עבור לתוכן

נשרף הלוח אם צריך המלצה ללוח אם ומעבד חדש

Featured Replies

פורסם

CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz

Motherboard Name MSI P35 Neo (MS-7360) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

Motherboard Chipset Intel Bearlake P35

System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB

זה המפרט שלי או לפחות היה עד שנשרף הלוח...

עכשיו אני יודע שגם מעבד צריך להחליף אז צריך המלצה למשהו במקום

וזה אפשרי לשמור את הכרטיס מסך? או שגם הוא צריך החלפה?

תודה.

פורסם

אם כרטיס המסך תקין אין סיבה שלא תוכל לשמור אותו ולהמשיך להשתמש בו, אני מעריך שתוכל למצוא לוח שיתמוך במעבד הקיים, אבל מאחר ומדובר במעבד חלש למדי במונחי סוקט S775, אין בזה טעם של ממש.

מאחר ואתה מחליף לוח ומעבד תצטרך להחליף גם זיכרון RAM, שכן הפלטפורמות העדכניות עובדות עם DDR3 ולא עם DDR2.

על מנת שניתן יהיה לסייע לך הלאה, ציין מה התקציב שלך, ואיזה ספק יש ברשותך. (אל תציין רק הספק. ציין דגם ושם יצרן)

פורסם
  • מחבר

הספק של 400W המחשב לא אצלי כרגע אז לא יכול להגיד איזה יצרן אבל נניח ספק לא משהו...

ותקציב- אני עדיין חייל אז לא יותר מידי יקר? 1000 שקל מקסימום זה מספיק אני חושב לא?

ושימושים-הכל מהכל...השימוש הכי כבד זה משחקים והמפרט הקודם שלי הריץ הכל כמו שצריך משחקים כמו AC וCOD כל ה-3 אחרונים

פורסם

בהנחה שהספק איכותי (ואם הוא החזיק את המערכת הקודמת, אין סיבה שלא יחזיק את זה בקלות):

מעבד:

[..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.8GHz G840 - BOX ₪424

לוח אם:

[..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪400

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪947

פורסם
  • מחבר

תודה אבל יש לי כמה שאלות...

1.לא עדיף למשל לקחת 2 זכרונות של 2 ג'יגה מאשר 1 של 4?

2.ואם כבר המעבד G840 למה לא G850 אותו מחיר ויותר מהיר - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=793732

3.מה ההבדל בין ה H61 ל H67 חוץ מיזה של H67 יש 4 מקומות לRAM

תודה וסליחה על החפירה...

פורסם

1. לא עדיף. בלוח עם 2 סלוטים לזיכרון, סטיק בודד ייתן לך את האופציה לשדרג בעתיד במידת הצורך.2. המחיר משתנה מחנות לחנות, יתכן שבאותה חנות חלקים אחרים יהיו יקרים יותר. ההבדל בין השניים זניח.

3. אין באמת הבדל בערכות השבבים. ההבדלים הם בעיקר מיתוגיים, ל-H67 יהיו לרוב מעט יותר פיצ'רים כלומר תמיכה ב-RAID, יותר USB

וכולי. למעשה זה תלוי ביצרן. כל עוד הלוח כולל מה שאתה צריך, אין צורך בלוח יקר יותר. הלוח הנ"ל למשל, כולל תמיכה אפילו ב-USB3.

פורסם
  • מחבר

2 שאלות אחרונות.

1.הכרטיס מסך שלי מתאים לכל החבילה הזאת?

2.זה קשה להתקין את זה לבד?

פורסם

1. כן.

2. הלוח הוא למעשה החלק ה"בעייתי" מכיוון שכל החומרה מותקנת עליו והוא על המארז. אם יש לך קצת חוש טכני אז לא אמורה להיות לך בעייה. בנוסף

ישנם אינספור מדריכים ברשת וביוטיוב כיצד מרכיבים מערכת מחשב מלאה (שזה בעצם מה שהולך לקרות אצלך). נזק אתה כנראה לא תעשה.

כמובן שאנחנו תמיד כאן כדי לעזור לך באם תתקע.

פורסם
  • מחבר

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים