עבור לתוכן

לבעלי ה-Sensation

Featured Replies

פורסם

אהלן, מכיוון שאני בדיוק עומד למכור את האייפון 4 שלי ולהביא לעצמי את ה-Sensation במקומו רציתי לקבל כמה חוות דעת מאנשים אשר התעסקו איתו יותר מיום יומיים.

בהתחלה כמו כולם התלבטתי בינו לבין ה-Galaxy S2 אך לאחר שחבר נתן לי לשחק עם ה-Galaxy שלו פשוט לא יכלתי להתגבר על העובדה שהטלפון הזה הוא ללא ספק המכשיר הכי מכוער שיצא לי לראות אז הוא נשלל מבלי שיהיה אפילו אפשרות לחשוב עליו שוב ;)

לאחר קריאה מאוד עמוקה ישנן שלושה חסרונות עיקריים שיצא לי להבין:

1. איכות המסך אל מול הGS2.

2. התחממות המכשיר (במיוחד לאחר טעינה כמובן, יש רומ'ים אשר פותרים זאת בעזרת Underclocking אך כמובן פעולה זו הופכת ללא רלוונטית בזמן הפעלה אינטנסיבית של הפלאפון).

3. חיי הסוללה.

מבין כולם ללא שום ספק שהשלישי הוא הכי מציק לי, ראיתי המון רומ'ים אשר מתיימרים להציג חיי סוללה משופרים באופן נחרץ מאשר חיי הסוללה של גרסת הסטוק, רציתי לדעת האם יש כאן צדיק בסדום אשר יוכל לאשר לי שבאמת חיי הסוללה טובים בהרבה כאשר משתמשים ברום אחר (במיוחד ה-Revolution HD מכיוון שהוא נראה הכי מעניין).

פורסם

שקול לחכות חודש חודשיים (יכול להיות קצת יותר) ל- Nexus Prime.

פורסם

יש רום ויש קרנל.

על רוב שיפורי הביצועים (ובינהם הסוללה) אחראי הקרנל.

ובד"כ עם רום מגיע גם קרנל חדש, אז כן, יש אפשרות לשפר זמן סוללה עם רומים אחרים.

פורסם

אתה יכול לקנות סוללה גדולה יותר.

בנוסף, יש את הגרסה החדשה של הסנסיישן שעוד לא הגיע לארץ sensation xe, שכוללת סוללה חזקה יותר וסאונד יותר טוב.

יש את הAMAZE 4G, שזאת גרסה עוד יותר משודרגת של הנושא, היא שייכת לT-MOBILE אבל אפשר לחשוב על להשיג אותו.

ובגזרת הדברים הקצת יותר עתידיים זה הנקסוס פריים, והHTC VIGOR.

פורסם

יש גם את ה EVO 3D

רציתי לקנות גם SGS2 אבל ראיתי איך התפרטים שלו נראים כמו old linux או WINDOWS XP על I7

כרגע יש לי HD2

HTC is the new Iphone for me :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים