עבור לתוכן

התלבטות בקניית מחשב נייד - עזרה

Featured Replies

פורסם

בע״ה אני מתחילה ללמוד רפואה השנה ואני רוצה לקנות מחשב נייד. אני יודעת פחות או יותר מה הדרישות שלי אבל לא יודעת מה זה אומר בפועל. אני לא אגור בבית ולא יהיה לי מחשב שולחני פרט לספריות, אני רוצה שהמחשב יחזיק לי מעמד לפחות 3-4 שנים, הסוללה צריכה להספיק לכמה שעות טובות

והוא צריך להיות די קל. אני חשבתי על הדגמים של DELL, כשגודל המסך שלי צריך להיות ״14.1-״13.3. אשמח לקבל המלצה לגבי דגמים שיהיו רלוונטיים עבורי, ואשמח גם להמלצות נוספות ;) אגב, קראתי כבר את המדריך לקניית מחשב נייד לפני שכתבתי את ההודעה. תודה מראש!!

פורסם
  • מחבר

* מטרות המחשב? בעיקר ללימודים (רפואה)- אופיס, אינטרנט ומעט לסרטים.

* גודל המסך? 13.3-14.1

* משקל רצוי? קל ככל האפשר באופן יחסי לדרישות.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בהחלט, אם יש דבר כזה של 6 שעות לפחות.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,HDMIוכו) לא יודעת מה זה אומר.

* בלוטות? כנ״ל

* גודל מינימלי שלכונן קשיח? לא מבינה בזה.

* כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, די שיכנעו אותי שכיום אין צורך בכונן.

* כונן Bluray? מזה?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה, אבל עדיף שתהיה אופצייה להארכת האחריות בארץ ל-5-6 שנים.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell והתקציב כאמור הוא 3500-3700 ש״ח, אם יהי איזשהי תוספת שמשנה סידרי עולם בעוד 300 ₪ אני אשקול זאת. אני באמת לא מבינה גדולה במחשבים ולכן חשובה לי עזרתכם. ושוב תודה מראש.

פורסם

http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-241.htm

+ תוספת למע' הפעלה.

+ מקלדת מוארת - לשימוש בהרצאות, מאד שימושי (!)

בעיקרון אפשר לקחת מעבד I3 אבל כשמדובר בטווח ארוך לדעתי כדאי להשקיע את ה-500 ש"ח הפרש.

http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm

פורסם
  • מחבר

תודה! ולגבי התוספות - מה זה מודם סלולארי מובנה? ואיך אני מתקינה תוכנות אם אין לי כונן cd?

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה: איך אני יכולה לעשות השוואת מחירים לא רק של המחשב כמו שהוא אלא כולל תוכנות+תוספות? המון תודות!!

פורסם

אין צורך להגיב פעמים, אפשר לערוך.

להתקין תוכנות- יש לך תוכנות שאת קונה עדיין בדיסקים? יש הכל באינטרנט. או אם יש צורך ממשי אפשר להעתיק את ההתקנה לדיסק און קיי.

מודם סלולארי- את יכולה לקנות סים מחברות הסלולאר עם חבילת גלישה, ולגלוש באינטרנט דרך סלקום\אורנג'\פלאפון

וכל חנות מציעה דברים שונים, תחפשי בZAP ותסתכלי חנות חנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים