פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים פשוט תענוג. אני אהבתי את הערוץ הזה מאז ומעולם, סדרות איכותיות, קצת יותר מדי פרסומות אבל... בקטנה. צפיה מהנה.
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר עכשיו רק צריך לדרוש מYes שיוסיפו את Star Movies לחבילת הסרטים והכל יהיה איכותי.
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים עכשיו רק צריך לדרוש מYes שיוסיפו את Star Movies לחבילת הסרטים והכל יהיה איכותי. חחחח.... אם לקח להם עד עכשיו להכניס את STARWORLD אז תחשוב כמה זמן יקח להם אפילו לשקול לשים את StarMovies ....
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים STARWORLD = [glow=red,2,300]נ ו ר א י[/glow] אני לא מאמין שמישהו באמת יכל לראות את הערוץ הזה כל פחות מ 5 דקות יש פרסומות של 5 דקות!!! ערוץ 2 זה עוב בסדר גמור אבל זה ממש נוראי! וגם הסדרות לא טובות, סדרות די מיושנות ומשעממות, הדבר היחיד שטוב זה הסימסונים שהפרקים שם יותר חדשים מבביפ ערוץ ה"צחוק" .
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים הלוואי שיביאו את HBO !! לדעתי הערוץ הכי איכותי שקיים, אני אפילו אשלם XTRA עליו רק שישימו את זה !!!! וכל עוד יש שם Star Trek - The next generation, לא אכפת לי...
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים קמת יותר מדי פרסומות?זה נראה יותר ככה:אם יש לך סידרה של 45 דקות- יש שעה וחצי פרסומות ואין כאן הגזמה.הפרסומות מגעילות ברמה זוועתית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.