עבור לתוכן

טלפון סלולרי עם אפשרות להקלטת שיחות?

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים :)

ברשותי נוקיה 5310, פלאפון נחמד, אבל הגיע הזמן להחליף אותו. אני מעוניין בטלפון סלולרי חדש, לא חייב להיות סמארטפון - כל מה שאני רוצה זה שיהיה קטן (לא משהו בגודל של אייפון), מצלמה באיכות 3 מגה פיקסל ומעלה יהיה נחמד, ושתהיה בו אפשרות להקלטת שיחות (בנוקיה 5310 יש מערכת הפעלה series 40, אז אני מניח שמשהו עם מערכת הפעלה דומה גם יאפשר הקלטת שיחות...)

יש המלצות? תקציב 2000 ש"ח ומטה

אגב, אם במקרה ידוע לכם על סמארטפון שמספיק חכם בשביל לעשות תואר במדעי המחשב במקומי, אין הגבלת תקציב

ואם במקרה אתם מכירים אתר שמפרט, בין היתר, אם למכשיר יש אפשרות להקלטת שיחות או לא, אשמח לקישור. הייתי מחפש מכשיר שמתאים לי בעצמי, הבעייה היא שאין פירוט אם המכשירים מאפשרים הקלטת שיחות...

אני לא רוצה לקנות סמארטפון ולהוריד אפליקציה להקלטת שיחות, מהביקורות על התוכנות האלה, הן עובדות לעתים רחוקות, ויש מערכות הפעלה שאפילו מונעות הקלטת שיחות...

תודה ושבוע טוב :)

פורסם

האפליקציה של הקלטת שיחות עובדת טוב מאוד על

sgs2, xperia play, arc

לא ניתקלתי בבעיות עד כה. (Total recall)

פורסם
  • מחבר

האפליקציה של הקלטת שיחות עובדת טוב מאוד על

sgs2, xperia play, arc

לא ניתקלתי בבעיות עד כה. (Total recall)

ואללה? לאבא שלי יש סמסונג Galaxy כלשהו, העפתי מבט בכמה אפליקציות והדירוגים שלהן היו נמוכים מאוד (לא זוכר אם יצא לי לראות גם את Total Recall ברשימה)

בכל מקרה, אני מעדיף לא לקחת את הסיכון, אבל בהתחשב בעובדה שב zap אין מידע האם המכשירים תומכים בהקלטת שיחות או לא, אני מניח שלא תהיה לי ברירה אם לא ימליצו לי פה על מכשיר אחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים