עבור לתוכן

איך אני משנמך מ ios5 ל ios 4.3.5 באייפון 4?

Featured Replies

פורסם

היי,

התקנתי את ios5 על האייפון 4 שלי (לא פרוץ) ונראה כאילו המכשיר לא רץ חלק כמו קודם. איך אני חוזר לגרסא הקודמת?

אופיר

פורסם

אתה לא יכול,עד כמה שידוע לי אפל לא מחתימה יותר את 4.3.5 ,אז אם לא פרצת אותו בעבר ושמרת את החתימה אתה לא יכול לשנמך .

מה שכן ,תנסה לעשות ריסטור ,iOS 5 עובדת מצויין על ה4 ,ואולי אפילו מהר יותר מהגרסאות הקודמות .

פורסם
  • מחבר

תודה,

שתי שאלות:

1. האם גם בחברה לא ניתן לבצע, קניתי את המכשיר באורנג' והוא באחריות. למי לפנות? מי הם הנציגים של אפל בארץ לנושא אחריות ומעבדת תיקונים?

2. אקח את העצה שלך ואבצע ריסטור. השאלה שלי היא אם יש הבדל בין ריסטור מאייטיונס לאופציה "מחק את כל כל התוכן וההגדרות" מהמכשיר עצמו - כי את זה (האופציה מהמכשיר) כבר ביצעתי וזה לא עזר בכלום.

אופיר

פורסם

אין אפשרות לשנמך באפל גרסא למטה בכלל.

לא 5 ל 4.3.5 ולא 4.3.3 ל 4.3.1.

פשוט לא ניתן טכנית. חד משמעית,

גם לא החברה הסלולרית.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

מה לגבי השאלה השנייה?

לא מצאתי כלום באינטרנט על הבעיה שלי ...התופעה הזו, זה רק אצלי??? אצל כל מי ששידרג הכל בסדר??? אולי הטלפון נדפק??

אופיר

פורסם

ריסטור מבצעת פעולה אגרסיבית יותר מאשר שיחזור הגדרות יצרן.

פורסם

עם שני מכשירי אייפון 4 ששדרגתי ביום רביעי לא נתקלנו עד עכשיו בשום בעיה.. יופי של מערכת ואין שום סיבה לחזור אחורה.

פורסם
  • מחבר

ריסטור מבצעת פעולה אגרסיבית יותר מאשר שיחזור הגדרות יצרן.

תודה, אך דיברתי על האופציה "מחק את כל התוכן וההגדרות" ולא "אפס את כל ההגדרות".

אופיר

פורסם
  • מחבר

עם שני מכשירי אייפון 4 ששדרגתי ביום רביעי לא נתקלנו עד עכשיו בשום בעיה.. יופי של מערכת ואין שום סיבה לחזור אחורה.

לא יודע כמה אלבומים יש לך ואם יש לך תמונות לכל אלבום אבל אצלי יש בערך 30 אלבומים עם התמונות שלהם ובגרסא הקודמת כשאתה במצב של ספרייה תלת מימדית, זה רץ ממש יפה ועכשיו זה מקרטע...תבדוק את זה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים