עבור לתוכן

מכס מיסים בקניית פלאפון מאיביי

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מעוניין לקנות טלפון מאיביי מצאתי כבר אחד שאני רוצה, מתאים לארץ ואפשרות לעברית ועכשיו אני רוצה לדעת מה קורה אחרי שהפלאפון מגיע למכס אם קניתי אותו ב-600 שקל כולל משלוח כמה אני צריך לשלם ?

מישהו עבר תהליך דומה ?

תודה לעוזרים!

פורסם

עוד 33%

בנוסף אם אתה שולח דרך חברת שילוח כלשהי שהיא לא הדואר הרגיל, עמלות שחרור שיכולות להגיע ל120 שקל

פורסם

שנה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה. לא מסובך לרשום : "שאלה לגבי סכום המיסים אותם אשלם אם המכשיר יתפס במכס" או משהו כזה.

בכל מקרה, מומלץ שתשתף אותנו באיזה מכשיר מדובר, אולי יש לנו המלצה אחרת (אם עדיין לא קנית אותו) וכו'

פורסם
  • מחבר

שיניתי כותרת מקווה שזה טוב , התקציב שלי מאוד מוגבל ואני די סגור עליו : motorola charm .

בדקתי אותו מכל הכיוונים הוא מתאים לארץ ואפשר להתקין עליו עברית חלקית בלי המקשים (לא משנה לי ממש

אם המקשים יהיו בעברית או לא).

שוקו , האם אתה מתכוון שעמלת השחרור היא 120 שקל וזהו ולא צריך לשלם יותר כלום או שזה רק מתחיל מ-120 שקל?

פורסם

מה התקציב שלך? בשקלים. ומה השימושים.

בכל אופן, הוא מתכוון לכך שבנוסף למיסים שתשלם אם זה יתפס (33% מערך המכשיר) תאלץ לשלם עמלה נוספת של עד 120 ש"ח - עמלת שיחרור מהמכס. לכן תחשוב היטב לפני שאתה מחליט

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא עד 800 שקל והשימושים שלי זה אינטרנט, משחקים בעיקר .

אם אני מבקש מהמוכר שיסמן את החבילה כמתנה עדין אני משלם מכס?

פורסם

אם זה ישלח דרך חברת שילוח (דהינו UPS או פדקס או משהו דומה) רוב הסיכויים שזה יתפס במכס ואז לא משנה כ"כ מה תרשום על זה, תאלץ לשלם מיסים. נראה לך שהמוכסים מפגרים לגמרי? הרי אם כך היה המצב כולנו בל יוצא מהכלל הינו מבקשים שיהיה רשום "מתנה" על הכל וכך הינו מתחמקים לחלוטין משתלום מסיים. אם אתה שולח דרך USPS או משהו דומה (ז"א דואר רגיל) אז הסיכויים שתתפס קטנים יותר אך עדיין קיימים. ושוב, גם פה לצורך העניין לא כ"כ משנה מה תרשום על החבילה. גם אם המוכר ירשום שהערך שלה הוא 20$ והם יפתחו ויראו שזה מכשיר פלאפון, מן הסתם שאתה לא תשלם את המיסים לפי הערך המוצהר, הם לא בדיוק "יקנו" את זה שהמכשיר עלה לך 20$

פורסם
  • מחבר

אוקיי חוץ ממכס של 33 אחוז על המכשיר והמשלוח אני צריך לשלם עוד מיסים ?

פורסם

המחיר שעליך לקחת בחשבון כשאתה מזמין סלולרי, הוא (מחיר הטלפון + מחיר המשלוח)*1.33

פורסם

אוקיי חוץ ממכס של 33 אחוז על המכשיר והמשלוח אני צריך לשלם עוד מיסים ?

לא, אין. (כאילו שזה לא מספיק מיסים)....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים