עבור לתוכן

לפטופ לצפייה בסרטי HD ופעולות נוספות במקביל - 2,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב, חברים. אני מתכנן לרכוש לפטופ בקרוב, כאשר המטרה העיקרית בו היא צפייה בסרטי 720P HD (ואם יתמוך גם ב-1080P אז מה טוב). יש לי כרגע לפטופ עם רמקולים מובנים על הפנים, בחיי. עוצמת המקסימום שלהם היא פשוט בדיחה! אז חשוב לי שהרמקולים יהיו מצוינים, מדהימים ולא פחות. כמובן שגם צריכה להיות תמיכה מעולה באוזניות, שזה חסרון נוסף בלפטופ הנוכחי שלי.

יציאת HDMI יכולה להיות בונוס נחמד, אך לא הכרחי במאה אחוז. זאת על מנת שלא יבוא על חשבון דרישות אחרות שחשובות לי יותר. מה שכן, חובה שהלפטופ יתמוך במס' פעולות "כבדות" במקביל ובו זמנית. דוגמה שנדרש ממנו לעבוד באופן יציב וחלק: הרצת סרט 720P (בנגן מדיה פלייר הרגיל או הום סינמה קלאסיק), מיקרוסופט וורד, מס' רב של לשוניות בפיירפוקס + התוכנה פתוחה מס' פעמים (מס' פעמים + מס' לשנויות בכל חלון), אינטרנט אקספלורר.

שכרטיס המסך יהיה מצוין, כדי שיראו באיכות המקסימאלית האפשרית בחיבור לטלוויזיה (מותנה ביציאת HDMI כמובן). עדיפות לכונן קשיח גדול, למשל 2 טרה (אם קיימת חיה כזו במחשב נייד). אם זה מייקר משמעותית את העסק, אני מניח שאפשר להתפשר גם על פחות.

אין צורך במערכת הפעל, יש לי ווינדוס 7 חוקי למהדרין. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, אז הבנתי שיש איזושהי עדיפות לסוג סוללה מסוים. בנוסף, חשוב לי שהסוללה תוכל להחזיק מעמד כ-6 עד 7 שעות ללא חיבור לחשמל (שוב, יש חיה כזאת? כשהוא לא יהיה מחובר לחשמל, שהסוללה תספיק למס' שעות בזמן צפייה בסרטי 720P או 1080P).

אני מניח שיש עדיפות לזיכרון DDR3 ואיזה מעבד CORE I3 או CORE I5, או משהו מהסדרה הזו למעשה... אני לא יודע אם זה חובה בדרישות שלי, אבל אני מתאר לעצמי שמומלץ. גודל מסך: לא פחות מ-15", משום שהמטרה העיקרית היא צפייה בסרטים.

אם הדרישות שלי גדולות מדי על התקציב (לא יכול להיות :P ), אשמח לקבל הצעות איפה ניתן לקצץ או להתפשר בדרישות. או אולי, לאיזה גובה תקציב אני צריך לעלות כדי שאוכל לשקול את העניין. את ה-2,500 אני בטוח לא יכול לעבור, אבל בואו ננסה לבנות משהו בטווח התקציב המקורי (2,000 ש"ח).

פורסם

:lol: :lol: :lol: אני רוצה להודיע לך שאתה צריך להגדיל את התקציב בלפחות איזה אלפייה או שניים, הדרישות שלך מוגזמות לגמרי!!!

ואין שום מחשב 15" עם I5 שמריץ בו זמנית סרטי HD וכל שאר האפליקציות שאתה רוצה ויחזיק ל6-7 שעות על סוללה בלבד!!!

אם להישאר בתקציב אז מה שאפשר להציע לך זה

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12471 ויש לך אפשרות לשדרג ל4GB ב90 ש"ח אז מומלץ שתעשה זאת!

אני מניח שזמן סוללה של המחשב הזה יהיה כ-3 שעות בשימוש ממוצע, ואין דרך לדעת איך יהיו הרמקולים.

חוץ מזה הוא מספיק לדרישות שלך בכללי.....

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אין לפרסם מודעות אישיות בפורום.

פותח הדיון, אני ממליץ לך למלא את השאלון בחוקים של הפורום לקבלת מענה טוב יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים