פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים אני רוצה לקנות נוטבוק 10" בשביל לחבר אותו ל TV , להריץ עליו סרטים HD ביציאה ל TV , יוטיוב והורדות...האם המעבדים בנטבוקים יסחבו את המעבר ל TV והרצת סרטים?פשוט מצאתי נטבוק ב 550ש"ח - דיל של החברה.. איזה נתונים לחפש? מה המעבד המינימלי שצריך?
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים חייב ION של NVIDIAאו בפירוט: המעבד בנטבוקים (ATOM) חלש טילים וממש לא מסתדר עם HD, לכן צריך האצת וידאו במאיץ הגראפי שבמקרה הזה הוא ION.וגם אם תמצא מחשב ION נטבוק זה עדיין לא אידאילי לשימוש הזה, U get what u pay forאלו מחשבים חלשים ולרובם אין אפילו HDMI.
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים מחבר אני מחפש נטבוק כי אני אוהב שיש לי את הממשק של המחשב, עכבר ומקלדת אלחוטי , הורדות סרטים וצפיה,גלישה ברשת ויוטיוב..
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים ולמה לא נייח קטן חמוד זול וחזק?+1גם נייח אתה יכול לאמץ יותר בתוספת קירור זול.
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מחבר בסגנון HTPC ? הבעיה בזה שאם אני כבר בונה כזה אז אני אגזים במפרט ובעלות... אני מכיר את עצמי ..
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים ולמה לא נייח קטן חמוד זול וחזק?כי בפחות מ-1100-1200 ש"ח תקבל זבל טהור, בלי מסך, בלי רשת אלחוטית, בלי BT, פשוט ורועש.ATOM מסתדר יפה מאוד עם 720P. להריץ 1080 זה כבר שאפתני מדי - רק עם ION וקודקים/דרייברים מתאימים.
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים אני אתן לך רעיון נוסף (ולמעשה ככה אני עובד בבית שלי) - יש לך מחשב נייח?יש לי TV בסלון (סמסונג 50 פלאזמה) - ויש לי מחשב מרוחק (בקו ראיה נמצא כ-5 מטר)העברתי כבל HDMI באורך 10 מטר בתוך הקיר (לא מסובך במיוחד - קיר גבס - אבל אפשר גם להעביר בתעלה חיצונית אם כי אני לא מוצא את זה אסטטי מה שיכול לגרום בעיות אם האישה...).על המחשב אני שולט בעזרת עכבר אלחוטי פשוט של לוג'יטק - ואני פשוט משתמש במחשבכל הסיפור לא צריך לעלות יותר מ-300 שח (שזה כולל את עלות הכבל והעכבר האלחוטי) ואתה מסודר.אל תשכח שאם אתה שם מחשב אתה כנראה תצטרך גם לדאוג לו לרשת קווית (סטרים HD אלחוטי זה נדיר גם בתקן N) רק כדרך אגב - באותה הזדמנות גם העברתי כבל רשת שאם אי פעם יעבור לי איזה ג'וק בראש וארצה סטרימר או HTPC כבר אני יעבוד על 1GB...אבל אני לא רואה את זה קורה כרגע. אני מאוד מרוצה מהסידור הזהכל טוב,גבריאל
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים פשוט מצאתי נטבוק ב 550ש"ח - דיל של החברה..תקנה אותו ואני אקנה אותו ממך. רק תגיד איזה דגם/מפרט, אם כי במחיר הזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.