פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים היי, אני רוצה לבנות מחשב גיימינג 5000 ש"ח, אין בעיה לקנות את החלקים בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי.1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5002. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, elder scrolls, crysis 2, The old republic mmo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא טלוויזיה 32 אינץ של SONY -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 16. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע.7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג בזמן הקרוב, אך רצוי שיהיה ניתן לשדרג אותו בעוד מספר שנים.
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים אחרי המשלוח והסיכון של המכס זה לא יוצא כזה זול.ואחרי פעם אחת של מימוש אחריות ומשלוח והחזרה מחו"ל וזמן המתנה ארוך בגלל מרחק המשלוחים זה כבר יוצא ממש לא משתלם.אם אין לך בעיה להרכיב לבד אפשר לבנות לך בארץ בלי לנצל את כל התקציב מערכת מבוססת זוג GTX570 ב SLI ונשתמש בשתי חנויות שונות.מקובל עליך?עריכה:שיניתי לזוג GTX570. זוג 580 לא נכנסים בתקציב בלי התפשרות על רכיבים.
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים מחבר אחרי המשלוח והסיכון של המכס זה לא יוצא כזה זול.ואחרי פעם אחת של מימוש אחריות ומשלוח והחזרה מחו"ל וזמן המתנה ארוך בגלל מרחק המשלוחים זה כבר יוצא ממש לא משתלם.אם אין לך בעיה להרכיב לבד אפשר לבנות לך בארץ בלי לנצל את כל התקציב מערכת מבוססת זוג GTX570 ב SLI ונשתמש בשתי חנויות שונות.מקובל עליך?עריכה:שיניתי לזוג GTX570. זוג 580 לא נכנסים בתקציב בלי התפשרות על רכיבים.שיניתי את התקציב לסביבות ה5000 ש"ח כי וויתרתי על הרעיון של EBAY, זה לא משתלם.
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים אז יורדים מ ה SLI.אם לא אכפת לך לחרוג קצת לכיוון ה 6 ולא אכפת לך לקנות משני חנויות אז המפרט המושלם לדעתי:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1209לוח אם:Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155כמות: 1 - מחיר: ₪789מארז:Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪399ספק כוח:Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪370זיכרון:Kingston 4GB DDR3 1333כמות: 2 - מחיר: ₪125קשיח למחשב שולחני:Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪280כרטיס מסך:Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1415כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪96הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0המהרת מערכת מחשב:אני מעוניין בהמהרת המעבדכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪4808מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4712 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/89qp52y6ו SSD מ IQPC:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=8223
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים מחבר אז יורדים מ ה SLI.אם לא אכפת לך לחרוג קצת לכיוון ה 6 ולא אכפת לך לקנות משני חנויות אז המפרט המושלם לדעתי:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .מעבד:Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1209לוח אם:Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 - לא עדיף לי להשקיע בלוח אם קצת יותר טוב, כדי שהוא ישאר עדכני גם לשנים הבאות?כמות: 1 - מחיר: ₪789מארז:Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד - נראה לי שאני ישתמש במארז שכבר יש לי, אם זה אפשרי?כמות: 1 - מחיר: ₪399ספק כוח:Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪370זיכרון:Kingston 4GB DDR3 1333כמות: 2 - מחיר: ₪125קשיח למחשב שולחני:Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪280כרטיס מסך:Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1415כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪96הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0המהרת מערכת מחשב:אני מעוניין בהמהרת המעבדכמות: 1 - מחיר: ₪0 SSD מ IQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=8223 לא עדיף דיסק קשיח רגיל ולהשקיע את הכסף בחלקים האחרים?
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים זה לוח ברמה גבוהה מאוד. השאלה מה עוד אתה מחפש מלוח אם?לגבי המארז, תלוי איזה יש לך, ה 570 כרטיס יחסית ארוך ולא יכנס בכל מארז.
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים מחבר זה לוח ברמה גבוהה מאוד. השאלה מה עוד אתה מחפש מלוח אם?לגבי המארז, תלוי איזה יש לך, ה 570 כרטיס יחסית ארוך ולא יכנס בכל מארז.יש לי מארז של SWING דגם TT, הוא די גדול אני לא מאמין שתיהיה בעיה.האמתי שההבנה שלי בחומרה לא כזאת גבוהה, אבל אני מחפש לוח אם שגם אם עוד כמה שנים אני ירצה לשדרג את המחשב קצת, שיהיה אפשרי.ולגבי קירור, האם מספיק המאווררים שנמצאים במארז או שיש צורך להוסיף עוד?
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים לגבי המארז שהמלצתי עליו, הוא 10 רמות מעל ה SWING. אם אתה רוצה להישאר עם הסווינג אתה צריך לבדוק שיש לך לפחות 27 ס"מ פנויים לכרטיס מסך.לגבי הלוח, גם לוח בעוד 2000 ש"ח יתן לך בדיוק אם אותן אופציות שדרוג, אולי תוספת לעוד שני כרטיסי מסך במקום עוד אחד שיש פה.
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים מחבר לגבי המארז שהמלצתי עליו, הוא 10 רמות מעל ה SWING. אם אתה רוצה להישאר עם הסווינג אתה צריך לבדוק שיש לך לפחות 27 ס"מ פנויים לכרטיס מסך.לגבי הלוח, גם לוח בעוד 2000 ש"ח יתן לך בדיוק אם אותן אופציות שדרוג, אולי תוספת לעוד שני כרטיסי מסך במקום עוד אחד שיש פה.אוקיי מעולה תודה רבה!רק שאלה אחרונה, מה היתרון בדיסק הקשיח CRUCIAL SSD M4 SATA3.25 128 GB? לא עדיף דיסק קשיח רגיל אם ביותר זול ואם יותר זכרון?
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים מחבר אתה לא יודע מה זה SSD?אני יודע מה זה SSD, אבל לא נראה לי שה128 GB שווים את הכסף, אולי עדיף לוותר על זה ולהשקיע את הכסף בחלקים האחרים.אגב המפרט הזה יהיה מסוגל להריץ את כל המשחקים החדים בלי בעיה נכון? על ההגדרות הכי טובות
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים אין לי עוד מה לזרוק לך בשביל לשפר חוץ ממערך כרטיסים שאני לא כ"כ בעד, יותר כאב ראש מכיף.לגבי ה SSD, זה משנה לך את החווית שימוש במחשב לחלוטין.ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא:http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-upgrade-hdd-performance,3023.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.