עבור לתוכן

Corsair Announces 8GB DDR3 Memory Modules

Featured Replies

פורסם

Corsair has crammed 8 GB of DRAM onto one stick which in turn could provide up to 32 GB of DDR3 memory for desktops, and up to 16 GB of DDR3 memory on laptops, depending on the number of slots.

corsair-8-gb-ddr3-vengeance-module,8-H-310049-1.png

Tuesday Corsair officially added 8 GB DDR3 memory modules to both its Vengeance and Value Select product lines. According to the company, the Vengeance version operates at 1.5V for compatibility with the new 2nd generation Intel Core processor family, and is guaranteed to operate at 1600 MHz. The DRAM itself is "rigorously screened," and with 8 GB crammed onto one stick, gamers and performance junkies can build systems with up to 32 GB of high-performance memory. The jet-black heat spreaders also look rather snazzy, too.

http://www.tomshardware.com/news/DDR3-Vengeance-Value-Select-8GB-Intel-core,13607.html

פורסם

:o מי צריך כל כך הרבה זיכרון ? לי יש VMWARE WORKSTATION 8 על המחשב עם 6 מכונות וירטואליות ואני מנצל את 6GB ה-RAM שלי.

מעבר לזה? לקנות שרת... מי צריך כל כך הרבה זיכרון במחשב רגיל ביתי?

פורסם

מה בדיוק חדש בזה? יצא לי לראת 8GB בסטיק אחד של DDR3 של כמה וכמה חברות.

פורסם

איזה? אפשר לינקים?

פורסם

תודה.

מחירים מטורפים!

פורסם

לא אמרתי שהמחירים סבירים :)

פורסם

באמת המחירים מטורפים.

פורסם

אני לא רואה סיבה להשקיע ב-8GB שהתוכנות שאתם מריצים לא צורכים את הזיכרון,

זה כמו שאני אקנה דירה עם 20 חדרים בשביל זוג, בהנחה שאולי נשתמש בהם.

פורסם

ברור שאין סיבה לקנות הרבה זכרון אם לא צריך אותו.

אבל, אני מריץ שני VM'S במקביל לשני VISUAL STUDIO וחלק מהזכרון הולך ל-RAM DRIVE בשביל ה-SWAP FILE. נשארים לי בערך 2-3GB פנויים. אם היו מחירים שפויים למודולים של 8GB, היו לי במחשב 32 ולא 16GB.

פורסם

1. כמה GB RAM יש לך סה"כ ?

2. כמה מוקצה ל RAMDRIVE ?

3. כמה מוקצה לשתי המכונות ?

פורסם

לוחות SB עם 4 סלוטים תומכים עד 32GB - זה אומר שכן, ומעבדי 9XX תומכים רק עד 24GB כך שאני בספק אם תוכל להגיע ל48GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים