, לתלות את הטלוויזיה בגובה "סטנדרטי".

ואז אולי להוסיף מעכת סאונד נוספת רק עבור הטלויזיה. (אבל אז, גם תיהיה לי הוצאה נוספת מעבר לטלוויזיה וגם אקבל סאונד פחות טוב ממה שכבר יש לי....)

אז מה אתם אומרים?

פורסם

דילמה דומה למה שהייתה לי.

בסופו של דבר בחרתי באופציה א' כמו שלך (פלזמה 43"), אבל ההבדל הוא שאצלי מדובר בחדר שינה, והצפיה תעשה מהמיטה בשכיבה, לכן מומלץ ועדיף אפילו להתקין את הטלוויזיה למעלה.

אני חושב שזה יהיה נורא לא נוח לעשות את אותו הדבר כשיושבים על ספה.

פורסם
  • מחבר

טוב... תודה לך! (וסליחה על התגובה המאוחרת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים