עבור לתוכן

בעיה בהתקנת VMware player

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח להתקין את VMware player 4 אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות להפעיל שירות מערכת (ניסיתי גם "הפעל כמנהל")

נ.ב. זה לא קשור אבל אם אני כבר פותח נושא חדש, יש לי מערכת שרצה על virtual box כרטיס הרשת שלה מוגדר כ-NAT. כשאני מעביר קבצים בין המחשב הווירטואלי והמחשב הפיזי, הסניפר (wireshark) מראה ששום דבר לא עובר דרך כרטיס הרשת באף אחד מהמחשבים. דרך איפה עוברים הקבצים???

בנוסף הורדתי את תוכנת הצאט מהאתר (http://hwzone.co.il/guides/dotnetguide) אני יכול להתחבר רק מהמחשב הווירטואלי (Client) למחשב הפיזי (Host) (הפוך אני לא יודע מה ה-IP של המחשב הווירטואלי. (כלומר אני יודע מה ה-IP שלו אבל זה עובר דרך NAT ככה שאני לא יודע איך ניגשים אליו)) במחשב הווירטואלי אני רואה פקטות שנשלחות ומתקבלות אבל במחשב הפיזי אין כלום. למה זה?

פורסם

אני לא מצליח להתקין את VMware player 4 אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות להפעיל שירות מערכת (ניסיתי גם "הפעל כמנהל")

אתה לא נותן פה מספיק מידע.

נ.ב. זה לא קשור אבל אם אני כבר פותח נושא חדש, יש לי מערכת שרצה על virtual box כרטיס הרשת שלה מוגדר כ-NAT. כשאני מעביר קבצים בין המחשב הווירטואלי והמחשב הפיזי, הסניפר (wireshark) מראה ששום דבר לא עובר דרך כרטיס הרשת באף אחד מהמחשבים. דרך איפה עוברים הקבצים???

Wireshark גם לא יראה כלום כי הכל עובר דרך הממשק הוירטואלי של של VB. אתה דוגם במקום הלא נכון.

חוץ מזה, איך בדיוק אתה דוגם תעבורת CIFS/SMB?

בנוסף הורדתי את תוכנת הצאט מהאתר (http://hwzone.co.il/guides/dotnetguide) אני יכול להתחבר רק מהמחשב הווירטואלי (Client) למחשב הפיזי (Host) (הפוך אני לא יודע מה ה-IP של המחשב הווירטואלי. (כלומר אני יודע מה ה-IP שלו אבל זה עובר דרך NAT ככה שאני לא יודע איך ניגשים אליו)) במחשב הווירטואלי אני רואה פקטות שנשלחות ומתקבלות אבל במחשב הפיזי אין כלום. למה זה?

למה לסבך את הכל? תעבוד ב bridge.

פורסם
  • מחבר

"אתה לא נותן פה מספיק מידע."

אני מנסה להתקין את VMware player 4 ובאמצע ההתקנה אני מקבל את ההודעה הזאת

http://ufu.co.il/viewer.php?file=jwfakq68sk3peo0q0o9v.jpg

"Wireshark גם לא יראה כלום כי הכל עובר דרך הממשק הוירטואלי של של VB. אתה דוגם במקום הלא נכון.

חוץ מזה, איך בדיוק אתה דוגם תעבורת CIFS/SMB?"

ניסיתי בממשק הרשת היחיד של המחשב הווירטואלי ובשני הממשקים של המחשב הפיזי (הפיזי שמחובר לרשת והווירטואלי ש-virtual box התקין) אין שום תעבורה. ל-wireshark לא אמורה להיות בעיה עם תעבורת SMB.

"למה לסבך את הכל? תעבוד ב bridge."

זה יהיה יותר פשוט, אבל אני מנסה ללמוד. אני יודע שהכל עובר דרך כרטיס רשת כלשהו ומנסה להבין מה הולך פה. (עד כמה שאני יודע אין אפשרות שהקבצים עוברים דרך בקר חומרה)

תודה רבה

פורסם

• אוקיי, אז הservice נכשל בהפעלה שלו. ראית מה ההודעה שנרשת ב event log במקביל? ניסית להפעיל אותו ידנית ולראות מה הפלט?
  • אני עדיין לא מבין מה בדיוק דגמת עם Wireshark ואיך הגעת למסקה שאתה לא מוצא את מה שאתה מחפש....
  • מה בדיוק אתה מעוניינן ללמוד ע"י שימוש בNAT של VB?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה

הודעת השגיאה שמופיעה במציג האירועים ביישומים היא הודעת השגיאה שקיבלתי. לפניה יש אלפי הודעות מידע ו-10 אזהרות שמכילות את התוכן הבא

‏‏לא ניתן לאתר את התיאור של מזהה אירוע 1000 ממקור vmauthd. הסיבות האפשריות לכך הן שהרכיב שמעלה אירוע זה אינו מותקן במחשב המקומי שלך או שההתקנה פגומה. באפשרותך להתקין או לתקן את הרכיב במחשב המקומי.

אם האירוע נוצר במחשב אחר, פרטי התצוגה היו אמורים להישמר יחד איתו.

הודעות השגיאה שמופיעה במערכת היא "‏‏השירות VMware Authorization Service הסתיים באופן בלתי צפוי. אירוע זה התרחש בפעם ה- 14." יש 14 הודעות שגיאה כאלה 1 עד 14 (המספר קצת מוגזם לחצתי נסה שנית אולי פעמיים)

ביומן אבטחה יש את ההודעות הבאות

‏‏נוצרה קבוצה מקומית המותאמת לשימוש באבטחה.

‏‏השתנתה קבוצה מקומית המותאמת לשימוש באבטחה.

‏‏גישה לאבטחת מערכת הוענקה לחשבון.

‏‏נמחקה קבוצה מקומית המותאמת לשימוש באבטחה.

שם קבוצה: __vmware__

איך אני מפעיל service באופן ידני אם הוא לא מותקן על המחשב? כשאני לוחץ cancel הוא עושה rollback ולכן השרות לא קיים ברשימת השרותים.

את NAT ב-virtual box נעזוב לעת אתה.

פורסם

מה שכתבת (נורא קשה להבין את הניסוח בעברית) בכלל לא רלוונטי פה כרגע.

אתה הולך לMMC snap-in של services ב services.msc ומפעיל את service ידנית. תשים לב גם מה כתוב במשפט השני בהודעה מהתצלום מסך שהבאת.

פורסם
  • מחבר

מה שכתבת (נורא קשה להבין את הניסוח בעברית) בכלל לא רלוונטי פה כרגע.

אתה הולך לMMC snap-in של services ב services.msc ומפעיל את service ידנית. תשים לב גם מה כתוב במשפט השני בהודעה מהתצלום מסך שהבאת.

אני מצטער על הניסוח, ניסיתי עכשיו להפעיל את השרות וקיבלתי את ההודעה הבאה

http://ufu.co.il/viewer.php?file=sw8ygyiwf3qm2etsoxui.jpg

פורסם

אוקיי, ומה נרשם תחת במקביל בתוך event log של Windows (תחת application)?

פורסם
  • מחבר

יש שם 290 אירועים ברמת מידע ו-2 אירועים ברמת אזהרה כולם נוצרו באותה שניה שהשירות נכשל ומכילות אותו פתיח:

לא ניתן לאתר את התיאור של מזהה אירוע 1000 ממקור vmauthd. הסיבות האפשריות לכך הן שהרכיב שמעלה אירוע זה אינו מותקן במחשב המקומי שלך או שההתקנה פגומה. באפשרותך להתקין או לתקן את הרכיב במחשב המקומי.

אם האירוע נוצר במחשב אחר, פרטי התצוגה היו אמורים להישמר יחד איתו.

המידע הבא נכלל באירוע:

כאן המידע משתנה מאירוע לאירוע, הנה המידע שמופיע באזהרות. (בקובץ המצורף יש את כל המידע)

2011-10-11T06:45:04.351+02:00| vthread-4| W110: CoreDump: Writing minidump to Z:\ts\vmware-SYSTEM\vmware-authd-3780.dmp

2011-10-11T06:45:04.350+02:00| vthread-4| W110: Win32 object usage: GDI 4, USER 2

נ.ב. כונן z הוא ramdisk (כונן וירטואלי על ה-RAM) וקבצים זמניים של המשתמש (z:\tu) והמערכת(z:\ts) נמצאים בו.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים