עבור לתוכן

מפרט גיימינג עד 4100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה :)

נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי.

מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box

מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I

לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3

זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333

דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J

כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD

ספק כוח:seasonic-boronze 520w

מערכת הפעלה: windows 7 home primium 64 bit

מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60

יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז לקחת גגם את הכרטיס מסך הזה במקום:Gigabyte Radeon HD 6870 1024MB או את זה:Sapphire AMD HD 6870

או שבכלל כדאי לי לקחת כרטיס מסך של nvidia .......תודה לעונים...וסליחה על החפירה... :) .

פורסם
  • מחבר

למה אפחד לא עונה?

פורסם

אם אף אחד לא עונה, יש אפשרות להקפיץ אחרי 24 שעות ולא אחרי 7 כפי שכבר אמרתי לך. אף אחד גם לא חייב לענות לך.

כמו כן, הרבה לא עוזרים לך כי רואים שאתה הולך פה ראש בקיר, כלומר לא מעוניין לענות על השאלון- איך אתה יודע שכרטיס המסך משתלם לרזולוציית המסך שלך? איך אתה יודע שאין רכיב אחר עדיף? איך אתה רוצה גם שאני אדע אילו חלקים אתה "מסכים" להחליף?

אין הבדל בין להראות מפרט ולשנות מספר חלקים, לבין לבנות מפרט חדש כאשר חלק מהחלקים זהים.

אם אתה רוצה עזרה מוגבלת, בסדר גמור.

- יש מארזים משתלמים יותר כגון אנטק 100 ואנטק 300 שעולים סביב ה-250 שקלים.

- לוח-אם תלוי אילו פיצ'רים אתה רוצה. הלוח ששמת במפרט כולל ערכת שבבים מתקדמת יותר. אם אתה תסתפק בכ-2 חריצי זיכרון (כלומר לא תוכל להוסיף עוד בעתיד זיכרון מעבר ל-8GB שיש לך וגם לא נראה שתצטרך) וללא פיצ'רים מיוחדים, ניתן לקחת את הלוח הזה ולחסוך מעט כסף.

- לקחת ספק כח מאוד לא משתלם. בתוספת של שקל אחד אתה מקבל ספק 620W מאותה סדרה איכותית.

- בקשר לכרטיס מסך, זה תלוי מה הרזולוציה שלך המסך שלך. HD6870 יקר וחזק יותר. אם אתה מחליט ללכת על כרטיס היותר חלש (HD6850), ישנה גרסא זולה יותר בכמה עשרות שקלים מזו שבחרת.

- אם אתה לא נעול על אייבורי, אתה יכול לציין איזור קניה ונראה אם יש חנות עם חומרה עדיפה.

פורסם

מה שכן, בהתחשב במקור המפרט הוא יחסית לא רע. כמובן שקשה לתת התייחסות בלי יותר פרטים.

יכלת לענות על השאלות שבסטיקי ולהדגיש את מה שהדגשת וזה היה נותן אפשרות להסתכל על הדברים קונקרטית ולא סתם באוויר.

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי?4200

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוךב100 ש"ח

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, call of duty NFS, BATTELFIELD, CRYSIS 2

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' הרזולוציה:1680 על 1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא...

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows 7 הרכבת מחשב: 85 ש"ח

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אני יכול לקנות רק מאייבורי

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).-כן אני רוצה רק את המארז הזה ARMOR A60

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מוסיף עוד כרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

מפרט מחשב:מעבד:i5 2500 3.3

מאוורר מעבד:katana 3

לוח אם:GA-Z68MA-D2H-B3

זכרון ראם:kingston 2x4gb 1333

דיסק קשיח:samsung f3 1TB

כרטיס מסך:Radeon HD 6870 OC

ספק כוח:Seasonic 620w bronze

כונן: lg

מערכת הפעלה:win 7

מארז:Armor A60

אני קונה את המחשב מאייבורי (ואל תגידו למה כי רק משם אני יכול) המחשב הוא בשביל משחקים (גיימינג) ואני לא מתכנן OC למעבד (הכרטיס בא מהחנות עם OC) תקציב 4500 וכולו מנוצל במפרט שלי....אי יש לכם משהו להגיד על המפרט טוב רע או לשפר אני ישמח תודה :)

האם כדאי לי לקחת את הכרטיס הזהRadeon HD 6950 ואז לקחת את הלוח אם הזה GA-H67M-D2-B3?

פורסם

HD6950 אינו חזק בהרבה מ-HD6870 לכן פחות משתלם לדעתי.

רשמתי לך שיש לוחות-אם טובים יותר מה-GA-H67M-D2-B3, קרא שוב את הודעתי הקודמת.

פורסם
  • מחבר

אז כדאי לי לקחת את הכרטיס מסך הזה 6850 ואת הלוח אם GA-Z68MA-D2H-B3

והZ68 הוא matx זה טוב או שכדאי לי לקחת לוח אם פחות טוב שהוא ATX רגיל?

ובכללי יש לך להגיד משהו על המפרט או שהוא טוב לגיימינג

פורסם

או אותו, או GA-H61M-USB3-B3 שהוא כולל רק 2 חריצי זיכרון אך זול יותר.

ATX זה מעין תקן לגודל של לוחות-אם. ATX זה גודל סטנדרטי, mATX (כאשר M= מיקרו) מעיד על לוח קטן יותר.

זה לא מעיד על איך הלוח. עבורך, הנתון הזה לא רלוונטי.

המפרט טוב לגיימינג. חצי מהמשחקים שציינת יכול להיות שירוצו עם לאגים (תקיעות מדי פעם) וזה בגלל שהם לא בנויים כראוי, לא בגלל המחשב.

פורסם
  • מחבר

אבל אמרו לי שבגלל שזה MATX אז הוא יותר צפוף

ושוב לשאלה שלי "כדאי לי לקחת את הכרטיס מסך הזה 6870 ואת הלוח אם GA-Z68MA-D2H-B3 במקום 6950 GA-H67M-D2-B3

פורסם

הוא יותר צפוף ויכול לגרום לכרטיס מסך לחסוך חלק מהיציאות, או מהקירור שעל המעבד לחסום את השדרוג העתידי של הזכרון. אצלך אין בעיה כזו, לכן רשמתי שזה לא רלוונטי אליך.

במפרט האחרון אתה בכלל שמת את ה-GA-Z68MA-D2H-B3.

בנוגע ל-GA-H67M-DS-B3 אני אסביר שוב- הוא לא משתלם כי הוא אפילו לא כולל יציאות USB3 ויקר יותר מה-GA-H61M-USB3-B3 שהצעתי לך שכן כולל.

ה-HD6870 יותר חזק ויותר משתלם לדעתי מ-HD6850 בחנות זו.

אם אתה לא צריך את כל הפיצ'רים של לוחות מבוססים Z68 (קרא בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות" על זה) ולא תצטרך מעל 8GB זיכרון במחשב (לא נראה לי שתצטרך לפי שימושיך), קח את השילוב GA-H61M-USB3-B3+HD6870 1GB.

פורסם
  • מחבר

תודה! :) יש לי אפשרות ללקחת את השילוב של HD6870+לוח אם Z68

אז אתה עדיין אומר שכדאי שאני יקחGA-H61M-USB3-B3 ?(בשביל שאני יהיה בטוח שזה מה שאמרת)

ותודה שוב!! :)

פורסם
תודה! smiley.gif יש לי אפשרות ללקחת את השילוב של HD6870+לוח אם Z68

כן, אך בדוק היטב אם אתה צריך לוח כזה כי חבל על זריקת הכסף.

אז אתה עדיין אומר שכדאי שאני יקחGA-H61M-USB3-B3 ?(בשביל שאני יהיה בטוח שזה מה שאמרת)

כן, במידה ואתה לא תצטרך יותר מ-8GB זיכרון מקסימום ואת כל הפיצ'רים של לוחות Z68 (בספק אם אתה תצטרך אותם).

פורסם
  • מחבר

איזה פיצ'רים יש בZ68 שאין בH61 כי חיפשתי בפורום שאמרת לי ולא מצאתי... אז אתה יכול בבקשה לתת לי תשובה?...

פורסם
  • מחבר

-הקפצה- (עברו 24 שעות)

איזה פיצ'רים יש בZ68 שאין בH61 כי חיפשתי בפורום שאמרת לי ולא מצאתי... אז אתה יכול בבקשה לתת לי תשובה?...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים