עבור לתוכן

זקוק למסך חדש, תקציב מוגבל, ללא שימושים מיוחדים

Featured Replies

פורסם

טוב, אז אני מקדים את מותו של המסך הנוכחי שלי מבעוד מועד מה שנקרא, ואני כבר עכשיו מתחיל לחפש לו יורש הולם. עד היום, ברוך השם, הסתדרתי טוב מאוד עם Samsung SyncMaster 940BW "19 שעשה את עבודתו כנדרש, מסך המחשב הדק הראשון שלי. מה שזה אומר, אני די צנוע בדרישות שלי ואני לא מחפש משהו איי איי איי, אלא מסך סטנדרטי שיהיה לי נאמן ויאריך שנים.

אין לי שימושים מיוחדים, אני בסה"כ משחק במשחק אחד שהוא לא תובעני בכלל, גולש באינטרנט ומעלה תמונות לפייסבוק. סרטים אני רואה על הטלוויזיה בחדר. התקציב הוא די מוגבל (תודות לצה"ל), אני מעדיף שיהיה בסביבות של משכורת צבאית אחת (רמת פעילות א+, אז תתפנקו :<), אם כי אולי אבא יוסיף קצת, אז הצעה נוספת למסך טיפה יותר יקר גם באה בחשבון. מדובר על סכום של כ500-700 שקלים, לצעירים בינינו או לזקנים שכבר שכחו.

בעיקרון, אני זוכר קצת מימי המחקרי שוק שלי שSamsung 2333T היה בעל יחס העלות\תועלת הכי גבוה. אם הוא עדיין שמר על מקומו ובהנחה שאין מסך זול וצנוע יותר שיספק את הדרישות המינימליות שלי, כנראה שאלך עליו אם אתם מציעים.

זהו בסה"כ, תודה!

פורסם

בוא נסביר לך ככה-יש שלוש משפחות פאנלים

TN-שאם עכשיו אתה לוקח 22/23 בתקציב שלך יש לך אותם וזה פאנל ממש גרוע.

VA-שבו יש מסך אחד שמההוה את האור ב720 לפי מה שאני זוכר המסמסונג 2333T וה20 ש"ח מביא לך איות הרבה יותר טובה.

IPS-זה כבר מסכים מאוד יקרים.

עכשיו פאנל זה הכי חשוב-יש לך את הסמוסונג 2333T איכותי מאוד וממולץ אמוד.

בהצלחה!

פורסם

למה סתם להשמיץ? TN הוא לא "פאנל ממש גרוע", יש לו חסרונות שמפריעים לאנשים מסוימים, ולאחרים לא.

אם כי מסכי IPS עולים יותר, הם כבר לא "מאוד יקרים" בהכרח, הDell U2211H עולה רק 100 ש"ח יותר מה2333T.

בלי קשר לכל הנ"ל, המסך הזול ביותר המומלץ הוא אכן Samsung 2333T, פשוט כי על המסכים הזולים יותר אין טעם בהמלצות. מי שרוצה מסך זול ככל האפשר צריך פשוט לבחור את המסך הזול ביותר מחברה מוכרת שעונה על הדרישות שלו (גודל/רזולוציה/חיבורים).

פורסם

למה סתם להשמיץ? TN הוא לא "פאנל ממש גרוע", יש לו חסרונות שמפריעים לאנשים מסוימים, ולאחרים לא.

אם כי מסכי IPS עולים יותר, הם כבר לא "מאוד יקרים" בהכרח, הDell U2211H עולה רק 100 ש"ח יותר מה2333T.

בלי קשר לכל הנ"ל, המסך הזול ביותר המומלץ הוא אכן Samsung 2333T, פשוט כי על המסכים הזולים יותר אין טעם בהמלצות. מי שרוצה מסך זול ככל האפשר צריך פשוט לבחור את המסך הזול ביותר מחברה מוכרת שעונה על הדרישות שלו (גודל/רזולוציה/חיבורים).

רואים אחי רואים שלא שמת TN ליד IPS וראית..

ואני בתור אחד שרגיל אר לIPS מדבר...

פורסם

אני עובד כבר כמה חודשים, כמה שעות ביום מול מסך IPS (דל u2410). ממש לידי, במחשב של הילדים יש מסך TN גנרי כלשהו (horizon 7005L) שאני נאלץ מדי פעם להסתכל בו מהצד כדי לעזור - כלומר אני בדרך כלל מסתכל בו בזווית של 45 מעלות בערך. זויות הצפיה של הTN לא מפריעות לי בכלל. גם דיוק הצבעים הוא לא משהו שאני מצליח להרגיש. אז תאמין לי שכשאני אומר שאני לא מרגיש בהבדל, כנראה שאני באמת לא מרגיש הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים