עבור לתוכן

עזרה בבניית מחשב לגיימינג - עד 6500 שקל

Featured Replies

פורסם

הייתי שמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג בתקציב של עד 6.5K, בדקתי את המפרטים המוצעים באתר והיקר שבהם היה עד 5K, ולכן אני אשמח לקבל הצעות למפרטים טובים יותר....

המחשב יכול להרעיש, ולכן אין צורך לשים דגש מיוחד על רעש או קירור מיוחד, וכמה שיותר מפרטים או אלטרנטיבות, והסבר להעדפות של אנשים, יעזרו לא רק לי אלא לשאר האנשים עם תקציב של יותר מ 5K.

תודה מראש!

דביר

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שאין צורך בציוד היקפי.....

פורסם

יש שאלון ב"דביק". מלא אותו בבקשה.

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 40 אינץ' HD 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן, אבל שיהיה אפשרי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות, אשמח להרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה לחנות ספציפית, אבל רצוי שכל החומרה תהיה מאותה החנות בשביל האחריות. אזור המרכז.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). תמיכה בUSB3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב והרחוק

תודה מראש ומתנצל על כל התיקונים :)

פורסם

מסך 40" לא אומר הרבה.

מה הרזולוציה שלו? כתוב נ"יתן לציין גם" גודל מסך, לא נ"יתן במקום לציין" :)

פורסם
  • מחבר

תוקן, תודה רבה, ומתנצל על התיקונים, פעם ראשונה שאני מפרסם בפורום, ופשוט שמעתי שפה זה המקום הכי איכותי לשאול על חוות דעת לקניית מחשב חדש...

:)

פורסם

אני חושב שמבחינת ניצול מלא של התקציב המפרט הבא יהיה מושלם ;D

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1207

לוח אם:

Gigabyte Z68X-UD3H-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪777

מארז:

SilverStone RAVEN 3 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪599

ספק כוח:

Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail

כמות: 1 - מחיר: ₪554

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2 - מחיר: ₪122

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪279

קשיח למחשב שולחני:

Corsair 60GB SSD Nova 2 series 270-240

כמות: 1 - מחיר: ₪523

כרטיס מסך:

Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪1150

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪96

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6579

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6448 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/gq1efmxv

המפרט מאוד חזק ומאוד איכותי אין ספק שזה מחשב מפלצתי בעל ביצועים חזקים מאוד.

מעבד 2500K בעל אפשרות לOC בעתיד וקירור מעולה, לוח אם בין החדשים הZ68 ובין המומלצים בארץ במחיר שלו, זיכרונות 8GB ב2 ערוצים לביצועים חסרי פשרות, מערך CF של HD6950 שבSCALING יותר חזק מי מערך SLI של GTX570 ואף ברמת הביצועים של מערך SLI של GTX580, כונן 1TB שמספיק ובנוסף כונן SSD של 60GB מהיר לניצול של הSMART RESPONSE, מארז בין האיכותיים ברמת המחיר שלו בעל סירקולציה מעולה ושקט מאוד, ספק כוח חזק שיספיק למפרט הזה ולOC כבד בעתיד, בנוסף החנות מבצעת OC למעבד ככה שהביצועים יהיו גבוהים עוד מי ההתחלה.

פורסם
  • מחבר

טוב, דבר ראשון תודה רבה על התגובה, רק שאלה אם אפשר -

- אני מעדיף לוותר על הכונן SSD ולהוסיף את המחיר שלו לשדרג לזוג כרטיסי מסך טובים יותר, אבל אני לא יודע כמה קריטי זה, אני מודע ליתרונות שיש לכונן כזה, אבל רציתי לדעת אם זה באמת ישנה בצורה משמעותית את היכולת של המחשב להריץ משחקים, לעומת שיפור של הכרטיסים הגראפיים?

ואני לא כל כך יודע למי מספיק היום טרה, אבל יש לי עוד ארבעה אז אני מסודר ;)

סה"כ המפרט מצויין וקולע ! :) תודה רבה

פורסם

הזוג כרטיסי מסך שיש לך כרגע נחשבים למפלצות לא קטנות ושדרוג לזוג HD6970/GTX580 לא כדאי לפי דעתי כי אז יוצר מערכת של 4 ליבות(2 בכל כרטיס מסך) מה שלא באמת מנוצל במשחקי מחשב כיום.

יש כאן אתר שיתן לך קצת יותר מושג למה זה ביזבוז כסף :

http://hothardware.com/Reviews/AMD-Radeon-HD-6970--6950-GPU-Reviews-Enter-Cayman/?page=12

אז אני ממליץ לך להשאר עם הSSD, דבר שאתה תרגיש ביום יום וזה בטוח עדיף על בזבוז כסף לחינם(שדרוג לזוג כרטיסי מסך אחרים).

פורסם

HD6970/GTX580 לא כדאי לפי דעתי כי אז יוצר מערכת של 4 ליבות(2 בכל כרטיס מסך)

אלה כרטיסים חד ליבתיים

פורסם
  • מחבר

אלה כרטיסים חד ליבתיים

אתה ממליץ לשדרג על חשבון ה SSD או שזה היה לידע כללי? אני מכיר את ה HD6970, אני יודע שהוא כרטיס מצויין, אחי משתמש בו במחשב שלו, אבל אני לא מספיק יודע אם ההבדל בין ה HD6970 ל HD6950 הוא כזה גדול, ואם באמת משתלם לשים זוג של ה HD6970...

בסופו של דבר התקציב גמיש בכ500 שקל, אבל אם ההבדל זניח אני מוכן להתפשר, אני לא אתעקש על סתם להוציא עוד כסף :)

פורסם

לידע הכללי של gunrhutjbha

אם כבר מערך (ובתנאי שאתה מודע לחסרונות), לא הייתי לוקח משהו מעבר לצמד 6870 ואז גם יהיה ניתן לקחת ספק זול יותר

פורסם

לידע הכללי של gunrhutjbha

אם כבר מערך (ובתנאי שאתה מודע לחסרונות), לא הייתי לוקח משהו מעבר לצמד 6870 ואז גם יהיה ניתן לקחת ספק זול יותר

אני לא הכי מעדוכן בכל הכרטיסי מסך החדשים שיצאו ומעבדים ובכל זאת רציני לעזור ידעתי שמשהו שאני יגיד יתברר כלא נכון אבל העדפתי לנסות לעזור וישתקנו אותי במידת הצורך מאשר לא להגיב בכלל.

פורסם

במקרה זה עדיף לא להגיב כלל.

באם לא היו מתקנים אותך (או כל אחד אחר לצורך העניין) היה פותח התרד מקבל רושם מוטעה במקרה הטוב וקנייה גרועה במקרה הרע.

אם לא עוזרים למישהו אפשר לפנות למנהל הפורום בהודעה פרטית עם קישור לתרד ובקשה לסיוע.

פורסם
  • מחבר

gunrhutjbha, אני מאוד מעריך את המאמץ וההשקעה במפרט שהרכבת, אז תודה רבה

ש נ י צ ק י, אני אשמח אם תוכל לרשום מה היית משנה \ מוסיף \ גורע מהמפרט, או להציע מפרט מקביל, אני אשמח לדעת ולהשוות העדפות חומרה נוספות משלי ושל gunrhutjbha, וכמובן תודה מראש....

הבעיה היא שאני חוזר מטיול ארוך מאוד, מה שגרם לי פשוט להפסיק להתעדכן בחומרה חדשה, ומה נחשב היום איכותי ומה לא, ופשוט קיוויתי לראות הצעות שונות למפרטי מחשב למשחקים כבדים ופחות כבדים, אז כמה שיותר, יותר טוב!

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים