עבור לתוכן

מחשב ב 4.5k לגיימינג טוב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה... הייתי באייבורי והציעו לי את המפרט הבא:

מארז 100 GAMING ANTEC שחור ללא ספק

ספק כח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT

לוח GA-H61M-S2V-B3 GIGABYTE

מעבד אינטל 3.0GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2320

מאוורר למעבד ALPINE 11 R 2 AC

זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz

כ.מסך ATI Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE

דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 7200 32MB SAMSUNG

צורב SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7280S

תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB

מסך LED DVI 1:50000000DCR 2MS(GTG) 23" ASUS

4400 ש"ח

מנהל הסניף אמר ש 400W לא יחזיק את המחשב הזה ושזה המחיר הכי נמוך שאני אמצא...

מה אתם חושבים? אני צריך להוריד ל 4000... אני מוכן להתפשר ולקבל מחשב קצת פחות חזק ושהמשחקים יעבדו בו טיפה פחות טוב.. לא חייב מחשב דה בסט, אבל שיהיה מחשב שיהיה חזק ושיעבדו משחקים טובים...

תודה רבה :)

• תגובות 43
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מנהל הסניף אמר ש 400W לא יחזיק את המחשב הזה

אז אמר...

פורסם
  • מחבר

מה אתה חושב על ההצעה? איפה אני יכול לשנות כדי להגיע ל 4000 במידה ואני מוכן שהמחשב יהיה קצת פחות חזק אפילו בגיימינג... כלומר שהמחשב יהיה חזק אבל לא בהכרח יריץ את כל המשחקים הכי חזקים בצורה מושלמת.?

פורסם

תשמע, קשה לי להבין מדוע אתה מתעקש על אייבורי, המפרט שקיבלת מהם הוא כבר לא ממש למשחקים "חזקים ועדכניים" כמו שביקשת...הוא דיי בינוני...ואתה מחפש עוד מה להוריד...

אם נשווה בין מה שאני הצעתי ומה שקיבלת מאייבורי אז:

מחיר: אייבורי - 4400 מפרט שלי - 4434

עכבר: לא כולל כולל ( נחשב לטוב מאוד למשחקים )

מקלדת: לא כולל כולל

רמקולים: לא כולל כולל

כ.מסך: 6790 6870 ( הם אפילו דילגו על 6850...)

ספק: גנרי סיסוניק

אם תבדוק אפילו באתר של אייבורי עצמם, לא תראה ספק, כמו שהציעו לך, למכירה ואפילו חיפוש בגוגל לא יתן תוצאות מעניינות במיוחד.

לגבי חיסכון נוסף במחיר, אפשר לקבל את הצעתו של שניצקי, לרדת במעבד ל-i3, לקחת עכבר פשוט יותר .

ההחלטה הסופית שלך, כמובן. אני לא הייתי קונה מחשב עם מפרט כזה וגם לא הייתי ממליץ לאחרים.

פורסם

הכנתי עבורך מפרט נוסף מ-TMS, יותר זול, כולל הורדה בדרגת המעבד והעכבר, עם פגיעה מינימלית ברמת המשתמש:

[table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray

כמות: 1

מחיר: ₪480 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪37 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Gigabyte GA-H55M-D2H

מחיר: ₪422 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2

מחיר: ₪160 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk

מחיר: ₪326 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

מחיר: ₪122 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני: [/td][td] Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

מחיר: ₪279 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td] SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪789 [/td][/tr][tr][td]כונן אופטי: [/td][td] LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

מחיר: ₪96 [/td][/tr][tr][td]מקלדת: [/td][td] OKLICK Keyboard USB BLACK ENG/HEBREW Retail

מחיר: ₪22 [/td][/tr][tr][td]עכבר: [/td][td] Genius NetScroll 120 USB BLACK

מחיר: ₪24 [/td][/tr][tr][td]רמקולים: [/td][td] MD-122 / USB MICROLAB

מחיר: ₪78 [/td][/tr][tr][td]מסך: [/td][td] Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:50000 1920x1080 - מחיר סוף - מחיר בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח מגיע ללא כבל DVI

מחיר: ₪739 [/td][/tr][tr][td]תוכנות: [/td][td] Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

מחיר: ₪382 [/td][/tr][tr][td]הרכבה: [/td][td] הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

מחיר: ₪0 [/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ: ₪3956

[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][/table]המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3877 ₪

המפרט יהיה זמין למשך 14 ימים בכתובת הבאה:http://tms.co.il/preview/spec/3yhbk68a

תלך עם זה לאייבורי ותראה אם הם יוכלו לתת משהו יותר טוב...

שים לב - אם אתה מחליט ללכת על המפרט שרשמתי, צריך לקנות גם כבל למסך בנפרד...

פורסם

אם לא ראיתה שמתה לו מעבד מהדור הקודם, מה שלא מומלץ בכלל.

פורסם

שמתי משהו שמוריד את המחיר בצורה יפה...

מאחר וזה מה שפותח הדיון רוצה, אז זה מה שהוא יכול לקבל בטווח המחירים שהוא יכול לעמוד בו.

פורסם

יכולתה לתת לו i3 2100 או i3 2120. וזה לא יחרוג מהתקציב.

פורסם

לא היו כאלה לבחירה באתר של TMS.

מן הסתם, אפשר לבנות מפרטים אחרים במקומות אחרים.

עכשיו, סתם בלי קשר, למה זה לא מומלץ ?

לי יש מעבד I5 750 (דור קודם) במקום I5 2500. אז מה ? זה לא מומלץ ? משהו לא יעבוד ?

פורסם

לא היו כאלה לבחירה באתר של TMS.

מן הסתם, אפשר לבנות מפרטים אחרים במקומות אחרים.

עכשיו, סתם בלי קשר, למה זה לא מומלץ ?

לי יש מעבד I5 750 (דור קודם) במקום I5 2400. אז מה ? זה לא מומלץ ? משהו לא יעבוד ?

ב-TMS יש את המעבדים האלה(תילמד לחפש)

למה ללכת על טכנולוגיה ישנה? כשיש אחת חדשה שגם בעוד כמה חודשים תהיה ישנה.

פורסם

טוב...בדקתי וראיתי שכן יש להם את הדור החדש, אבל אני לא בניתי את האתר של TMS, אני לא אשם אם אין להם סדר במערכת וה-I3 החדשים נמצאים באזור של I5-I7 ולא באזור של I3...

תנסה לבנות מחשב שם ותראה מה יש...

בכל מקרה, שוב, זו החלטה של פותח הדיון. בחירה במעבד I3 חדש יותר תקפיץ את המחיר בכ-50 או 140 (תלוי בדגם).

פורסם
  • מחבר

תראו מה הוא רשם לי במייל.. שלחתי למנהל הסניף את המפרט שהצעתם פה וזה מה שהוא רשם:

עכשיו התמונה מתבהרת.

ההבדל בין I3 ל-I5 הוא 300 ש"ח.

הזכרון עם צלעות הקירור הוא יקר בהרבה מהזכרונות המוצעים במפרט זה, ואיני מכיר את המותגים הללו.

כמו שאמרתי לך, ההבדל בין הספקים הוא כ-200 ש"ח, וגם שמתי לך מעבד שהוא מעט יותר חזק.

ככה אנחנו מגיעים ואף עוברים את ההפרש שהיה לנו.

בנוסף, בחברת אייבורי מחשבים יש לנו פריסת סניפים ארצית עם מעבדות בכל הסניפים, המחשבים שלנו עובדים בדיקות מאמץ ובקרת איכות בכל הרכבה, וכמובן שיש לנו מוקד תמיכה טכנית ושירות לקוחות לכל מה שתצטרך.

הצעתי עדיין עומדת בעינה אם תהיה מעוניין בה, אם תרצה להגיע למחיר שרצית אז ניתן להוריד את המעבד ל-I3 ולהחליף לך לזכרון ללא צלעות של חברת Ceon ואז יהיה לך מחשב ב-4000 ש"ח.

אשמח לעמוד לשירותך.

בברכה,

מנהל הסניף.

הוא כבר בלבל אותי לגמרי.. הוא אמר שהזיכרון עם הצלעות האלו של הקירור עולות יותר, שהספק כח של ה 400W לא יחזיק, ושהמסך 2333T לא משהו בכלל... הוא גם אמר שהלוח M חלש.

תודה אגב

:)

פורסם
  • מחבר

טוב.. השגתי הסכמה מאבא שלי לסיים את הסיפור עם 4400 ש"ח. העניין הוא ככה- מחר אני הולך לסגור את זה.

עכשיו השאלה שנותרה- מתוך המפרט שהוא הביא לי ב 4400, מה אני מחליף כדי למקסם את יכולות המחשב ושלא יעבוד עליי חס וחלילה..? >:(

חח זה המפרט להזכירכם:

מארז 100 GAMING ANTEC שחור ללא ספק

ספק כח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT

לוח GA-H61M-S2V-B3 GIGABYTE

מעבד אינטל 3.0GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2320

מאוורר למעבד ALPINE 11 R 2 AC

זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz

כ.מסך ATI Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE

דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 7200 32MB SAMSUNG

צורב SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7280S

תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB

מסך LED DVI 1:50000000DCR 2MS(GTG) 23" ASUS

4400 ש"ח

תודה, וסליחה על החפירה. אנשאא'ללה אני מסיים עם זה מחר :]

פורסם

נאמר כבר מקודם, לרדת במעבד ל-I3, לשפר כ.מסך ל-6870 ולשפר ספק.

במידה ואין אפשרות לשפר ספק, תנסה לפחות לשפר כ.מסך ל-6850.

שים לב שהמערכת מאייבורי לא כוללת מקלדת\עכבר\רמקולים אז אתה צריך יותר מ-4400 עבור מערכת שלמה...

פורסם
  • מחבר

עכבר ורמקולים יש לי כבר מהמחשב הקודם, ומקלדת ב 50 שקל זה לא סיפור.. זה פחות קריטי...

אבל העניין הוא שכבר יש לי ב 4400 מעבד I5, אז אני פשוט אבקש ממנו ספק יותר איכותי, ולהשוות לי את הכרטיס מסך... אני אוותר אם צריך על הצלעות קירור בזיכרון, גם ככה זה נשמע לי חרטה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים