עבור לתוכן

שאלה -מה מגבלת המקום ב HP4520s, מבחינת דיסקים קשיחים?

Featured Replies

פורסם

האם אני יכול להוסיף עוד כונן קשיח לאחד הקיים (מדובר בכונני 2.5''), או שאני חייב להחליף אותו?

ראיתי סרטון שמדגים הוספת קשיח ל 4510s, ושני הדגמים נראים אותו דבר מבחוץ, אבל רציתי לשאול ליתר בטחון.

פורסם
  • מחבר

את המוצר הזה כבר ראיתי, לא מתלהב ממנו.

ואני יודע שבאופן רשמי, במחשב הזה יש רק כונן אחד.

אני בעצם שואל שתי שאלות:

א- האם יש במחשב מספיק חיבורי SATA וחשמל לשני כוננים.

ב- האם יש במארז מספיק מקום לשני כוננים.

אם התשובה היא "לא", אז אני רוצה לשאול איך זה שהמבנה הפיסי של 4520s, שונה כ"כ מהמבנה הפיסי של 4510s.

נ.ב.

שכחתי לציין, שמדובר בנייד 17'', ולא חמש-עשרה-ומשהו.

פורסם

שכחתי לציין, שמדובר בנייד 17'', ולא חמש-עשרה-ומשהו.

הדגם שאתה מדבר עליו הוא ה-4720s במקרה הזה, ולא ה-4520.

א- האם יש במחשב מספיק חיבורי SATA וחשמל לשני כוננים.

ב- האם יש במארז מספיק מקום לשני כוננים.

אם התשובה היא "לא", אז אני רוצה לשאול איך זה שהמבנה הפיסי של 4520s, שונה כ"כ מהמבנה הפיסי של 4510s.

השאלה הראשונה לא רלבנטית, כי גם אם היו עוד 10 חיבורים אין במארז של הנייד הזה מקום לדיסק נוסף בלי לוותר על משהו אחר.

יש חיבור eSata אותו ניתן לנצל לקבלת חיבור כמעט יעיל כמו sata פנימי, בחיבור כבל בודד למחשב (חיבור משולב עם usb מספק חשמל)

הנה השוואה בין חיבור חיצוני לפנימי - http://www.tomshardware.com/reviews/thecus-brings-sata-external-storage,1245-2.html

המבנה לא שונה במיוחד מה-4710, קשה להאמין שיש אפשרות להתקין ב-4710 דיסק נוסף ללא וויתור על משהו במקומו.

אם יש לך סרט או לינק שמראה את הדיסק הנוסף ב-4710, אולי אפשר יהיה לבדוק מה בדיוק עשו שם.

פורסם
  • מחבר

.

בכל מקרה, על מחשב שלי מופיע השם 4520s (וגם האתר של HP מזהה אותו ככה לפי מפתח המוצר), והבחור בסרטון מדבר על מחשב 4510s.

בכל מקרה - יכול להיות ש 4720s הוא רק "שם במה"? באמת ראיתי שהנתונים הטכניים שHP מציגים ל 4520s קצת שונים ממה שהמחשב שלי מציג.

Access denied, האם תוכל להסביר לי מה הבחור הזה עשה עם המחשב שלו, כך שהוא הצליח להוסיף עוד קשיח?

תודה מראש! :hi:

פורסם

הבחור בסה"כ החליף את הדיסק המקורי, בדיסק קשיח אחר ולא הוסיף אחד חדש. (אין שם מקום לעוד אחד)

לצערו הנייד הזה לא מאפשר החלפת דיסקים בצורה נוחה כמו ה-4530s החדש, ודורש פירוק של כמעט חצי נייד לצורך החלפת דיסקים.

במחשבים עסקיים (וגם בסדרת הפרו בוק מהדור האחרון לדעתי) יש אפשרות להחליף דיסק על ידי פתיחת מגירה בתחתית המחשב ללא פירוק שלו.

אני חושב שבמקרה שלך, הנייד דומה ל-4520s ודורש הרבה מאוד עבודה כדי לשנות דיסק קשיח

החלפת הכונן האופטי בכונן קשיח קלה בהרבה מהתהליך שאתה רואה פה. ואינה דורשת פתיחת המחשב כנראה.

פורסם
  • מחבר

אופס, צודק.

לא שמתי לב שהוא הוציא את האחד הקיים.

בכל מקרה, ראיתי גם הסברים על הוספת קשיח על חשבון הכונן האופטי, וזה לא נראה לי. אני לא יודע מתי אני כן ארצה להשתמש בכונן האופטי, ולא רוצה להטריח את עצמי בלהתקין את הכונן האופטי מחדש.

אם כבר אולי אני אחליף את הקשיח הנוכחי, אבל זה יקרה בעוד די-הרבה זמן (בינתיים, אני לא מנצל את כל ה 300GB שיש לי, ככה שזה לא כ"כ מטריד אותי).

Access denied, תודה רבה-רבה על העזרה! :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים