עבור לתוכן

זקוק לעזרה בשדרוג מחשב קיים

Featured Replies

פורסם

המפרט כרגע הוא

intel core 2 duo e8200

xfx nforce 680i lt SLI ready

xfx 9600gso 580m 384mb DDR3

g.skill 800mhz 1gb x2

pny 800mhz 2gb x2

Thermaltake 430w xp550 np

bitfenix merc alpha + 6x 120mm scythe

arctic freezer pro 7

panasonic "42 th42px60b hd ready

המחשב מחובר רק לטלויזיה , עיקר השימוש הוא לפרו אבולושיין ופיפא, אך לפעמים גם משחקים כגון CALL OF DUTY וכו'

עד עכשיו הכרטיס מסך סחב יפה , פיפא 12 כבר קשה לו וגם ב CALL OF DUTY היו נפילות מדיי פעם, ברצוני להחליף את כ. המסך ואת הספק , תקציב עומד על 200£ לירה שטרלינג (אני חי בלונדון) שמספיק ל 6870 ו CORSAIR GS600

אשמח להצעות נוספות וחוות דעת.

תודה מראש לירן

פורסם

אם אתה משדרג כ.מסך, שווה בהחלט לשקול שדרוג מעבד למשהו קצת חזק יותר בסגנון של Q9550 / Q9450, שווה לך לחפש אותם יד שנייה באיזור מגוריך. עוד דבר, הספק שלך בהחלט גבולי. אתה יכול להוסיף כ.מסך כמו 6870 להחליף את הספק, ולהשאיר את ה9600GSO שלמיטב זיכרוני מסוגל לעבוד ככרטיס פיזיקס.

פורסם

קודם כל הייתי מציע להיפתר מי ה9600GSO מי הזיכרון המיותר של ה2X1GB ומהמעבד הE8200 שבהחלט כבר לא חיי וממש לא בועט, ובסוף גם את הספק כוח שלך שעשה את שלו. אחרי שתמכור אותם בהחלט הייתי מציע עדיף לקחת את החומרה הבאה:

1- מעבד הייתי מציע לקחת מינימום Q6600 ולעשות לו OC כמובן לסביבות ה3.2GHZ שזה לא כזה מסובך, או מעבדי QUAD חדשים יותר וגם להם לבצע OC עד לתדר שבין 3.0GHZ ועד ל3.6GHZ שבהחלט יעזור מאוד בגיימינג.

2- כרטיס מסך הייתי מציע לקחת או את הHD6850 שלדעתי יספיק כאן או את הHD6870, עדיף אפילו לקחת אותם כיד שנייה מה שיצא לך זול יותר.

3- כל ספק כוח איכותי של 550W יספיק לעסק הזה כמובן עם לכלול את הOC, גם אותו הייתי מציע לקנות כיד שנייה.

זהו בס"כ שדרוג שכזה אמור להספיק לך להרבה מאוד זמן, לפחות עד שמשחקי ספורט יצרכו מעבדי 6 ליבות וכרטיסי מסך מטורפים.

פורסם

אין צורך לשדרג מעבד בטח לא ל Q6600, כל מה שאתה צריך זה ספק 400W ומעלה מחברה מוכרת (אנטק,סיסוניק,HEC,אנרמקס וכו') + כ.מסך 6850\6870

פורסם

^^ בטח שאין צורך לך יש מעבד I5 בעל 4 ליבות ולפותח הדיון יש רק 2 שלא נדבר על זה שהמעבד שלו חלש מאוד.

פורסם

טרול, לך תבדוק בכלל מה זה E8200

פורסם

אתה הטרול כאן, אני יודע בדיוק מזה E8200 זה הגרסה החלשה ביותר בסדרה הזאת ועם OC קטן אפשר להגיע בקלות לרמה של E8600, אבל מבחינת הליבות זה עדין מעבד 2 ליבות שכבר לא מתאים כל כך לגיימינג של ימינו.

פורסם

הדבר היחיד שלא מתאים כאן זה אתה לפורום, אין לך מושג ירוק בחומרה

ואף על פי כן יש לך את החוצפה להטעות אנשים פעם אחרי פעם

פורסם

איזה סידרה איזה חלש על מה אתם רבים?!

ה e8200 = למעבד פשוט שתי ליבות , רגיל ולא הכי חלש ב"סידרה".

וה q6600 = מעבד מרובע ליבות חזק.

על מה רבתם בדיוק?

וספק כח 400 לא יספיק רק הכרטיס מסך צריך לפחות 550...

פורסם

"ידען" נוסף החליט לכבד אותנו בנוכחותו, idd רגע לפני שתעטה את גלימת השופט

ותרעיף עלינו שלל פנינים אני מציע כי תבדוק את עצמך טוב טוב

Measured power consumption - 6870

Advertised TDP = 150W

System in IDLE = 173W

System Wattage with GPU in FULL Stress = 295W

Difference (GPU load) = 122 W

Add average IDLE wattage ~ 19W

Subjective measured GPU power consumption = ~ 141 Watts

ואותו כנ"ל לגבי ה Q6600

פורסם

באופן כללי המפרט הקיים שלך מיושן ונחשב חלש. אם אין לך בעיה פרט לביצוע הכרטיס מסך שלך במשחקים, אל תשדרג מעבד.

לשני המשחקים שציינת אין דרישות גבוהות במיוחד.

אתה יכול בקלות לשדרג ל-

PNY GF520GTLH1GESB GeForce GT 520 Graphic Card - 42£או

Gigabyte GeForce GTX 550 Ti 1GB PCI-Express HDMI - 100

£

לדעתי גם כל ספק מ550W ומעלה גם יעבוד לך.

אתה יכול לחפש מחירים ב-www.dealtime.co.uk

פורסם

gt520 ו550 ti?

אתה בכוח ממליץ לו על הדברים הכי גרועים שהוא יכול לשדרג אליהם?

פורסם

"ידען" נוסף החליט לכבד אותנו בנוכחותו, idd רגע לפני שתעטה את גלימת השופט

ותרעיף עלינו שלל פנינים אני מציע כי תבדוק את עצמך טוב טוב

ואותו כנ"ל לגבי ה Q6600

צודק טעות שלי. בדקתי בטבלה אצלי ורשמתי לפי crossfire. זה בערך 300 ולא 141W כמו שסימנת. אבל גם המעבד Q6600 דורש בערך 100 W (או שגם בזה אני טועה?) ויש לך עוד חלקים מסביב.

כך שלא נראה לי שזה טוב להביא 400W.

פורסם

אתה טוען ש 6870 צורך 300W?

אם התשובה היא כן כדאי שהיא תהיה מגובה בלינק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים