עבור לתוכן

מחשב תקציבי ללימודים

Featured Replies

פורסם

אהלן. מחשב לאחותי, תקציבי מאוד, עד 2000 שקלים, לימודי תעשיה וניהול בבראודה.

לפי ידיעתי - מטרותיה הם משרדיות בלבד - אך עם זאת, אני לא יודע עם איזה תוכנות עובדים בהמשך התואר (מישהוא במקרה כן יודע? עיצוב? מדעי המחשב?)

עקב התקציב המאוד מוגבל אשמח לדבר הכי סביר במחיר זה. כמובן שנשמח למשקל נמוך, זמן סוללה מרשים, כמו כן - אם יש מחשבים עם מסך יותר קטן, כמובן שנשמח - אך אני חושב שעקב התקציב הנמוך זה לא יתאפשר

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרות משרדיות, לימודי הנדסה תעשייה וניהול

* גודל המסך? 15.6, ניתן גם פחות

* משקל רצוי? עדיף נמוך, אך מודע לבעיתיות מבחינת התקציב

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב - עדיף סוללה טובה, במגבלות התקציב

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין צורך

* בלוטות? אין צורך

* גודל מינימלי של כונן קשיח? אין צורך במשהו גדול, כל גודל סטנדטי יספיק

* כונן CD/DVD? צורב? למה לא

* כונן Bluray? לא, נוותר.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מיותר

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש לי עותק של וינדוס שבע עם רישיון חוקי, אז אם אפשר למצוא מחשב ללא מערכת הפעלה, נשמח

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא ממש

זהו בערך. אשמח לשמוע על דגמי כניסה מוצלחים ל15.6

פורסם
  • מחבר

Lenovo IdeaPad B570 M58EEIV‎

או

\LG CD500-G.AD50E - Free dos ‎

או

ujitsu LifeBook A530-3‎

או

ujitsu LifeBook AH531-3‎

או

Samsung RV511-A04IL‎

או

Toshiba Satellite C660-1X3‎

מצטער על ריבוי האופציות, אניפשוט הולך להזמין מKSP בראשון.

פורסם

לא הייתי ממליץ לבחורה ממוצעת לקנות לפטופ 15" ללימודים - אם הכוונה היא לקחת אותו איתה, זה פשוט לא יקרה... היות ודרישות הביצועים אינן גבוהות, הייתי נותן את מלוא תשומת הלב לגודל ולמשקל. לי יש את מחשב דומה במהותו למחשב הזה ומאותה הסדרה, רק עם מעבד טיפה חזק יותר (אם כי מאותה הסדרה החלשה) ומסך 13". קל משקל (פחות מ1.8 ק"ג), זמן סוללה מטורף (עובר בכיף את ה8 שעות בשימוש חסכוני) ומחזיק בכיף לצרכים לימודיים שאינם דורשים שימוש בתוכנות כבדות. בזמנו קניתי בטרקלין חשמל ב1850 שקל, היום כבר אין אותו שם - אבל אפשר לחפש במקומות אחרים.

פורסם

מבחינת איכות המוצר והאחריות, כל הניידים האלו שווים פחות או יותר. ולכן לך על המוצר עם המפרט הטוב יותר.

במקרה הזה ה-Fujitsu LifeBook AH531-3 יעלה 1990 שח ומגיע עם מפרט חזק מהשאר. מומלץ לשדרג את הזכרון ל-4 ג'יגה בעוד כ-90 שח.

הלנובו בהודעה הקודמת הוא 11.6 אינצ', וקטן מדי כנראה לסטודנטית. אבל הכיוון נכון, וגם לדעתי מומלץ להשקיע עוד קצת וללכת על מחשב 13 אינצ'.

פורסם

אני היתי גם הולך על נטבוק (למשל של אסוס 1215) עולה 200 שח ונותן מחשב קל שלאופיס ואינטרנט הוא יעבוד מעולה (וכן, אפשר גם לפתח עליו כשצריך) במהלך הזמן שיהיה כסף תוסיף מסך חיצוני - וככה מקבלים גם מחשב נייד (מאוד) וגם זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים