עבור לתוכן

מפרט גיימינג סופי ככל הנראה - צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם

לא רציתי לעשות עוד דאבל פוסט בנושא הישן. העליתי את התקציב ל-4400 ש"ח וחרגתי בטיפה.

אז הסבר לגבי השינויים שעשיתי - אני מתכנן OC למעבד עד 4.5GHz ואם אפשר אז אפילו מעבר, לכן החלטתי לקחת לוח עם צ'יפסט Z68 במקום P67 שמעט ישן יותר ולהתפשר במארז של ג'יגבייט על גבי הלאנקול K59 שיותר יקר אבל אני חושד שגם פחות איכותי. לקחתי GTX 570 במקום GTX 560 Ti למרות שהוא אמור להיות מספיק לרזולוציה שלי (1680x1050) כדי להיות future proof, כי יכול להיות שאני אעבור למסך 1920x1080 ואני מעדיף לא לחזור על המקרה שהיה לי עם הכרטיס הנוכחי שלי כשחשבתי שאני לא אחליף מסך ובסוף נתקעתי עם כרטיס שנותן ביצועים פחותים ביחס לרזולוציה הטבעית של המסך. חוץ מזה שמאוד מתאים לי לקבל 18% שיפור בביצועים ב-BF3 שבשבילו אני בונה את המפרט.

ראיתי בפורום אחר שאנשים ממליצים לקחת SLI או CF בתקציב הזה, אבל אני אישית חושב שזה לא כדאי: א' כי זה מגביל אותי מבחינת השתדרגות בעתיד, ב' כי הכרטיסים יפלטו יותר חום מכרטיס אחד, ג' כי לא כל משחק מנצל שני כרטיסים, ד' כי יכולות להיות בעיות עם דרייברים, באגים שקורים רק למי שיש מערך וכו'.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1207

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68A-D3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪542

מארז:

Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Silver - בקניית מחשב חדש מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪325

ספק כוח:

Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪370

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2 - מחיר: ₪122

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪279

כרטיס מסך:

Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1385

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪96

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4448

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4360 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/4tmb8zyw

פורסם

לוח אם בסיסי נורא, לא מוצלח לOC, כדאי להשקיע שם קצת יותר. בכללי זה לא ניצול מוצלח במיוחד של התקציב.

פורסם
  • מחבר

::)

עד כמה שאני יודע אפשר להגיע ל-4.5GHz גם על לוח P67, מה הבעיה? ואם יש לך מפרט יותר מוצלח אני אשמח לראות אותו, רק שיהיה מורכב ב-TMS.

פורסם

אתה מציב היררכיה לא נכונה. זה לא ש Z68>P67. יכולות הOC משתנות מדגם לדגם. כנ"ל אגב לגבי המעבד, אי אפשר להבטיח 4.5GHZ, כל מעבד מסוגל אחרת. בכל מקרה, ספציפת מדובר בלוח שהמערכת החשמלית שלו לא מבריקה לOC, ובחירה בלוח טוב יותר מגבירה את הסיכוי לOC גבוה יותר יציב.

פורסם
  • מחבר

אני לא אומר שה-Z68 יותר טוב, אני רק מעדיף טכנולוגיה חדשה יותר. אם זה לא קריטי, לא אכפת לי.

בקיצור לא הבנתי, המפרט בסדר חוץ מהלוח? על איזה לוח אחר אתה ממליץ ולא יחרוג לי מהתקציב? ד"א גם ראיתי באינטרנט (גם ב-Newegg) שאי אפשר להגדיר את ה-Vcore ידנית בלוחות Z68 של ג'יגבייט וצריך להשתמש ב-Dynamic Vcore. כנ"ל עם הלוח GA-P67A-D3-B3. לא נראה לי שזה כדאי במיוחד ללכת על לוח שאי אפשר להגדיר בו את המתח של המעבד.

ד"א הרבה אנשים אומרים שקל מאוד לעשות OC ל-2500K גם הודות למכפלה הפתוחה גם ל-SB, ועם הקירור הזה אני לא רואה מה הבעיה להגיע ל-4.5GHz. מבחינתי גם זה מעל ומעבר.

פורסם
  • מחבר

עמוד 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים