עבור לתוכן

מחשב למעצבת פנים - תקציב 5.5K

Featured Replies

פורסם

שלום לעוזרים,

מחפש מחשב לסטודנטית לעיצוב פנים.

* מטרות המחשב? רינדורים,autocad, אופיס, אינטרנט, סרטים

* גודל המסך? 15 אינץ' - מבריק

* משקל רצוי? ~2.5 ק"ג

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ~5 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 יהיה נחמד

* בלוטות? כן

* גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. SSD לא דרוש.

* כונן CD/DVD? צורב? כן.

* כונן Bluray? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אחריות ל-3 בתקציב - יתרון.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

תודה לכולם,

פורסם
  • מחבר

הקפצה. גמישות בזמן הסוללה ובמשקל למקרה וסימן ה-~ התפספס לחלקכם.

שוב תודה,

פורסם

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1321315&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

מדובר בדגם המעודכן, קצת יותר חזק וקצת יותר זול. ב-KSP הוא עולה כמעט 5700 שח.

אתה יכול ללכת ל-KSP, להציג את האתר ולבקש מחיר זהה, מאחר והמשלוח חינם ותנאי האחריות זהים.

פורסם
  • מחבר

תודה!

יש ביקורות על הדגם הספציפי (גוגל הוליד תוצאות לגבי ה-s-1093v בלבד)? זמני סוללה, חום, רעש, איכות בנייה כללית?

פורסם

תודה!

יש ביקורות על הדגם הספציפי (גוגל הוליד תוצאות לגבי ה-s-1093v בלבד)? זמני סוללה, חום, רעש, איכות בנייה כללית?

מחפש גם ביקורת על המחשב הנ"ל, לא מצאתי גם כלום ברשת ואני מעוניין לקנות אותו בקרוב..

פורסם

לא ראיתי ביקורת על הדגם עצמו, אבל מומלץ ללכת להתרשם מהמחשב לפני ביצוע קניה (ולבדוק במעמד את איכות המחשב, המסך והמקלדת)

אם אפשר - רצוי תמיד לראות נייד לפני הקניה שלו, גם אם אין עליו ביקורות.

במקרה שלך, הנייד באיכות ביתית מעל הממוצע (בדומה לסדרת הסטודיו של דל, בעלת איכות בניה שעדיפה על האינספיירון)

בשוק אמנם קיימים דגמים עדיפים מבחינת איכות (בעיקר דגמים עסקיים), אבל בתקציב שלך עדיף לקחת מוצר שיתן תמורה גבוה יותר בצד הביצועים.

לא לשכוח שבכל מצב, יש לך 3 שנים אחריות שדואגות לכיסוי הנייד

פורסם

לא ראיתי ביקורת על הדגם עצמו, אבל מומלץ ללכת להתרשם מהמחשב לפני ביצוע קניה (ולבדוק במעמד את איכות המחשב, המסך והמקלדת)

אם אפשר - רצוי תמיד לראות נייד לפני הקניה שלו, גם אם אין עליו ביקורות.

במקרה שלך, הנייד באיכות ביתית מעל הממוצע (בדומה לסדרת הסטודיו של דל, בעלת איכות בניה שעדיפה על האינספיירון)

בשוק אמנם קיימים דגמים עדיפים מבחינת איכות (בעיקר דגמים עסקיים), אבל בתקציב שלך עדיף לקחת מוצר שיתן תמורה גבוה יותר בצד הביצועים.

לא לשכוח שבכל מצב, יש לך 3 שנים אחריות שדואגות לכיסוי הנייד

יש דברים שצריך לשים לב אליהם במיוחד כאשר אני בודק את המחשב ? זה הולך להיות המחשב נייד הראשון שלי ואין לי כל כך מושג מה לבדוק..

פורסם
:xyxthumbs: בהצלחה עם המחשב הראשון שלך מה שצריך ליבדוק הכי חשוב בנייד זה חום ורעש בשני מצבים רגיל ובזמן עבודה וגם שהייה זיכרון לא פחות מ 6GB ועם המחשב מתאים לתכניות שאת מישתמישת בהם תאמות לכרטיס גרפי שהייה מספיק מקום בדיסק ומהירות הדיסק 7200RPM ושהייה חזק אפלו יותר ממה שצריך עם אפשר והשאר מיקלדית צג כונן חבורים ו"כ זה עניין של נחות למישתמש
פורסם

:xyxthumbs: בהצלחה עם המחשב הראשון שלך מה שצריך ליבדוק הכי חשוב בנייד זה חום ורעש בשני מצבים רגיל ובזמן עבודה וגם שהייה זיכרון לא פחות מ 6GB ועם המחשב מתאים לתכניות שאת מישתמישת בהם תאמות לכרטיס גרפי שהייה מספיק מקום בדיסק ומהירות הדיסק 7200RPM ושהייה חזק אפלו יותר ממה שצריך עם אפשר והשאר מיקלדית צג כונן חבורים ו"כ זה עניין של נחות למישתמש

קודם כל תודה על התשובה,

דבר שני, איך אני אמור לבדוק את המחשב? אני צריך לבקש מבעל החנות שיפתח לי אריזה חדשה של המכשיר ? וחוץ מזה, זה לא שאני יכול לשבת שם כמה שעות ובאמת להרגיש איך המחשב מתפקד מבחינת חום ורעש..

פורסם

תבקש לראות את המחשב לפני קניה. אם קיים בתצוגה טוב, ואם לא תבקש שיפתחו אחד להתרשמות.

כדאי לבדוק שהמקלדת נוחה, שהמחשב לא כבד מדי עם סוללה (בלי קשר לנתוני היצרן) ובמידה והמחשב בתצוגה, מומלץ לשחק איתו מספר דקות לקבלת הרגשה על איכות המסך.

לא הייתי טורח לבדוק את חוזק המפרט או הרצת ישומים מאחר וזה תלוי בהגדרות מערכת ההפעלה, ולא נוח לבדיקה במספר דקות.

כמו שאמרו, אם הנייד בתצוגה רצוי לשים לב אם הנייד מתחמם או מרעיש בפעולה שוטפת.

פורסם

תבקש לראות את המחשב לפני קניה. אם קיים בתצוגה טוב, ואם לא תבקש שיפתחו אחד להתרשמות.

כדאי לבדוק שהמקלדת נוחה, שהמחשב לא כבד מדי עם סוללה (בלי קשר לנתוני היצרן) ובמידה והמחשב בתצוגה, מומלץ לשחק איתו מספר דקות לקבלת הרגשה על איכות המסך.

לא הייתי טורח לבדוק את חוזק המפרט או הרצת ישומים מאחר וזה תלוי בהגדרות מערכת ההפעלה, ולא נוח לבדיקה במספר דקות.

כמו שאמרו, אם הנייד בתצוגה רצוי לשים לב אם הנייד מתחמם או מרעיש בפעולה שוטפת.

יש לך מושג כמה חריצי SATA יש למחשב (או האם בכלל יש מקום לעוד כונן)? אני רוצה להוסיף לו עוד כונן SSD 128GB http://www.bhphotovideo.com/c/product/768801-REG/Crucial_Technology_CT128M4SSD2_128GB_m4_SSD_2_5.html

המשקל שלו גם ככה דיי זניח (75 גם) והוא עולה בארה"ב פחות מ700 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים