פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים בזמן האחרון בעיקר אחרי שמחשב פעל הרבה זמן רצוף ה xp נתקע ב saving your settings שאני מנסה לעשות turn off או restartמה יכולות להיות הסיבות השונות
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים זה לא חייב ליהיות זה.... יכול ליהיות שאיזה תהליך דפוק ובדרך כלל התהליכים הדפוקים הם תהליכים כמו SAVENOW וכל מני ADSאז תכנסו לRUN\הפעל בתפריט התחל תכתבו MSCONFIG ויפתח לכם חלון שבאחת הלשוניות\TABS כתוב אתחול\STARTUPכל מה שלא ניראה לכם קשור למערכת תורידו ת-V ממנו ושתהליכים כמו NAV32 וכאלה ישארו (NortonAntiVirus) קיצר כל מה שחיוני באמת
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים יש לי בידיוק אותו מודם כמו אצלך ואותה בעיה כניראה זה בעיה בתוכנות שאתה מפעיל בזיכרון ,יש כניראה איזה בעיה עם הדריברים של המודם עם כל מיני תוכנות שאתה מפעיל בזמן שאתה גולש. לי זה קורה כשאני מיתנתק מהאינטרנט ושני המחשבים שבזיכרון לא נעלמים ואז רוב התוכניות שפועלות ברקע פשוט ניתקעות כשאני מנסה לכבות את המחשב צר לי להגיד לך אבל זה פשוט באג ,חלק מהמון באגים בXP
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים מחבר האם למישהו יש פתרון לבעיה?כמובן שהגיוני להחליף את המודם , אבל מה בדיוק אני עושהניגש לבזקסטור ?מה אני בדיוק אמור להגיד להם?יש פתרון ברמת התוכנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.