עבור לתוכן

מבקש המלצה לאוזניות IN EAR

Featured Replies

פורסם

היעוד: הליכה ופעילות ספורטיבית.

הדרישות שלי:

בידוד רעשים חיצוניים טוב(מפריע לי ששומעים לפעמים משבי רוחעם מה שיש לי כרגע http://koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^eb^PLUG ).

נוחות ושלא יפלו בקלות מהאוזן.

מעדיף שאורכי הכבלים R\L יהיו שונים(לטובת הL).

תקציב: עד 350 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות גם מעבר לתקציב ואבדוק כמה אני יכול להשתולל עם זה.

תודה

פורסם
  • מחבר

טוב אני מרשה לעצמי להקפיץ, אגב חשבתי על הCX380 של SENNHAISER יש למישהו חות דעת עליהן?

אגב2: אני לא אודיופיל ככה שמבחינת איכות אני לא צריך משהו מעל סטנדרטי, חשוב לי שיהיו נוחות!

פורסם

היי אני מקווה שהכותב המקורי עוד בסביבה בשביל לקרוא את זה...

*גילוי דעת: אני פריק של סנהייזר.

לא מכיר את הKOSS שדיברת עליהן אז לא יודע להשוות, אך היו לי את הCX 300 תקופה ארוכה וכרגע אני משתמש בדגם מאוד דומה, הCX 400

איכות הסאונד לדעתי סבירה מאוד, כמובן אם אתה לא משווה לרמקולים בני 20 שנה מתוצרת אנגלית המחוברים למגבר שעולה כמו רכב קטן...

לא זכורים לי רעשים חיצוניים של רוח או דברים אחרים שהפריעו, לא בהליכות (ברחוב, לא בטבע) לא בריצות, וגם לא בחדר כושר.

מצד שני, אני תמיד שומע בווליום גבוהה בזמן ביצוע פעילות ספורטיבית.

אם אני לא טועה, הCX 300 באות בתצורה שרצית עם צד אחד ארוך יותר, לא זוכר אם זה ימין או שמאל.

מבחינת נוחות אין לי טענות ומהאוזניים שלי הן לא נופלות בקלות (לאומת, למשל, האוזניות סטוק של ה-samsung galaxy s שזרוקות לי במקום לא ידוע בבית)

ועוד דבר אם יש לך עוד כ-180 שקלים להשקיע ואם נוחות בזמן ספורט חשוב לך וגם יש לך מכשיר טלפון שמצד אחד תומך בBT סטריאופוני ומצד שני הוא גדול/מגושם/עדין מדי (כגון סמארטפון טיפוסי) אני ממליץ לך לבדוק פתרון כמו ה jabra bt3030 שמאפשר לחבר את האוזניות למכשיר קטן ועמיד ולשמוע מוזיקה שמקורה בטלפון שנמצא היכנשהו בטווח 10 מטר ממך (למשל כיס אחורי או תיק)

פורסם
  • מחבר

רכשתי את הCX680 מבחינת אטימות לרעשי סביבה הן נהדרות(לפחות מבחינתי) איכות צליל משביעת רצון+ וגם סידרתי את אורכי הכבלים בצורה שנוחה לי.

קיצר מומלץ למי שאין לו דרישות בשמיים וגם המחיר נחמד....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים