עבור לתוכן

כתבה מעניינת במיוחד לאלו שאמרו שאפלת תיפול בעקבות ה 4S. |אכזבה? הצחקתם אותי. |

Featured Replies

פורסם

מה, באמת? כל מוצר של אפל באמת שובר שיאי מכירות? לא ידעתי...

תודה ששיתפת את הכתבה הזו, כמה למדתי ממנה!

עכשיו אני גם יודע שאפל גאונים וכל הצרכנים לא מבינים חצי דבר מחייהם.

אפל לא אמורה להתחשב בבקשותייהם של הצרכנים, הרי הם מפגרים!

איך יכולתי לחשוב אחרת?

כנראה הייתי שטוף מוח.

MiCool, אתה יודע אולי איפה אפשר להזמין אייפון 4S?

ואולי אתה גם יודע איך יוצרים דת חדשה? זה נראה לי רעיון גאוני להביע את אמונותי החדשות,

היא תיקרא iApple או iReligion, תלוי מה אפל תחליט (כי הרי אין שום חשיבות לאנשים הקטינים והמטומטמים).

ושוב, תודה.

נ.ב

הסרטון גרם לי לייבב בבכי על הרס היצירה המושלמת. למה יש אנשים כ"כ מרושעים בעולם?!?!?!?!!?!?

פורסם

אפל עושים משהו גרוע->שובר שיאי מכירות בגלל סיבות אחרות לגמרי->המשהו הוא לא גרוע

היגיון מדהים יש לבחור... אני קראתי גם כתבות אחרות שלו בזמנו, מטורלל משוחד

פורסם

מה גרוע באייפון 4S? הוא סגר פערים ומציע כמה דברים מגניבים. אתם חייבים מסך 4.8 אינץ' ומספרים פיצוציים חסרי כל משמעות בשימוש יומיומי כדי להרגיש התקדמות?

פורסם

הבעיה של ה4S היא שהוא לא 5, אנשים ציפו למשהו גדול וקיבלו שיפורים משמעותיים אבל קטנים יחסית

וכן, הגודל מסך הוא משהו שהיה אפשר לשנות, לא מעט אנשים עם איפון שרואים את הSGS2 שלי אומרים שחבל שהמסך שלהם לא גדול יותר... לא צריך4.5 אבל 4 היה מתקבל בברכה

פורסם

אני חושב שיצרניות שלא ננקוט בשמן הגזימו עם גודל המסכים. לדעתי 3.5-4 זה הגודל האופטימלי למסך למכשיר נייד. אם דוחפים 4.5+ לכל מכשיר חדש כנראה זה מה שצרכן רוצה.

פורסם

הוויכוחים האלה כבר נמאסו עליי.

גודל מסך זה משהו שמשתנה מאדם לאדם. יש מישהו שרוצה קטן ויש מישהו שרוצה גדול.

יש מישהו שירצה אנדרואיד למרות המסך הגדול, או מישהו שירצה אפל למרות המסך הקטן.

פורסם

דיי עם הויכוח הזה בבקשה.

יחד עם זאת אין ספק שאפל הצליחו לעלות על הסוס גם עם המכשיר האחרון שכנראה בראייה רחבה יותר גם כעת מול הנקסוס גאלאקסי לא נראה כבר מאכזב כל כך...

פורסם
  • מחבר

הבעיה של ה4S היא שהוא לא 5, אנשים ציפו למשהו גדול וקיבלו שיפורים משמעותיים אבל קטנים יחסית

וכן, הגודל מסך הוא משהו שהיה אפשר לשנות, לא מעט אנשים עם איפון שרואים את הSGS2 שלי אומרים שחבל שהמסך שלהם לא גדול יותר... לא צריך4.5 אבל 4 היה מתקבל בברכה

אז אתה באמת לא מבין הרבה.....גודל מסך של 4.5 אינצ' אולי מתאים לך אבל לא לכל השאר וזה מה שאפל חושבת וזכותה.

היא מחזיקה כרגע במכשיר המהיר בעולם עובדתית!...תגיד מה שתגיד.

כן דת או לא דת היא יודעת מה היא עושה ואנשים לא טפשים לקנות את האיפון כמו שלא כולם גאונים ובעלי תואר שני ומעלה בשביל לקנות סמסונג.

דיי עם הויכוח הזה בבקשה.

יחד עם זאת אין ספק שאפל הצליחו לעלות על הסוס גם עם המכשיר האחרון שכנראה בראייה רחבה יותר גם כעת מול הנקסוס גאלאקסי לא נראה כבר מאכזב כל כך...

כשמדברים בהיגיון הכל ניראה אחרת :)

אני מאוד מצפה לראות את הנקסוס החדש !

פורסם

ממש לא ברור לי למה היית צריך לפתוח על זה דיון חדש ולהצית (שוב) את הויכוח המפגר הזה בסגנון של "למי יש יותר גדול".

פתחת את הדיון שמדבר על מבחני הביצועים (שכמובן גלש גם לויכוח הישן של אפל VS גוגל), למה אי אפשר היה להוסיף את ה"מידע" הזה לשם?

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים