עבור לתוכן

בכמה אוכל למכור את המחשב?

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני כ10 חודשים הזמנתי מחשב נייד מ DELL בארה"ב. עשיתי את זה בלי לחשוב פעמיים, כי הוא היה מאוד זול. תכלס יצא לי אחרי מכס 2600 ש"ח.

אבל עכשיו הבנתי שעשיתי טעות, הוא עושה דיי הרבה בעיות : התחממות במשחקים (אחרי החלפת משחה טרמית, לפני זה הוא התחמם עד כדי כך שהוא נכבה. עכשיו לא נכבה), מסך מבריק שרואים עליו כל גרגר אבק, וכו'. כמו כן אני לא יוצא איתו מהבית אז לא עדיף כבר נייח שאפשר להשאיר דלוק בלילה בלי לחשוש מהתחממות?

בקיצור אני מבקש הצעת מחיר כדי שאני לא אמכור אותו באיזה מחיר לא ריאליסטי ואז לא יקנו אותו.

שימו לב: זה לא ת'רד מחירה, אני רק מבקש הצעת מחיר.

דגם: Dell n5010 \ 15R

מפרט:

מעבד i5 460M 2.53GHz

זיכרון : DDR3 6GB 1333MHz (פועל משום מה ב 1066MHz, כנראה מגבלת לוח\מעבד...)

כרטיס מסך : HD4650 עם underclock מהיצרן (הם גם נתנו לו שם אחר אבל בדקתי את הדגם האמיתי של הכרטיס). אצלי הוא היה ב "OC" לתדר המקורי שלו, אולי זה גרם להתחממות אבל בלי זה הוא לא שימושי במשחקים.

דיסק קשיח WD 640GB 5400RPM

מקלדת באנגלית בלבד

מצב כללי: הרבה מאוד שריטות על הפאנל, אפילו הצבע התקלף בכמה מקומות, אבל המסך לא שרוט.

מצב טכני : פועל 98%, הבעיה היא כרגע במתאם בלוטוס פנימי שלא תקין. אני יכול למכור אותו פשוט בלי לציין שיש לו מתאם בלוטוס, כדי שלא יווצר מצב שהוא לא יעבוד כמו שצריך אצל הקונה.

אחריות : לא בדקתי לגבי אחריות של דל בארץ, אבל בכל מקרה הוא כבר נפתח מספר פעמים אז אין אחריות.

קיים רשיון ל Windows 7 Home Premium.

פורסם

אני אתן לך קצת הסבר להערכה שלי ובסוף הערכת מחיר.

- לשחק משחקים במחשב הזה כנראה לא מומלץ, בין אם בגלל כרטיס מסך חלש או בגלל ה-OC שעשית (דבר שמאוד לא מומלץ בניידים)

- המפרט של המחשב סביר

- המחשב ללא אחריות כלל, ובנוסף לפי ההסברים שלך במצב לא אופטימלי מבחינה חיצונית.

מחשב מקביל, של דל בארץ יעלה לדעתי כ-2700 שח היום, אבל מאחר והמחשב עושה בעיות, קשה לראות מצב בו תקבל יותר מ-50 אחוז מערכו.

מחשב חדש פשוט עם אחריות לשנה ומפרט בסיסי שלא יעשה בעיות כלל יעלה כ-2000 שח היום (מבוסס i3 2310m)

לפי כל הפרטים האלו, הערכה זהירה למפרט תהיה כ-1100-1200 שח. וגם זו הערכה אופטימית מאוד ותלויה בסוללה של הנייד.

יתכן וכדי למכור יהיה צורך להתפשר על מחיר זול בהרבה, של כ-800 שח.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה OC: האם לדעתך הוא עשה נזק למחשב לטווח הארוך?

כפי שציינתי הוא כרגע חם אבל לא במצב שהוא היה לפני זה (שהוא נכבה לגמרי). בלי OC הוא דיי קריר.

הייתי עם ה OC הזה כל הזמן בלי הפסקה, ולא ראיתי בעיות כגון ארטיפקטים או נזק מוחשי אחר.

פורסם

OC למחשב נייד יכול בהחלט לעשות נזק לטווח ארוך, ולדעתי זו הסיבה לבעיות שאתה מתאר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים