עבור לתוכן

סלולארי עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אינטרנט לא רלוונטי... המכשיר עבור אמא שלי והיא בקושי שולחת SMS

בכל מקרה פלאפון כבר השלימו את הפריסה שלך תדר 2100 עד כמה שאני זוכר, זה לא אומר שלא תתקל בבעיות, אבל אלו בעיות שנובועות מהמאפיינים של התדר, התדר הזה פחות נקלט במקלטים/חניונים וכו', במצב כזה אם היית ברשת אחרת מה שהיה קורה זה שהמכשיר היה עובר לדור שני, הבעיה היא שאצל פלאפון אין דור שני ובמצב כזה המכשיר אמור לעבור לתדר 850 שנקלט יותר טוב במקומות סגורים.

הממ... עוד נק' למחשבה... עד כמה זה משמעותי בתוך מבנים שמעל הקרקע? (בנייני בטון רגילים לצורך העניין)?

נושם ובועט טפו טפו טפו :)

אז הינה, לזה התכוונתי. מכשיר שתומך רק 2100 שהיה ברשת פלאפון באזור שלך...פעל ללא שום בעיה באזור טבריה,בצפון הארץ,בקריות,בחיפה וכו' וכו'.

קיבלתי תשובה לזה, אבל אני עדין לא יודע אם הוא יעבוד באזור ספציפי שידוע לי כבעייתי- והמכשיר הולך לבלות בו לא מעט זמן

נראה לי שאני אברר עם פלאפון אם הם מכירים משהו בנושא, אבל בינתיים אשמח לקבל הצעות למכשיר אחר (בתקציב) שתומך בשני התדרים.

אגב, באתר של פלאפון יש את ה-C2 שתומך בשני התדרים (כמובן במחיר כפול ממקומות אחרים). מאיפה הם משיגים אותם?

• תגובות 41
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש גרסאות רבות לכל מכשיר.

יש גם מפעילה אוסטרלית שעובדת עם תדרים אלו מלבד פלאפון.

יש.

פורסם

הממ... עוד נק' למחשבה... עד כמה זה משמעותי בתוך מבנים שמעל הקרקע? (בנייני בטון רגילים לצורך העניין)?

לדעתי לא תהיה בעיה, עיקר הבעיה היא במקלטים או מרתפים ודברים כאלה, שיש לך יותר מסתם בטון רגיל.

קיבלתי תשובה לזה, אבל אני עדין לא יודע אם הוא יעבוד באזור ספציפי שידוע לי כבעייתי- והמכשיר הולך לבלות בו לא מעט זמן

כמו שאמרתי, הפריסה הושלמה, היום כל אנטנה של פלאפון שמשדרת את תדר 850 משדרת גם 2100, בהתחלה זה לא היה ככה והיו מקומות שלא היו להם קליטה של תדר 2100, עכשיו הבעיה שנותרה היא לא בעיה של אזור שאין בו קליטה וצריך לחכות שיקימו בו אנטנה, אלה בעיה יותר בסיסית, אם אתה בחוץ יש קליטה אבל התדר הזה פשוט לא מצליח לחדר מבנים בצורה אופטימלית, אם אני זוכר אותך נכון למדת הנדסה כלשהי לא? אם כן אתה בטח יכול להסביר את הפיזיקה שמאחורי זה.

רוב הזמן אני לא נתקל בבעיות, אבל כשאני נכנס לממד בבית שלי יש לי קליטה נמוכה מאוד, ברגע שאני יוצא ממנו יש קליטה מלאה..

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם נציג תמיכה טכנית של פלאפון והוא אמר לי שלא כדאי לקנות מכשיר שתומך רק בתדר הזה כי יהיו לי בעיות.

ומבחינתי זה אומר שאני לא לוקח מכשיר כזה כי זה סתם לסבך את אמא שלי עם משהו שפעם עובד ופעם לא...

אז דבר ראשון- הצעות למכשירים נוספים.

דבר שני- הרשת של רמי לוי, על איזה רשת הוא משדר? יש איזה מכשירים ספציפיים שצריכים להגיע לקראת ההשקה שלו?

פורסם

הוא אמור להיות על הרשת של פלאפון עד כמה שזכור לי - לכן אין סיבה שהתדרים יהיו שונים.

לגבי הנציג של פלאפון, אין ספק שעדיף שני תדרים - אבל כשאין אופציות נורמאליות במחיר שפוי - מכשיר שתומך בתדר אחד זה באמת לא סיכון כזה גדול אם בכלל. איזה אופציות יש לך שתומכות בשני התדרים?

פורסם

מתוך האתר http://www.rami-levy.co.il/default.asp?catid=%7BFEF9F2CA-A57B-4C88-816D-061450D7AFC5%7D

שאלה: האם אוכל לעבור לרמי לוי עם המכשיר שלי?

תשובה: רשת רמי לוי הינה רשת דור 3 הפועלת בתדר 850 מה"צ ו 2100 מה"צ. כל מכשיר המתאים בתכונותיו יוכל להתחבר לרשת רמי לוי.

לדעתי זו שגיאה אסטרטגית של רמי לוי שמתכוון לפנות לשוק הנמוך, אלא אם כן מישהו יתחיל לייבא מכשירים בסגנון נוקיה 1600 שתומכים ברשת הזו (יש בכלל מכשירים כאלה?)

פורסם

יש מספיק מכשירי דור שלישי היום במאות בודדות של שקלים 300-500 +-

פורסם
  • מחבר

הוא אמור להיות על הרשת של פלאפון עד כמה שזכור לי - לכן אין סיבה שהתדרים יהיו שונים.

לגבי הנציג של פלאפון, אין ספק שעדיף שני תדרים - אבל כשאין אופציות נורמאליות במחיר שפוי - מכשיר שתומך בתדר אחד זה באמת לא סיכון כזה גדול אם בכלל. איזה אופציות יש לך שתומכות בשני התדרים?

זה בדיוק השאלה שלי אליך ואל שאר באי הפורום :)

פורסם

למרות שהיתי שמח לעשות את העבודה בישבילך - אין לי זמן.

פשוט כנס לזאפ ותראה איזה דגמים סבירים יש בתקציב שלך ושנראים לך מבחינה ויזואלית (נניח אם אמא לא רוצה מגע - אז לא מגע וכו'). לאחר מכן פשוט חפש בגוגל למפרט המלא ולפירוט התדרים (מאוד קל ופשוט סה"כ) ותעשה רשימה בצד של מכשירים שתומכים בשני התדרים ואז תבוא תתייעץ איזה מהם עדיף

פורסם
  • מחבר

^^ תודה... המכשירים הכי מתאימים שיצאו לי זה המכשירים שכבר בדקתי... הבעיה זה למצוא את המכשירים האלה בארץ עם תמיכה בשני התדרים.

למרות שהיתי שמח לעשות את העבודה בישבילך - אין לי זמן.

פשוט כנס לזאפ ותראה איזה דגמים סבירים יש בתקציב שלך ושנראים לך מבחינה ויזואלית (נניח אם אמא לא רוצה מגע - אז לא מגע וכו'). לאחר מכן פשוט חפש בגוגל למפרט המלא ולפירוט התדרים (מאוד קל ופשוט סה"כ) ותעשה רשימה בצד של מכשירים שתומכים בשני התדרים ואז תבוא תתייעץ איזה מהם עדיף

זה מה שעשיתי... לא הלך. קיוויתי שיש אנשים בפורום שמכירים את המצאי ויוכלו לעזור לי.

אני חושב עכשו לדחות את הקניה באיזה חודשיים עד שיכנסו החברות החדשות לשוק, ומקסימום להתחבר לאורנג'. עם דמי חיבור נמוכים ותוכניות חדשות שכנראה יהיו עבור אנשים שלא רוצים להתחייב ל-500 דקות, 200 סמסים ו50 מגה גלישה רק בימי חמישי ללא גשם בין 7 ל-7:20 אלא רק לשלם מינימום על זמן אויר נראה לי שזה לא יהייה בעייתי למרות שכל המשפחה בפלאפון (עם התחיבויות של עד בעוד שנה)

פורסם

תכלס לאנשים שלא מדברים הרבה סביר להניח שזה יהיה חכם לחכות. רמי לוי אמור להכנס לפעולה בנובמבר ולהציע שיחות ב-20-30 אג' ללא התחיבות וללא שאר שטויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים