פורסם 2011 באוקטובר 614 שנים שלום לכולם.אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שהשימוש שלו הוא עבור לימודים בעיקר + אינטרנט .חשוב לי מאוד שהמחשב לא יתחמם (כמו הפווילונים של HP הידועים לשמצה). ושהסוללה תהיה עמידה .מסך: 15.6 - או משהו באזור.תקציב: 2000 ש"ח.הציעו לי את ה-asus x54 מעבד b940 - שלוש שנים אחריות במחיר של 2400 ש"ח,האם שווה לדעתכם? קראתי ביקורות על המעבד הזה והבנתי שהוא על הפנים - מזכיר את הסלרון שהיה בעבר.אנא שלחו הצעות !* מטרות המחשב? - לימודים, אינטרנט ואופיס* גודל המסך?15.6* משקל רצוי? לא משנה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - רצוי HDMI* בלוטות? רצוי (לא באמת משנה)* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB* כונן CD/DVD? צורב?כן* כונן Bluray?לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא HPתודה רבהVito19 8)
פורסם 2011 באוקטובר 614 שנים אני אישית רכשתי את לנובו I5 ב 2100 מוואלה, תוספת 400 שח ל3 שנים אחריות.הבעיה שזה מגיע ללא מערכת הפעלה, וצריך קצת לעבוד על ההתקנה...כבר שאלתי פה מה דעת המומחים , אבל עוד לא קיבלתי תשובה.אז מה אתם אומרים? זה דגם שהפסיקו לייצר אותו, זה אומר משהו?מעבד Intel Core i5 480M 2.66GHzחבילת זיכרון 4096MB DDR3 במהירות 1066MHzדיסק קשיח בנפח 500GB ומהירות: 5400rpmמסך 15.6'' High Defnition LED ברזולוציה 1366x768כרטיס מסך Mobile Intel GMA 4500MHDמצלמת אינטרנט מובניתקורא כרטיסים 5 ב- 1 (SD/SD pro/MMC/MS pro/XD)כונן DVDRWמחשב ללא מערכת הפעלה - Free dosאחריות בינלאומית ע"י Lenovoכולל שירות שליחים עד בית הלקוח!
פורסם 2011 באוקטובר 614 שנים מחבר אני לא כל כך בעד לנובו...שמעתי שהם לא משהו.מברים, מעלה את התקציב ל-2400. ממתין להצעות.תודה רבה,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.