עבור לתוכן

המלצה לטאבלט.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש טאבלט עם אנדרואיד שיהיה עם מסך כמה שיותר גדול בתקציב של כ-1500 ש"ח, קיים הדבר?

שימושים זה קריאה, גלישה, משחקים.

פורסם

archos 80 g9

פרטים ומפרט טכני אתה יכול לראות פה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11227&perur=

נתחיל בזה שאני יתוודה ויגיד שאני עובד באחד מסניפי באג, ובגלל זה יצא לי לשחק קצת עם המכשיר הזה והוא פשוט מצויין!

אני חייב להגיד שהוא מאוד מהיר, המסך מגע שלו פשוט מצויין לדעתי אף טוב יותר מה-ASUS TF והמוטורלה זום (או קזום...) ששניהם עולים כאלף שקל יותר מהארקוס.

בכל הנוגע לגלישת אינטרנט המכשיר הזה מתפקד מצויין, ומתמודד ללא בעייה גם עם אתרים כבדים שמלאים בפלש (כדוגמת YNET וואלה) ללא קושי רב.

לגבי משחקים, המשחק היחידי שיצא לי לשחק עליו זה-ANGRY BIRDS והוא פשוט עובד מצויין, ובמשחק הזה ממש ניתן לראות עד כמה המסך מגע יותר מדוייק ומגיב טוב יותר מאשר האסוס והמוטורולה.

החסרונות העיקריים שמצאתי בו הם בעיקר זויות צפיה יחסית צרות, והמכשיר מרגיש פלסטיקי.

בכל מקרה ממליץ לך לגשת לאחד מסניפי באג ולשחק איתו קצת, הוא אמור להיות פתוח בתצוגה ברוב סניפי הרשת.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה, אני יבדוק אותו.

אפשר לגרד משהו בסביבות ה10" במחיר הזה?

פורסם

יש דרישות מסויימות חוץ מהמסך? חייב מהארץ?

פורסם
  • מחבר

יש לי אופציה להזמין מחו"ל, לא מישהו פיזית, לכן יש חשש ממכס :-X

חבילה בסדר גודל כזה, שמוצהר עליה מחיר מתחת ל50 תיהיה חשודה לא?

פורסם

אין מכס רק מע"מ = שווה את זה

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה ממליץ?

פורסם

הייתי הולך על הAcer Iconia Tab A500

פורסם

אני גם מתלבט כרגע בין כמה טאבלטים, וגם אני רוצה אחד עם מסך 10.1". נראה כי הa500 יתר יותר מאשר הarchos 80 g9.

לא כדאי לחכות לg9 101?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים