עבור לתוכן

רמקולים למחשב - גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המבינים (והלא מבינים),

נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את הרמקולים שמחוברים למחשב. היום יש לי ATP3, שנקנו לפני המון שנים תמורת כמה מאות שקלים. מאז הם עבדו ללא דופי ונתנו תמורה מטורפת לכסף. אבל... 2.1. אני רוצה לשדרג את חווית הגיימינג שלי והייתי שמח לעבור ל-5.1 (7.1? X.Y אחר כלשהו?).

חיפשתי קצת בפורום, אבל טווחי המחירים גדולים מאוד. אנשים מבקשים רמקולים ב-500, ואחרים ב-1500.

אני לא אודיופיל, והשירות בתותחנים גם ככה השאיר אותי עם שמיעה שרחוקה מ-100%. האיכות של ה-ATP3 מספקת אותי לחלוטין.

לגבי כרטיס הקול, אני משתמש ב-OB של ה-Asrock Z68 Extreme4. באתר של Asrock:

7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), THX TruStudio PRO™

גודל החדר בו נמצא המחשב כרגע הוא 170X350 (המחשב על ה-170, ז"א שהמרחק המקסימלי בין הרמקולים יהיה בערך 150 ס"מ).

אין לי תקציב בראש, אבל כאמור האיכות שאני מחפש היא משהו באיזור של ה-ATP3.

אני מקווה שהפרטים האלה מספיקים כדי לתת המלצה.

תודה! :)

פורסם

5.1 בתקציב הזה רחוקים מלהישמע קרוב לנורמלי.

חשבת על אוזניות? תחושת המיקום והכיוונים ברורים מספיק ועם אוזניות טובות החוויה מעולה.

פורסם
  • מחבר

איזה תקציב? ציינתי שאין לי מסגרת תקציב. אני אשקיע כמה שצריך בשביל לקבל איכות דומה לרמקולים הנוכחיים שלי אבל בסראונד.

עריכה: אני לא מעוניין באוזניות.

פורסם

ציינת שאתה רוצה משהו באיכות של ה ATP 3 :nixweiss:

המחיר בהתאם.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא מבין מה הבעיה :)

ציינתי מה האיכות שאני רוצה, לא ציינתי מגבלת תקציב כדי להשיג את האיכות המדוברת. יש לך המלצה על דגם מסויים?

פורסם

מעקב

פורסם

נסה למצוא סט משומש של לוג'יטק Z5500 (יצאו מייצור).

מלבד הסט הזה קשה לי להמליץ על משהו אחר במחירים האלה שלא יהיה אסון שמע קטסטרופלי.

אם באמת money no object חכה שאחד המומחים לקולנוע ביתי יענו.

מקור מידע שיכול להיות שימושי זה hometheater co il

פורסם
  • מחבר

גם לא אמרתי ש-money is no object.

קשה לי להאמין שבשביל לקבל 5 רמקולים באיכות של ה-ATP3 אני אצטרך להוציא 20000 ש"ח. הם עלו באיזור ה-300-400 ש"ח בזמנו. גם אם נגיד שזה יחס ליניארי, מדובר פה על גג 1000 ש"ח.

המליצו לי על ה-X-540, איך הם?

פורסם

הרבה פחות טובים?

פורסם
  • מחבר

פחות טובים מה-5500 או מה-ATP3?חיפשתי את ה-5500 ומצאתי מכירות שנסגרו ב-1000 (יד שניה), אבל לא כאלה שעדיין אקטואליות.

פורסם
  • מחבר

אם באמת money no object חכה שאחד המומחים לקולנוע ביתי יענו.

מי הם מומחי הקולנוע הביתי בפורום?

פורסם

מטעמי פרטיותם (ואני יודע שהם חרדים לה) אני מעדיף שלא לפרסם.

בצע חיפוש לדיונים דומים וכבר תמצא אותם.

פורסם

תעשה שילוב,תקשיב זה מנסיון,סאונד מצויין,עוצמתי,איכותי,טוב להכול,כולל שתי סאבים,חיבור פשוט ביותר,

ALTEC LANSING VS4121

VS4621, 2.1,

ברמקולים השניים,הבאס מתאזן עם הזמן,מאוד מומלץ.http://www.modsynergy.com/review93.htm

מציין לי יש,אני לא רואה צורך להחליף אותו,או לקנות אחר,ALC889A

פורסם

תתחדש ותהנה! הפורום ישמח לתמונות ורשמים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים