עבור לתוכן

מפרט גיימינג עד 4100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש שם, ולא קשה לחפש בגוגל אתה יודע.

בכל מקרה, בקצרה, יש לך תמיכה באוברקלוק (יש צורך גם במעבד מסוג "K"), תמיכה בכרטיס מסך מובנה (תקף גם לכל הלוחות שהיו בדיון הזה), תמיכה בשימוש ב-SSD בנפח קטן למעין כונן קאש לתוספת ביצועי גישה. אלו הם העיקריים, לפי מה שאני רואה, כמו שאמרתי, אתה כנראה לא צריך את זה.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אז אני הלך על ה H61...

אז זה המפרט שאני קונה:

<blockquote> מעבד:i5 2500 3.3

מאוורר מעבד:katana 3

לוח אם:H61

זכרון ראם:samsung 2x4gb 1333

דיסק קשיח:samsung f 3

כרטיס מסך:Radeon HD 6870 OC

ספק כוח:seasonic 620w bronze

מערכת הפעלה:win 7

מארז:Armor A60 </blockquote>

פורסם

זה בערך המקסימום שאפשר להוציא מאייבורי לדעתי.

אם אתה רוצה לחסוך כ-40~ שקלים, אפשר לקחת את הספק הזה, למרות זה שהצעתי לך (ששמת) איכותי ומשתלם יותר לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תודה אני הלך על המפרט הזה עם הספק האיכותי יותר (620W) :)

יש לי עוד שאלה אחת: עם הלוח אם H61 אין לי אפשרות של שדרוג עתידי (הוספת עוד כרטיס מסך) נכון?

פורסם

לא. אתה תוכל להחליף את כרטיס המסך הנוכחי שלך באחד חזק יותר בעתיד, אך לא להוסיף עוד אחד.

גם אם תיקח את לוח ה-Z68 שיש שם עוד חיבור לכרטיס מסך נוסף לא תוכל לעשות זאת, כי ככל הנראה זה יחסוך לך את כל יציאות ה-SATA שלך (ובחלק מהן אתה משתמש). איני רואה טעם להוסיף כרטיס נוסף בעתיד ממילא, זה פשוט לא משתלם גם לא מבחינה כספתי וגם לא טכנולוגית.

פורסם
  • מחבר

הלוח אם:[table][tr][td] Gigabyte דגם GA-H61M-USB3-B3 [/t][/t] [table][tr][td][/td][td][/td][td] הוא ATX רגיל?

ואם לא יש לוח אם H61 שהוא ATX?

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

אני לא נביא, לכן לא אוכל לענות לך על שאלה זו.

בכללי, הוא אמור להעלות משחקים, אך השאלה באילו הגדרות גרפיות שאת זה איני יודע.

במחשבים הפתרון היחידי לשמר ביצועים הוא לשדרג כל כמה שנים. אפילו בתקציב כפול ומשולש משלך אתה תקבל מחשב שבעוד כמה שנים יחלש בצורה משמעותית.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אני ערכתי את התגובה שלי כנראה שלא ראית... "הלוח אם gigabyte ga-h61-usb3-b3 הוא ATX?

ואם לא אאיזה לוח אם H61 הוא atx?

תודה מראש :)

פורסם

איני מכיר לוחות H61 בתקן ATX סטנדרטי במחיר סביר, ולמה לכל הרוחות אתה רוצה אחד כזה? רשמתי לך שזה לא רלוונטי עבורך (אתה לא יכול להוסיף עוד כרטיס מסך ממילא, הכרטיס והקירור לא יפריעו). אתה טוחן פה מים.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על התשובות וסליחה על החפירה....חג סוכות שמח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים