עבור לתוכן

בעיה בטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

קניתי טלוויזיה חדשה ויש לי בעיה - כשחיברתי אותה לממיר של יס, כשתמונה כהה או שחורה רואים פסים רצים כאלה על המסך מלמעלה למטה..זה לא ממש מפריע אבל בכל זאת..כשאני מנתק את הממיר הטלווזייה מראה "אין אות" והמסך נהיה שחור, אבל אין את הפסים הרצים..יכול להיות שזה בעיה בממיר?

ועוד דבר - רק בחלק מהערוצים התמונה רחבה מידי, כלומר היא יוצאת מהמסגרת של הטלוויזיה (למשל בערוץ הספורט). כשאני מוריד נניח מ16:9 ל4:3 עדיין התמונה כאילו נחתכת, כלומר התמונה לא על כל המסך, אבל עדיין התמונה יוצאת מהגבולות וחלק מהתמונה בשני הקצוות מוסתרת.

יש פתרונות? (:

פורסם

לגבי פסים, זו יכולה להיות בעיה של הארקה של הממיר.

על איזו טלוויזיה מדובר?

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת הארקה?

טלוויזית LG 37LD460

אגב, חיברתי XBOX360 לטלוויזיה ולא מופיעים לא פסים רצים כאלה, ככה שזה או בעיה בממיר או ביציאה של הטלוויזיה, אני מאוד מקווה שזה בממיר..

פורסם

קרא את כל השרשור הבא:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=125916&postdays=0&postorder=asc&start=0

הייתי בודק קודם כל את הפתרון הבא:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1277897#1277897

לגבי ה SCALING תנסה לשחק עם הגדרות הממיר (16:9 וכו'...) ועם הגדרות הטלוויזיה (בדקת למשל מצב של JUST SCAN?).

פורסם
  • מחבר

קראתי את כל השירשור, ולצערי זה לא פותר בשבילי את הבעיה:

הפתרון של ביטול ההארקה הוא מסוכן ולא ריאלי כמובן, וחיבור הRF בין הטלוויזיה לממיר בעייתי בשבילי כי הטלוויזיה תלוי על הקיר, ואין לי כניסת RF על צד הטלוויזיה.

דבר אחד שהבנתי בשרשור הזה הוא שהבעיה היא בעיקר בממירי HOT, וראיתי אפילו תגובה של מישהו שיש לו אותה טלוויזיה עם ממיר YES MAX והכל עובד לו כמו שצריך. גם לי יש YES MAX שמחובר לטלוויזיה, יכול להיות שהבעיה היא בממיר עצמו או באחד הכבלים?

ולגבי הSCALING, איך בדיוק אני משחק עם ההגדרות של הממיר עצמו? אם התכוונת להגדרות של הטלוויזיה, אז ציינתי שכבר שיחקתי איתן וזה לא עזר כי התמנוה נשארת חתוכה בצדדים בכל אופן, ומשום מה מצב הJUST SCAN אצלי חסום.

עריכה: אוקי שיניתי את הגדרות הממיר ובעיית הSCALING נפתרה. בעיית הGROUND LOOP עדיין בתוקף...

פורסם

גם אם הטלוויזיה על הקיר אפשר בד"כ לחבר כבל RF זוויתי.

פורסם
  • מחבר

אה אוקי, אז בהחלט משפר את המצב.

השאלה היא אם הפיתרון הזה באמת פותר את הבעיה? אתה מבין בנושא זה או שעדיף שאשאל מישהו שמבין יותר בתחום?

אגב, תודה רבה על העזרה! :)

פורסם

תנסה. מה יש לך להפסיד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים