עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בקרוב ואני צריך לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו במהלך הלימודים.

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות,בתור סטודנט להנדסת תוכנה כנראה גם תכנות

* גודל המסך? 13.3

* משקל רצוי? עד 2 קילו נראה לי סביר

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר, בערך 5 שעות, כמובן שעדיף יותר.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם אפשר אז HDMI, אם לא אז לא קריטי* בלוטות? לא קריטי, אבל עדיף

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB

* כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי, אבל עדיף

* כונן Bluray? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

תקציב 3000-3500

בגלל שאני מתחיל ללמוד שנה א' ואני עוד לא יודע בדיוק איך יהיה אופי הלימודים, אשמח אם מישהו שכבר למד/לומד יעיר לגבי הדרישות, כמו גודל מסך או חיי סוללה(צריך יותר או שזה מיותר). לומד בטכניון וגר במעונות אם זה משנה.

תודה

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אבל מישהו יכול לענות?

פורסם

מה שאתה מחפש כנראה זה:

http://notebookclub.co.il/index.php?section=products_zoom&TAG=dell-vostro-v131-231

ביקורת:

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-V131-Notebook.60602.0.html

שהומלץ פה בעבר.

עוד אופציה זה הlenovo e320.

בגדול 13.3" זאת בחירה טובה, אתה מקבל ניידות וזמן סוללה טובים.

בנוסף- לי (ולחלק נכבד מן האנשים), נמאס לסחוב את המחשב כל היום, להרצאות זה לא ממש שימושי ויש לך בביניין חוות ומעבדות מחשבים, והמעונות קרובים במיוחד אם הגעת לעזה (ריבקין).

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, כמה זמן סוללה יש לו בשימוש סביר?

אכן הגעתי לעזה :( ,איפה החוות מחשבים? בטאוב?

בכל מקרה יכול להיות שאם לא נסחבים עם המחשב עדיף לקחת 15.6" ? אם אין צורך בניידות(לא נמצאים עם המחשב בהרצאות/תרגולים) אז המסך גדול יותר וגם כנראה יעלה פחות למפרט דומה. מה ההמלצה שלך?

פורסם

לא הכי קשור לדיון, אבל אני ממליץ לך לעזוב את המסלול של הנדסת תוכנה ולעבור למסלול של מדעי המחשב או להנדסת מחשבים (בשנה הראשונה גם ככה לא מוגדר לך מסלול, אל תרשם להנדסת תוכנה [כל זאת בהנחה שאתה שייך לפקולטה של מדמ"ח ולא חשמל]).

פורסם
  • מחבר

אני במסלול שמחייב הנדסת תוכנה, אז אני לא עובר.

בכל מקרה, מישהו יכול לענות לשאלות שכתבתי קודם?

פורסם

כן החוות מחשבים בטאוב (בשבילך בכל אופן), יש משהו גם בעזה לדעתי (אף פעם לא ניסיתי).

זמן סוללה- תלוי בשימוש, תסתכל בלינק, בגדול 5-6 שעות בשימוש חסכוני.

שמע זה תלוי, לפעמים זה מאוד נוח להוציא מחשב בשיעור (ולהתעסק בדברים אחרים :P), וגם בחווה יש עומס לפעמים וקשה למצוא מחשב, ועם הנייד אפשר לשבת בכל מקום. יש הרבה אנשים שנסחבים עם המחשב הרבה, ויש כאלו שלא יותר מידי.

האם לקחת מחשב גדול אמ.... אני באמת לא יודע מה להגיד לך, מצד אחד כשתהיה בחדר יהיה לך מסך יותר גדול, מצד שני אם תחליט לקחת אותו אז תחשוב למה לקחת אותו ולא את ה131, שנותן תמורה טובה לכסף.

אני עם 14.1, ואני מכיר גם אנשים שחיים עם 12.1 בתור מחשב.

פסגות?

פורסם
  • מחבר

אכן פסגות, אתה גם פסגותניק במקרה?

יש wifi במעונות?

אתה יכול להמליץ על מחשב 15.6'' למקרה שאני אחליט לקחת גודל כזה?

פורסם

לא, אני בחשמל רגיל.

במעונות אין WIFI, מתחברים מהשקע (ומשלמים על זה בנפרד), בקמפוס יש.

15.6" אמ.. זה או הVOSTRO 3550, או הLENOVO E520, או הג'יגבייט K53 שנותן חומרה יותר חזקה אבל לדעתי פחות נוח

בכל מקרה לדעתי 13.3" זה ממש סבבה לדעתי, אני עם 14.1 ורואה את אלו שמסתובבים עם ה15.6 וזה לא כיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים