עבור לתוכן

מחשב חדש למשחקים :) 4k לא צריך ציוד הקפיי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?4200

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב200

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2 call of duty gta iv assassin creed

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' לא תומך HD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך ציוד הקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows 7

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני יכול לקנות רק מאייבורי

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כן אני רוצה רק את המארז הזה:coolermaster cm690 advanced 2

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

פורסם

1) כן, אך בחירת החלקים לא מאוזנת כמו שצריך. רוב הסיכויים שניתן לבנות אחד חזק יותר במחיר דומה.

2) אין דבר כזה מחשב לעוד 4-5 שנים. אף אחד לא נביא ולא יוכל לענות לך על השאלה הזו. כל מחשב שתקנה היום, גם ב-10 אלף, יחשב לחלש משמעותית בעוד מספר שנים. הדרך היחידה לשמור על ביצועי המחשב היא דרך שדרוגים כל תקופה מסויימת.

3) מה זה יחזיק לך יותר? הוא יקרר יותר טוב, אך אין קשר לאורך חייו.

כמו שאמרתי- אתה קונה מחשב כדי שיריץ משחקים עכשיו. אם אתה רוצה שהוא יריץ משחקים על הגדרות גרפיות גבוהות כל השנים הללו, הוא יצטרך לעבור שדרוגים.

אם אתה רוצה שנתקן את המפרט שלך, קרא את חוקי הפורום, ענה שם על השאלון ושנה את הכותרת לאחת אינפורמטיבית יותר (הוסף את שימושיך ותקציבך) אחרת לא נוכל לעזור לך והדיון ינעל.

יש לך את כפתור ה"עריכה" שנמצא בצד שמאל למעלה על מנת לערוך את התגובה הראשית שלך+הכותרת

פורסם
  • מחבר

עניתי על השאלון וערכתי את הכותרת :)

נ.ב המפרט הזה שאמרת שהוא לא מאוזן נתנו לי אותו פה בפורום...אז אני כבר לא יודע במה לבחור...

זה המפרט:

מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz

מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I

לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3

זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333

דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J

כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD

ספק כוח:seasonic-boronze 620w

מערכת הפעלה: Windows 7 home primium 64 Bit

מארז:coolermaster cm690 advanced 2

פורסם

מאיפה אתה בדיוק ? אולי עדיף לקנות מפרט מחנות אחרת.

פורסם
  • מחבר

אני מקרית אתא.....ואני יכול לקנות רק מאייבורי

פורסם

אולי יש אפשרות לקנות מי KSP ?

פורסם
  • מחבר

לא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים