עבור לתוכן

חיבור iphone 4 למסך חיצוני

Featured Replies

פורסם

האם אפשרי לחבר iphone 4 למסך חיצוני ולקבל תצוגה מוגדלת על כל המסך ללא בעיות תאימות כלשהן?

תודה, levelone.

פורסם

יש לך מתאמי HDMI

פורסם
  • מחבר

איני מעדיף להשתמש במתאם VGA, זה משנה?

פורסם

יש גם מתאם VGA

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש, אבל עדיין לא ענית לי על השאלה. מה יקרה כשאני יחבר את האייפון למסך? הרזולוציה תותאם למסך החיצוני? אולי אני צריך תוכנה בשביל זה?

פורסם

לא ניסיתי, לא יודע... אבל באופן הגיוני התצוגה תתאים את עצמה למסך

פורסם

האייפון 4 מסוגל להוציא וידאו ב720p דרך מתאם הHDMI או הVGA (שבב הA4 לא מסוגל לשדר יותר מ720p ) אבל הוא לא עושה Mirroring למסך כמו האייפד 2 והאייפון 4S אלה פשוט כשיש וידאו הוא משדר אותו לטלויזיה או שאם האפלקצייה תומכת ביציאת הוידאו אז היא משדרת לטלויזיה מה שהיא רוצה .

כדי לשכפל את המסך של האייפון על הטלויזיה אתה צריך לקנות מהסידיה תוסף שנקרא DisplayOut שעולה כמה דולרים.

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג עד כמה זה יעיל? אני רוצה להפוך את האייפון שלי למעין מחשב לצרכים משרדיים בסיסיים (מסמכי טקסט, מצגות, גלישה באיטרנט, אימיליים, וכדומה), תוכנות ומקלדת כבר יש, רק צריך להשיג אותם. השאלה היא, עד כמה הscreen mirroring יעיל, ואיך השילוב של הכל ביחד יהיה?!

בכל מקרה, תודה רבה. ממש עזרת לי.

פורסם

ההיתי מוותר על זה בשביל זה ... יציאת HDMI במכשירים האלו מיועדת יותר כדי לשחק Angry Birds על המסך הגדול או לשטף את התמונות שצילמת .

אגב כשאתה עושה Display mirroring אתה מקבל פסים שחורים בצדדים כי המסך של האייפון הוא ביחס של 3:2 ולא 16:9 .

אם אתה באמת צריך מחשב לעבודה בסיסית קנה HTPC זול כמו משהו מבוסס E350 (ככה זה גם יהיה קטן ושקט) ולפחות תקבל מכונה שעושה את העובדה כמו שצריך בלי קומבינות שונות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים