עבור לתוכן

בקשה מפרט לגיימינג 3500-4000 ללא לוח אם ומעבד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המעבד קצת בעייתי לי להחליף אותו עכשיו את הלוח אני יוכל לשנות כי יש לי לאן לשים את השני (INTEL DH67BL)האם הלוח הזה יספיק http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp ? אם לא אני אשמח להמלצה.

התיכנון שלי כרגע הוא לקנות את מה שהמלצת + הלוח החדש שתומך SLI לקנות את ה 570 ובחצי שנה הקרובה להוסיף לו עוד 570 האם אני צריך ספק יותר חזק בשביל זה? אם כן אשמח להמלצה.

נ.ב

אני יודע שיש מצב שאולי אני חורג מהתקציב הראשוני שהצבתי לעצמי אבל אני לא חושב שזה יצא חריגה גדולה מידי.

אשמח אם תביאו לי את ההמלצות ללוח והספק אפילו היום כי אני רוצה כבר מחר ללכת להזמין את זה.

תודה.

פורסם

SLI 570? אתה קופץ מעל הפופיק של הפופיק

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אבל זה תכנון לעתיד לא לזמן הקרוב זה גם למה אני לוקח רק 1 כרגע.

יש סיבה למה לא לעשות את מה שתיכננתי?

אולי גם הגזמתי כשאמרתי בחצי שנה הקרובה אולי קצת יותר רחוק אבל כשאני ארצה לשדרג לא בא לי גם להחליף ספק ולוח אם חשבתי פשוט להשקיע עוד כמה מאות שקלים עכשיו בספק טוב ולוח אם תואם לעתיד.

ואם אני לא טועה כל זה יכול להיכנס לתקציב של ה 4K (בלי ה 570 השני)

פורסם

אם לא מרימים מערך היום אין צידוק כלכלי\טכנולוגי להכין את התשתית לעוד שנה-שנה וחצי

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שעדיף לי להשאר עם הלוח הנ"ל? כי ההגבלה היחידה שלי כרגע זה כספית ועוד כמה חודשים אני יוכל להוסיף עוד 570

פורסם

איזה לוח?

אין צורך ב SLI 570

פורסם
  • מחבר

Intel DH67BL ואין לו תמיכה ב SLI/CF בגלל זה רציתי להחליף אותו

פורסם

הלוח בסדר גמור, אם יש לך אפשרות כמו שאמר יאיר קח את ה CL

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות לקחת אותו אני מקבל את ה BL שבוע הבא, בכל מיקרה ההבדלים ביניהם מינורים, אני יקח את עצתך וישתמש בו ולא ישקיע סתם כסף ועוד שנה ניראה...

:)

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני קצת פוחד מהקייס antec 100 כי אין לו פילטר מקדימה... יש טעם להחליף אותו?

אני לא כל כך אוהב אבק במחשב :)

פורסם

אין שום צורך ב- GTX570-SLI. קנה כרטיס אחד, תחליף אותו לאחד חזק יותר בעתיד.

בקשר לקייס, אין דבר כזה מארז בלי אבק- הפילטרים רק מונעים מהלכלוך היותר גדול להכנס לתוכו ככה שממילא תצטרך לנקות אותו ובעיקר את הפילטרים. יש לך את אנטק 300 במחיר דומה הכולל פילטר קידמי אם תרצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים