עבור לתוכן

האם סמסונג דגם D550 מומלצת לPS3?

Featured Replies

פורסם

שלום

עקרונית השימוש היחידי שלי לטלויזיה העתידית יהיה גיימינג בחיבור לקונסולה (XBOX PS3) וקצת סרטי HD ממחשב

לאחר דפדוף בפורום ראיתי המלצות על 40D550 ונראה שאני נעול עליה אבל יש לי כמה שאלות:

1. יש בה מנגון 100HZ שיכול להפריע ולייצר לאגים במשחקים? כי משיחה עם סמ ליין הם טוענים שלא ניתן לכבות אותו

2. בדגם זה יש הגרלת פאנלים? במידה וכן איך לבדוק? אני מדבר על גודל 40 כי הבנתי ש37 סמסונג לא מייצרת

פורסם

אין למה מנגנון 100 הרץ (יש לה CMR 100 שזו חרטה חדשה של סמסונג וחברות אחרות)

ה 40 שראיתי באלמ מייבוא רשמי של סמליין היו S-PVA אבל תוודא.

פורסם
  • מחבר

אין למה מנגנון 100 הרץ (יש לה CMR 100 שזו חרטה חדשה של סמסונג וחברות אחרות)

ה 40 שראיתי באלמ מייבוא רשמי של סמליין היו S-PVA אבל תוודא.

הווידוי נעשה כמו הווידוי של דגם C530?

ושאלה נוספת ה5405H של פיליפס בעל 100 הרץ אמיתי.....? במידה ולא הוא יכול להיות גם פוטנציאל לקונסולה?

פורסם

כן לגבי הוידוי

לא יודע לגבי הפיליפס

פורסם
  • מחבר

integral,

תודה על העזרה !

שמתי לב שאתה ממליץ למשחקים לקחת מסך עם פאנל IPS!

אז בדקתי והגעתי לכמה דגמים תגיד לי בבקשה מה נראה לך הכי איכותי ומשתלם שיכנס בתקציב עד 3500 שקל עד 42 אינץ

1. פנסוניק U30 - שבא עם פאנל IPS ALFA (מה ההבדל בינו לבין S-IPS)?

2. LD460

3. פיליפס 5405

פורסם

S-IPS מיוצר על ידי LG ומה שיש ב PANASONIC מיוצר על ידי Hitachi.

http://en.wikipedia.org/wiki/TFT_LCD

שניהם טובים, לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. השחור בדור הקודם של PANASONIC לא היה מדהים במיוחד אבל יכול להיות שמאז שפרו את זה.

לי יש מסך של סמסונג ואני לא יכול להגיד שראיתי איתו בעיות במשחקים, הדבר היחיד שמפריע לי במסך שלי זה הצבע האדום שלו, כל כך זוהר וחזק שאם יש משהו אדום פשוט אי אפשר להבין מה זה. לא משנה מה ניסיתי לעשות זה לא עזר :-\

בכללי כל המסכים היום יתאימו להכל, תעבור מסך מסך ותבחר מה שהכי ניראה לך.

פורסם

משלושתם אני מעדיף את ה LD460. כמובן שאתה צריך לוודא IPS.

לא כל המסכים יתאימו להכל. צריך מסך עם לאג נמוך. היתרון של ה LG מבין ה IPS הוא בכך שיש לו אפשרויות כוונון רבות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

הגעתי למסקנה:

אני הולך על LD460 LK450 או D550 (כמובן עם הפאנלים האיכותיים)

על הדרך משהו שיעזור לי בבחירה מי נותן אחריות (כמובן מקורית) יותר טוב ח.י או מיני ליין מבחינת החלפות פיקסלים שרופים וכל השאר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים