פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים שלום לכולםאני מתעניין בקניית גימפאד אלחוטי למחשב , הגימפאד של MS נראה די מתאים.אבל , באמת צריך בטריות בשבילו? נשמע קצת לא נוח... ראיתי שהרבה קונים אותו - מה אתם כל הזמן מחליפים בטריות?
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים אם לא תהיה לו בטריה, איך אתה מצפה שיעבוד ?עם הכוח שיש לו מארוחת בוקר ?או שיש לגיימפאד בטרייה מובנית (נטענת USB וכאלה) או בטרייה חיצונית (נטענת או לא נטענת, זו כבר בעיה שלה)
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מחבר אוקיי בטריה פנימית זה בסדר.אבל למשל בגיימפאד של Xbox360 Wireless Controller for Windows על פי מה שראיתי עובד על בטריות רגילות. מה אשכרה צריך להחליף לו כל פעם בטריות? נשמע הזוי.
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים אני לא מכיר את הגיימפאד הספציפי שאתה מתאר (כי אני מעריך שיש המון דגמים כאלה)אבל גם בטריות נטענות יכולות להיות נטענות ולהיטען בתוך הגיימפאד גם בלי להוציא אותן אם זה מה שהגיימפאד עושהאו שתטעין אותן במטען "חיצוני"
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים בזמנו שהיה לי את השלט האלחוטי של MS השתמשתי בסוללות נטענות...והייתי צריך להטעין את הסוללות פעם בכמה חודשים...
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים מחבר אם ככה אז זה לא נורא בכלל. כנראה שאני בכל זאת אנסה אותו.משהו מכיר אתר (עדיף מחול) שמוכר אותו במחיר טוב? (עדיף בצבע הלבן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.