עבור לתוכן

הסיפור של אמנדה נוקס,אשמה או לא?

Featured Replies

פורסם

אמנדה נוקס בחורה יפה אבל מאוד מסוכנת, לאחר פרשת הרצח של שותפתה הבריטית מרדית' קרצ'ר בת ה-21. בעיר פרוג'יה שבאיטליה היא נידונה ל 26 שנות מאסר היום אחרי 4 שנים בלבד היא יצאה לחופשי, סקסית אבל רוצחת, גם בן זוגה שהיה חשוד זוכה. בית המשפט קבע החלטה זו מכוון שלא היו מספיק ראיות, שירשיעו את השניים והמשטרה התרשלה בבדיקות שלא היו אמינות.

אותה שותפה בריטית נמצאה לפני 4 שנים בדירה בה חלקו היא ואמנדה שותפות כאשר נמצאו בגופה 40 חתכים וחתך עמוק בגרון, כול העולם נסער על כך ולאמנדה יצא תדמית של אשת שטן שעושה פולחנים של כת השטן כדי להרוג, הרוצחת הסקסית יצאה לחופשי

Amanda+Knox+Hot+Pictures.jpg

http://news.walla.co.il/?w=/14/1865792

פורסם

לפי המעט שאני שמעתי, היא משתחררת רק כי המשטרה של איטליה אפילו פחות מוצלחת מהמשטרה פה... ::)

הם פישלו בגדול ובגלל זה היא משתחררת למרות שבעדויות שלה היו סתירות

פורסם

האמת, יש לה עיניים של רוצחת..

פורסם

הבנתי שהתביעה יכלה לערער לבית המשפט העליון, אבל מאחר והם לא עשו זאת כנראה אין להם סיכוי.

פורסם

לפי המעט שאני שמעתי, היא משתחררת רק כי המשטרה של איטליה אפילו פחות מוצלחת מהמשטרה פה... ::)

הם פישלו בגדול ובגלל זה היא משתחררת למרות שבעדויות שלה היו סתירות

תגדיר סתירות, משהו מהותי כמו העורך דין שרצח את ההורים שלו בירושליים שטען שהיה בתל אביב ואז טען שהיה בירושליים?

אם תשב מול 2 אנשים (כל אחד בנפרד) ותנסה לספר להם בפירוט מה עשית במהלך שלוש שעות מסוימות לפני שבוע אני חושב שתופתע לגלות שגם אתה תגלה סתירות בין שתי השיחות.

בכל מקרה אני חושב שזה חשוב שמישהו שלא הוכח מעל כל ספק סביר ישאר חופשי.

הבעיה שלי עם מערכת המשפט הישראלית היא שפה מנסים ללכת בין הטיפות, ואם קשה להוכיח משהו אז מגיעים לעיסקת טיעון ונותנים חצי מהעונש. זה טיפשי, או שמישהו עשה עברה ואז מגיע לו את כל העונש או שהוא לא עבר עברה ואז הוא צריך להשתחרר.

פורסם

מה לדעתך עדיף? פושע שיסכים לעסקת טיעון ויקבל עונש מומתק או ישוחרר לחופשי?

פורסם

מה לדעתך עדיף? פושע שיסכים לעסקת טיעון ויקבל עונש מומתק או ישוחרר לחופשי?

זה עבד אולי בעבר, היום הפושעים כן יודעים לשמור על עצמם, כל עסקאות הטיעון מפילות אנשים בלי קשר לפשע, ככה שבאמת מישהו שפשע פעם אחת זה יעבוד עליו, פושע יותר רציני לא ייפול במלכודת הזו.

חוץ מזה תחשוב על זה ככה, לא מעט אנשים (בראיונות לתקשורת ששמעתי, לא ממש מכיר פושעים אישית) אומרים שבבתי הכלא עושים את ה"אוניברסיטה" של הפשע ושם לומדים יותר שיטות ודרכים לפשוע.

אז מה שעשית היה ככה, לקחת פושע לא מנוסה במיוחד (כרגע נניח שהוא אשם) הכנסת אותו לתקופה קצרה למקום שבו יעבור קורס מזורז איך להיות סכנה אמיתית לציבור ואז, בגלל עסקת הטיעון שחררת אותו הרבה לפני הזמן שהיה אמור לשבת, לא היה עדיף לתת למשטרה לעבוד יותר ברצינות ולהשיג הרשעות יותר על סמך הוכחות בלתי תלויות ולא על סמך הודאות שגורמות לכך שהעונש מופחת?

******** הערה: אנחנו מסיטים את הדיון מהנושא (וקראתי שוב הכל, האשמה בלעדית עליי), אם תרצה לדון איתי על הנושא ******** שדיברנו עליו, אפשר לשלוח נושא חדש ולדבר עליו שם.

פורסם

לפי מה שאני קורא בתקשורת האמריקאית,

היא הורשעה לפני שנתיים, לא 4.

ודווקא יש לה סימפטיה אדירה בציבור. היא נתפסת כקרבן של מערכת משפט מושחתת.

וכרגע יש לה סיכוי להיות מיליונרית.

California-based criminal defense attorney, David Wohl, told FOX411’s Pop Tarts column: “Her story will fetch top dollar. The first interview will likely go for anywhere from $1 to $5 million. I expect that book and movie rights will add substantially to that – tens of millions of dollars.”

לא עקבתי אחרי הסיפור שלה,

אבל הייתי נראה זוועה אם הייתי מואשם ברצח שלא ביצעתי.

משום מה היא נראית רגועה. אולי פסיכופתית.

בכל מקרה, אף אחד לא יכול לקבוע אם היא באמת רצחה או לא. אם המערכת מושחתת, גזר הדין יכול ללכת לשני הכיוונים. תלוי באינטרס.

פורסם

היא כוסית = מגיע לה להיות חופשית.

עדיף כוסית רוצחת בחופשי מעוד כונפה תמימה וחופשיה.

פורסם

היא כוסית = מגיע לה להיות חופשית.

עדיף כוסית רוצחת בחופשי מעוד כונפה תמימה וחופשיה.

אין ספק שהוצאת לי את המילה מהפה - ואני גם אוסיף שלא היה אכפת לי שהיא רוצחת עם מראה כזה...

ובנימה יותר רצינית גם היא משתחררת על Technicality זה לא רלוונטי - בוטלה האשמה שלה וזהו

פורסם
  • מחבר

לילה חד-פעמי איתה :P

פורסם

וואו, איזה כותרת. "יתכן שהיא רצחה". אפשר לשנות אותה באותה מידה ל"יתכן שנוקס לא רצחה".

אז? :nixweiss:

פורסם

קראת את הכתבה?

באיטליה יש שני סוגי זיכויים..

זיכוי מלא - הנאשם חף מפשע.

זיכוי מחמת הספק - לא ניתן להוכיח את האשמה.

היא זכתה לזיכוי מלא... וזה הדבר המוזר פה.

אותו בן אדם שצוטט אומר שייתכן שהיא אכן רצחה זיכה אותה אתמול זיכוי מלא כחפה מפשע...

זה לא נשמע קצת מוזר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים