עבור לתוכן

נוטבוק לטלביזיה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נוטבוק 10" בשביל לחבר אותו ל TV , להריץ עליו סרטים HD ביציאה ל TV , יוטיוב והורדות...

האם המעבדים בנטבוקים יסחבו את המעבר ל TV והרצת סרטים?

פשוט מצאתי נטבוק ב 550ש"ח - דיל של החברה.. איזה נתונים לחפש? מה המעבד המינימלי שצריך?

פורסם

חייב ION של NVIDIA

או בפירוט: המעבד בנטבוקים (ATOM) חלש טילים וממש לא מסתדר עם HD, לכן צריך האצת וידאו במאיץ הגראפי שבמקרה הזה הוא ION.

וגם אם תמצא מחשב ION נטבוק זה עדיין לא אידאילי לשימוש הזה, U get what u pay for

אלו מחשבים חלשים ולרובם אין אפילו HDMI.

פורסם

סטרימר באותו המחיר יעשה אחלה עבודה.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש נטבוק כי אני אוהב שיש לי את הממשק של המחשב, עכבר ומקלדת אלחוטי , הורדות סרטים וצפיה,גלישה ברשת ויוטיוב..

פורסם

ולמה לא נייח קטן חמוד זול וחזק?

פורסם

+1

גם נייח אתה יכול לאמץ יותר בתוספת קירור זול.

פורסם
  • מחבר

בסגנון HTPC ?

הבעיה בזה שאם אני כבר בונה כזה אז אני אגזים במפרט ובעלות... אני מכיר את עצמי .. :jump:

פורסם

כי בפחות מ-1100-1200 ש"ח תקבל זבל טהור, בלי מסך, בלי רשת אלחוטית, בלי BT, פשוט ורועש.

ATOM מסתדר יפה מאוד עם 720P. להריץ 1080 זה כבר שאפתני מדי - רק עם ION וקודקים/דרייברים מתאימים.

פורסם

אני אתן לך רעיון נוסף (ולמעשה ככה אני עובד בבית שלי) - יש לך מחשב נייח?

יש לי TV בסלון (סמסונג 50 פלאזמה) - ויש לי מחשב מרוחק (בקו ראיה נמצא כ-5 מטר)

העברתי כבל HDMI באורך 10 מטר בתוך הקיר (לא מסובך במיוחד - קיר גבס - אבל אפשר גם להעביר בתעלה חיצונית אם כי אני לא מוצא את זה אסטטי מה שיכול לגרום בעיות אם האישה...).

על המחשב אני שולט בעזרת עכבר אלחוטי פשוט של לוג'יטק - ואני פשוט משתמש במחשב

כל הסיפור לא צריך לעלות יותר מ-300 שח (שזה כולל את עלות הכבל והעכבר האלחוטי) ואתה מסודר.

אל תשכח שאם אתה שם מחשב אתה כנראה תצטרך גם לדאוג לו לרשת קווית (סטרים HD אלחוטי זה נדיר גם בתקן N)

רק כדרך אגב - באותה הזדמנות גם העברתי כבל רשת שאם אי פעם יעבור לי איזה ג'וק בראש וארצה סטרימר או HTPC כבר אני יעבוד על 1GB...

אבל אני לא רואה את זה קורה כרגע. אני מאוד מרוצה מהסידור הזה

כל טוב,

גבריאל

פורסם

פשוט מצאתי נטבוק ב 550ש"ח - דיל של החברה..

תקנה אותו ואני אקנה אותו ממך. רק תגיד איזה דגם/מפרט, אם כי במחיר הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים