עבור לתוכן

חידוש רמקול בעזרת ווזלין וטלק

Featured Replies

פורסם

מישהו שמע על השיטה הזאת?

חבר סיפר לי על שיטה שמורחים וזלין על הרמקול ואחרי זה מחממים אותו עם פן שיפתח תנקבוביות

לרמקול ואז מנגבים ושמים תלק שישמר..

מישהו עשה את זה?

הוא אמר שזה נותן הרבה בשמיעה

אבל אף פעם לא שמעתי את זה לפני ...אני יודע מנקים עם במרשת עדינה מאבק וזהו

אז רציתי לדעת עם עוד מישהו התנסה בשיטה הזאת

פורסם

חבר שלך חירווט אותך :lol:

פורסם

צריך לדעת לאיזה רמקול לעשות זאת, ואיך.

לי היה רמקול ישן של מורל עם סראונד מגומי על הוופר (8"). הרמקול הזה עמד בצד משהו כמו 15 שנים לפני שהוא הגיע אליי, ולכן הבעלים שלו מרח חומר (לא בדיוק ווזלין, אבל אני מניח שזה לא רחוק מדיי) על הסראונד בכדי שהוא לא יתייבש. לרמקולים שכבר לא בשיאם זה יעזור לשמור על הסראונד שלא יתייבש.

פורסם
  • מחבר

צריך לדעת לאיזה רמקול לעשות זאת, ואיך.

לי היה רמקול ישן של מורל עם סראונד מגומי על הוופר (8"). הרמקול הזה עמד בצד משהו כמו 15 שנים לפני שהוא הגיע אליי, ולכן הבעלים שלו מרח חומר (לא בדיוק ווזלין, אבל אני מניח שזה לא רחוק מדיי) על הסראונד בכדי שהוא לא יתייבש. לרמקולים שכבר לא בשיאם זה יעזור לשמור על הסראונד שלא יתייבש.

כן יש לו גם רמקולים של מורל ולהם הוא עושה את זה..

מישהו בחברה שם לימד אותו איך עושים את זה..אז הוא לימד אותי..אבל זה מוזר כי בחיים לא ראיתי שמדברים על זה יותר מידי ממה שחיפשתי בפורומים...

אני בכלל לפני זה חשבתי כמו חכמולוג שאולי כדאי לרסס ספרי סקאי או ספריי סיליקון שלא התייבש ;)

אתה חושב שלרמקולים פשוטים זה גם יכול לעזור אולי במשהו ?

פורסם

זה יכול לעזור לרמקולים עם סראונד שמתחיל להתייבש. אם הרמקול זבל אז חבל על העבודה (גם אם זה חצי דקה של עבודה).

פורסם
  • מחבר

זה יכול לעזור לרמקולים עם סראונד שמתחיל להתייבש. אם הרמקול זבל אז חבל על העבודה (גם אם זה חצי דקה של עבודה).

זה רמקולים אחוריים של רכב של חברת "crystal sound"

פורסם

הוא אמר שזה נותן הרבה בשמיעה

זה בדיוק למה פיקפקתי. אבל בשביל לחדש סראונד של הדרייבר נשמע הרבה יותר הגיוני, למרות שאני לא מבין איך טלק קשור.

בכל מקרה מפה ועד "לשפר את השמיעה" של הרמקול יש עוד דרך ארוכה.. במיוחד ברמקול "crystal sound" שהוא כנראה לא רמקול וינטאג' בן 30 שנה.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק למה פיקפקתי. אבל בשביל לחדש סראונד של הדרייבר נשמע הרבה יותר הגיוני, למרות שאני לא מבין איך טלק קשור.

בכל מקרה מפה ועד "לשפר את השמיעה" של הרמקול יש עוד דרך ארוכה.. במיוחד ברמקול "crystal sound" שהוא כנראה לא רמקול וינטאג' בן 30 שנה.

חחח הטלק זה בשביל אחרי שאתה שם את הווזלין כדי לשמור על הגומי(טלק ידוע בלשמור על גומי מפני התייבשות)

זה נכון אבל אני ינסה וידווח עם נתן משהו(זה לא שטלק עולה הרבה ככה ששווה לי לנסות..

כי בנתיים הרמקולים שפה המליצו לי לקנות ורציתי..נמכרו :(

פורסם

גם לי יש רמקולים של מורל MPL403 משהו כזה אם אני זוכר טוב..

שמתי לב שהדרייברים מתחילים להתייבש... זה יעזור אתם אומרים?

יש משהו לעשות בקשר לדרייברים שלא עובדים בכלל?

ברמקול אחד הטוויטר לא עובד ובשני המיד..

אני ואבא שלי חושבים לוותר עליהם.. יש איזה פתרון?

פורסם
  • מחבר

גם לי יש רמקולים של מורל MPL403 משהו כזה אם אני זוכר טוב..

שמתי לב שהדרייברים מתחילים להתייבש... זה יעזור אתם אומרים?

יש משהו לעשות בקשר לדרייברים שלא עובדים בכלל?

ברמקול אחד הטוויטר לא עובד ובשני המיד..

אני ואבא שלי חושבים לוותר עליהם.. יש איזה פתרון?

זה ניראה לי יכול לעזור נגד ההתייבשות שלהם(זה היופי שטלק מונע התייבשות של גומי..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים