עבור לתוכן

גאלאקסי נקסוס, אנרואיד 4.0 ועוד, הדיון המרוכז.

Featured Replies

פורסם

איך אתה יכול להגיד שזה מוגזם?

הרי למדנו מהכתבה שהבאת שהצרכנים (גם אתה) לא מבינים חצי דבר מחייהם, ולא יודעים מה גדול, מה קטן, מה מוגזם ומה לא. גם אתה לא.

או שרק אפל גאונים ויודעים מה נכון לעשות?

• תגובות 205
  • צפיות 21.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגודל מסך שלו זהה כמעט ברוחב לזה של הS2 ההבדל נוצר בגלל האורך שלו שהוגדל על חשבון המקשים הפיזיים

פורסם

הוא עדיין גדול פיזית מהS2 שבעצמו לא קטן

פורסם

SGS2 : 125.3 x 66.1 x 8.5 mm

PRIME : 135.5 x 67.9 x 8.9 mm

הבדל של 10.2 מ"מ באורך, 1.8 מ"מ ברוחב ו0.4 מ"מ בעובי... ההבדל העיקרי הוא באורך, ברוחב הוא זניח

פורסם

עוד סנטימטר זה גם יותר מדי

פורסם

כל מילימטר מעבר ל-SGS2 הוא יותר מידי, מהסיבה הפשוטה שה-SGS2 כשלעצמו הוא מפלצת ענקית וחסרת כל היגיון.

במקרה שיחקתי עם המכשיר הזה בסופ"ש האחרון. בחיים לא הייתי קונה מפלצת מזעזעת כזאת. לא בתור טלפון בכל אופן.

פורסם

לאנשים שהחיים שלהם קלים יותר עם תמונות:

gsmarena_009.jpg

הכי ימיני זה ה-SGS2 ובאמצע זה ה-Nexus החדש

פורסם

לדעתי ,היו צריכים להוציא את הGalaxy Nexus (שם זוועתי ,Prime הרבה יותר מתאים למכשיר.. ) עם מסך של 4.27" ב720p ,כפתור פיזי אחד ושני כפתורי מגע(כמו שמגיעה הI9100 כיום ) ועם העיצוב של הGalaxy Nexus כי בסך הכל לדעתי הוא ניראה הרבה יותר טוב מהGalaxy S II ,ובנוסף אם היו עושים אותו קצת קצר מהS2 זה היה מעולה .

פורסם
  • מחבר

חייב לציין שהשם באמת זוועתי, נקסוס גאלאקסי זה מתכון לשבירת שיניים.

פורסם

המכשיר לא נהיה גדול יותר בהרבה, המסך גדל על חשבון המקשים הפיזיים שנעלמו

noworries.png

הגודל מסך שלו זהה כמעט ברוחב לזה של הS2 ההבדל נוצר בגלל האורך שלו שהוגדל על חשבון המקשים הפיזיים

SGS2 : 125.3 x 66.1 x 8.5 mm

PRIME : 135.5 x 67.9 x 8.9 mm

הבדל של 10.2 מ"מ באורך, 1.8 מ"מ ברוחב ו0.4 מ"מ בעובי... ההבדל העיקרי הוא באורך, ברוחב הוא זניח

יעקב, לא מדובר פה על גודל המסך בלבד - אלא על הגודל הפיסי שהמכשיר הגיע אליו.

זה מתקרב לגודל של מחשב טבלט קטן בכיס, ולדעת הרוב (ואתה ועוד מספר מצומצם של אנשים הם לא רוב) זה גודל לא נוח

לא מדובר ב"רק עוד ס"מ בגובה ו-2 מ"מ ברוחב", מדובר במכשיר בגודל של כמעט 135 על 70. קח דף ותצייר ב-1 ל-1 ותבין כמה זה גדול

אני לא נגד מסכים גדולים ומכשירים חכמים, אבל בניגוד לדברים אחרים - גדול יותר לא תמיד שווה טוב יותר

נ.ב.

הציור שלך מטעה, כי מדובר בטלפון בגודל זהה עם מסכים שונים, במקרה הזה הנקסוס החדש גדול מה-S2

פורסם

הציור נועד פשוט בשביל להסביר את הקפיצה בגודל המסך...

פורסם

חייב לציין שהשם באמת זוועתי, נקסוס גאלאקסי זה מתכון לשבירת שיניים.

האמת Galaxy Nexus נשמע כמו שם מעולה ליד השם שSprint בחרה לS2 שלה .. "Samsung Galaxy S ll, Epic 4G Touch " :kopfpatsch: טוב שהם הבינו שצריך לעצור בשורה ..

פורסם

htc עם 4.7" , עכשיו אלה עם 4.65... אני מקווה שזה לא תחילת טרנד חדש. איזה בן אדם ירצה ללכת עם טלפון כזה בכיס שלו? גם הSGSII ענקי והם החליטו שזה לא מספיק.

או שצריך לעשות את המסך מקצה לקצה של המכשיר, כלומר שהמסך יהיה על גבי כל המכשיר, שלא יהיה הפרש בין קצה של מסך לקצה של המכשיר, או שלרדת בגודל המסך. אחרת גם עם מפרט של מעבד 4 ליבות ואנדרויד 9.0 עם מסך FHD הם יאבדו הרבה מאוד קונים...

חבל שעם הזמן הגבול בין טאבלט לסמארטפון ניהיה יותר ויותר מטושטש...

פורסם

הת'רד הזה מתחלק לאנשים שמרנים ומקובעים שפוחדים משינוי ותומכים בסטנדרטים וביציבות ומצד שני אנשים חדשנים והרפתקנים שתמיד חושבים איך משהו יכול להיות יותר טוב כשהוא משתנה על חשבון לקיחת סיכון וחוסר יציבות. אף אחד לא צודק ואף אחד לא טועה, הטריק הוא להיות פתוח לחשיבה השונה של השני.

האייפון למשל בזמנו היה נכון לנקודת הזמן שיצא טלפון גדול ומגושם (אך סקסי) עם רעיון "מטומטם" של לשלב טלפון עם מכשיר מדייה בידורית ולשלם על זה הרבה יותר כסף במכשיר הרבה יותר גדול ומגושם (שנראה ממש מוזר כששמים אותו על האוזן).

מאז אפשר להגיד שהרעיון של לשלב בין מדייה בידורית לטלפון תפס מעולה ויצר דברים חדשים ושימושיים שבכלל לא חשבנו עליהם כשהרעיון רק יצא.

לאט לאט אנו עושים בטלפונים האלה דברים שאנו רגילים לעשות על המחשב... ומכאן אפשר לנחש מה הצעד הבא של הדברים שאפשר וצריך להוסיף למכשירים האלה, לפחות כל מי שיודע "להסתכל קדימה על מה יהיה" ולא על " לעשות את אותו הדבר שיש עכשיו אבל בצורה יותר מהירה או יעילה".

אחד היתרונות והמאפיינים הייחודיים של הטלפון הזה (ויש המון מבחר של טלפונים בשוק) זה הרזולוצייה הגבוה שלו ביחד עם מסך גדול (שהוא יותר 4.3, ה4.65 זה רק במקום הכפתורים ונועד להיות רק בשימוש של וידאו 16:9 שינצל יותר שטח של הטלפון עצמו).

בעיקר דפי אינטרנט ותוכניות כמו MAPS שעושים המון שימוש בZOOM יהנו מהיתרון הזה. כרגע לא כלכך נוח לגלוש בעמודי אינטרנט בעיקר בגלל שילוב של גודל מסך עם רזולוצייה נמוכה.

אבל כמו שרשמתי - אפשר למצוא הרבה יתרונות וגם חסרונות לדברים שאנו רגילים לעשות היום עם טלפונים, אבל כשנכנס משהו עם קונספט חדשני - תמיד צריך לקחת בחשבון איזה שינוי בהרגלים וביכולות יכול להיווצר בעתיד (משהו שאף אחד לא יכול לדעת בוודאות).

הדיונים פה על גודל המסך פשוט מצחיקים אותי כי זה תמיד חוזר על עצמו:

- כן צריך מצלמה מקדימה \ לא צריך מצלמה מקדימה....

- כן צריך דור 3\ לא צריך דור 3....

- הרזוצייה של האייפון מספיקה\ הרזולוצייה של האייפון לא מספיקה...

- כן צריך 2 ליבות\ לא צריך 2 ליבות

- כן צריך כל מיני כפתורים\ לא צריך כל מיני כפתורים....

- כן צריך מקלדת פיזית\ לא צריך מקלדת פיזית...

- GPS עוזר\ GPS לא עוזר לכלום אם אתה לא נוהג...

- מסך 4.3 גדול מידי\ מסך 4.3 עם QHD לא מספיק ... אהה אופס - קפצתי שנה ורבע קדימה, תשכחו מהשורה האחרונה.... :).

בקיצור - כל הויכוחים הטפשיים האלה שתמיד אחרי זמן מה מגלים שהאנשים שינו את דעותיהם פשוט מצחיקים שתמיד הם חוזרים על עצמם בצורה שונה.

זה לא כלכך משנה אם החומרה טובה או לא - זה משנה אם יצליחו לעשות איתה דברים חדשים ולשנות הרגלים קיימים.

באמת שהגודל הפיזי של המכשיר לא ימנע מאנשים להכניס אותו לכיס (קצת הגזמתם עם ההבדלים בגודל הפיזי של המכשיר) או להחזיק אותו ביד אחת או לקחת אותו לפאב (זה הכי מצחיק). הקושי, אם קיים בעיקר פסיכולוגי ועניין של נוהג והתרגלות.

גם אני כשראיתי את הSGS2 חשבתי שזה טלפון ענק ולא הבנתי איך אפשר לקחת את זה (אבל אני מודה - אני אוהב טלפונים קטנים). מצד שני אני לא מתעלם מהעובדה שככל שהזמן עובר אני עושה יותר ויותר דברים עם הטלפון - ובאמת בהרבה שימושים חסרה לי רזולוצייה על פני גודל מסך.

לגבי "הרוב קובע ש...", "הכי אידאלי", "הכי טוב" שאני רואה הרבה בתרד הזה - אז או שנכבד קצת יותר אחד את דעותיו של השני או שמי שרושם משהו כזה פשוט יביא סימוכן למחקר המדעי, או למידע הססטיסטי שיוקי שערכה חברה גדולה שמאשש את דבריו. אם גם זה לא אפשרי - אפשר פשוט לשנות את הניק בפורום "לאלוהים" ואז כבר נדע מראש לא לקחת ברצינות...

גוגל וסמסונג אלו חברות ציבוריות שחייבות, אבל חייבות להראות תוצאות למשקיעים שלהם. כשזו המטרה הראשית של החברה, לפני שהייתי צועק "מטומטמים" לאנשים שמנהלים שם את הפרוייקטים שלה הייתי לפחות מנסה לחשוב ולנתח לעומק מה הם ניסו להשיג או מה היו המטרות של הגאונים בתחומם שבד"כ החברות האלה מעסיקות בכדי למלא את המטרה המוזכרת.

פורסם

הת'רד הזה מתחלק לאנשים שמרנים ומקובעים שפוחדים משינוי ותומכים בסטנדרטים וביציבות ומצד שני אנשים חדשנים והרפתקנים שתמיד חושבים איך משהו יכול להיות יותר טוב כשהוא משתנה על חשבון לקיחת סיכון וחוסר יציבות. אף אחד לא צודק ואף אחד לא טועה, הטריק הוא להיות פתוח לחשיבה השונה של השני.

אני בטוח שככה בדיוק אנשים מתחלקים פה... :s07:

תבין שזה לא עניין של קיבעון אלא נוחות. ואם זה היה נכון כנראה שגם אפל היית עושה את זה (לא סתם החברה נחשבת למומחית מס' 1 בעולם בחווית לקוח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים