פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים עברתי דירה ואני חושש שהסבוופר נדפק, אבל אני יש אפשרות שזה רק מיקום בעייתי.הבעיה היא שבצליל גבוהה יחסית בסאב, הוא מתחיל לעשות קול "דרררררר" שבדרך כלל משמיעים רמקולים שמתקשים להתמודד עם באס...אבל מה שמוזר זה שהסאב לגמרי בסדר עם צלילים מאוד נמוכים, אבל בצליל ספציפי יחסחת גבוהה (לסאב) הוא עושה את הרעשים.חשבתי שולי זה סוג של תהודה כי הוא מוקף ברהיטי עץ מכל הכיוונים, אבל נשמע שזה בא ישירות ממנו.יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים אני מאוד אוהב את איכות סאונד של החברה הזו,אני חושב שיש לך בעיה של מיקום,או כיוון סאונד,קח משהו יפה,http://jimmyauw.com/2007/03/15/inside-altec-mx5021/
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים מחבר אני חושב שיש לך בעיה של מיקום,או כיוון סאונדאתה אומר את זה מסיבה מסויימת?
פורסם 2011 באוקטובר 614 שנים יש לי כמה סוגי רמקולים של החברה המצויינת לדעתי,הם רמקולים חזקים מבחינת איכות בניה,וגם חזקיםמבחינה איכות סאונד ועוצמה,אני בכלל קונה רק אותם,וגם משלב בן סוגי רמקולים,יוצא מגניב ביותר.מוסיף-ולחשוב שאני פיספתי את הקניה של הרמקולים האלה,כמה חבל,הבנתי שלא מוכרים אותם יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.