עבור לתוכן

מפרט לגיימינג ושימוש כללי עד 3,000 ש"ח וקצת.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים שיצאו ויוצאים בתקופה האחרונה, גיימר, מה שאומר דרישות גבוההות.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X990, מאמין שיהיה שינוי בעתיד לכיוון הFHD.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 - חשוב אך לא קריטי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך רק בהרכבה בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. האזור מגורים הוא ראשון לציון אבל אם ההבדל במפרטים בין KSP לRSM יהיה קיצוני(כרגיל, בגלל המחירים) אני יעדיף את RSM כמובן למרות המרחק.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

אני ישמח אם תצליחו להכניס למפרט i5 2500 וHD6870 מבלי לחרוג מהתקציב, זה התקוות שלי מהמפרט פחות או יותר D=.

תודה רבה =]

פורסם
  • מחבר

אחלה מפרט בסה"כ אבל יש כמה דברים שלא מתאימים לי.

הלוח- אם - קצת פשוט הוא לא 5.1, ואים לו יציאת 2 יציאות PCI, שזה המינימום מבחינתי שמחשב צריך, כי במשך השנים לכל אחד הולך הכרטיס קול המובנה או הכרטיס רשת ובגלל זה בדיוק חייב שתי יציאות כאלה לפחות.

בקשת למעבד - אפשר "להסתפק" ב2400 כי לפי מה שהבנתי הוא לא מעבד מאכזב בכלל אפילו מצוין.

בעיה הכי גדולה - נתניה D= רחוק מידי.

תודה רבה על העזרה אחשלי אבל אני יחכה לעוד מפרטים =)

פורסם

יש פה נסיון לדחוס יותר מדי שבסוף מותיר אותך עם מעט מאד. על מנת לאפשר OC יש צורך ב2500K, שיקר יותר ובקירור טוב יותר, מאחר וזה לא נכנס בתקציב, הכדאיות של Z68 יורדת מול H67.

אגב, לגבי חריצי PCI, זה כבר פחות נפוץ, וזה שכרטיסי קול מובנים מתקלקלים זה לא שכיח כמו שאתה גורם לזה להישמע.

כיוון:

צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1

XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC DualFan 1GB GDDR5, יחידות 1

NZXT Source 210 + Cougar RS400 32A @ 12V, יחידות 1

הרכבת מחשב כולל בדיקות

מאוור Cooler Master Hyper TX 3 , יחידות 1

Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1

Intel BLKDH67CL Cold Lake Socket 1155 H67 CHIPSET , יחידות 1

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪3270

ירידה ללוח תקציבי, עליה בקשיח וקבלת ביצועים דומים.

פורסם
  • מחבר

באיזה חנות המפרט הורכב? את זה לא הבנתי, אני משער שמRSM.

אני מקבל את מה שאתה אומר אבל אצלי אני עדיין דובק בזה שצריך 2 יציאות PCI לכל מקרה וצורך.

יש לי קטע כזה שאני לא אוהב לוחות-אם של אינטל, למה זכור לי שהיה עליהם הרבה כתבות על זה שיש בעיות ביצור ועוד, אז אני נוטה לא לסמוך עליהם, אם יש אלטרנטיבה טובה מגיג'הבייט אני ישמח לראות אותה.

בנוסף הספק נראה לי קצת חלש מידי בשביל המערכת הזאת אני לא מאמין ש400 מספיק לכזאת מערכת O=, אתה בטוח שזה מספיק?

בסה"כ המפרט שלך מעולה לטעמי רק אם תוכל לתת אישור שהלוח-אם הזה אין איתו כל בעיות ונמצא ספק אחר אז נראה לי שמצאנו את מה שאני צריך פחות או יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים