עבור לתוכן

מחפש מכשיר בסביבות ה- 1000 שקל.

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה- 5230 שאני דיי שונא, ובא לי להחליף אותו למשהו יותר מתקדם. אני בצבא ככה שלשפוך הרבה כסף כל מכשיר סלולרי זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות... אין לי רעיונות בראש למכשיר, אולי שיהיה מבוסס אנדרואיד. אני זוכר את LG Optimus One שהיה נחמד, יותר מזה אין לי רעיונות. אם אפשר לקנות את המכשיר ביד שניה ממישהו ואז זה ייצא 1K, גם טוב, ממש לא אכפת לי.

תודה מראש!!

פורסם

לצבא לא הייתי ממליץ לקחת מכשיר יקר יותר ממה שיש לך כרגע ואפילו לא הייתי ממליץ סמארטפון אם אתה בקרבי.

חבל פשוט על הכסף והכאב ראש שהמכשיר יהרס לך.

פורסם
  • מחבר

כה אני בקרבי, אז בגלל זה אני לא מביא אייפון או משהו בסגנון הזה. אני מחפש משהו זול יחסית.

פורסם

אם תוכל למתוח את התקציב לסביבות 1200 ש"ח אזי תוכל להביא גלקסי ACE

פורסם

בשיטוטי ב-יד2 ראיתי שמישהו מוכר ZTE Blade חדש מקופסא באלפייה. אם הוא באמת חדש בקופסא, זה אחלה טלפון למחיר, טוב בהרבה מהאופטימוס המחורבן.

פורסם

כה אני בקרבי, אז בגלל זה אני לא מביא אייפון או משהו בסגנון הזה. אני מחפש משהו זול יחסית.

אם אתה בקרבי, האופציה הכי מומלצת היא המוטורולה DEFY המצויין:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791114

~1300 ש"ח בחנויות אבל אתה יכול ממילא לקבל "ניתוק זיקה" מהחברה הסלולרית.

אפשר למצוא אותו בפחות פה:

http://iandroid.co.il/forum/forum18.html

טלפון מוקשח, עמיד לאבק, נפילות ומים, קטן, קל, עם מסך גדול (3.7) ברזולוציה גבוהה ומעבד+גרפיקה מעולים ביחס לטווח המחירים הזה. יש ללי ניסיון ארוך ומעולה איתו וגם מבחינת סוללה הוא מחזיק לא רע בכלל.

הרבה יותר טוב מה-ZTE BLADE (יש לי גם אותו) שבעצמו מכשיר חביב מאוד במחיר מצויין - אני קניתי אותו חדש ב-850 ש"ח בלינק הנ"ל ממישהו.

פורסם

^^^

אתה ממליץ עליו גם למי שהעמידות פחות חשובה לו ?

אני מחפש סמרטפון ראשון וחשבתי על SGS2 , אבל אני תוהה אם הוא מצדיק את ההפרש במחיר לעומת ה DEFY.

חשוב לי במכשיר בעיקר אינטרנט ושיחות וקצת GPS. (אני לא מעוניין במשהו יד שנייה)

חסרון של ה DEFY זה שהוא לא מתאים לפלאפון, נכון ?

פורסם

גם למי שלא מחפש טלפון מוקשח, הנתונים של ה-דיפיי טובים מאשר כל טלפון אחר במחיר שלו.

פורסם

בישביל אינטרנט, שיחות וקצת GPS לחייל - פשע לקנות SGS2

פורסם

אז לאילו שימושים ראוי לקנות SGS2 ?

וסליחה שהשתלטתי על הדיון אבל אני לא החייל.

פורסם

סולח. לאיזה שימושים? או שפשוט יש לך הרבה כסף ואתה רוצה להתפנק (מקובל) ובא לך את הטוב ביותר כיום. או שאתה באמת צריך מכשיר חזק למשחקים, המון אפליקציות, שימוש מסיבי באינטרנט (מסך 4.3" מעולה תורם מאוד) ופשוט הכל מהכל.

כשאתה חייל והפרוטה לא ממש בכיסך + אתה במקום עם אפשרויות הטענה (אולי, לא יודע איך זה היו כבר) לא הכי טובות + לצערנו, גנבות שקורות מדי פעם + סיכוי לפגיעה פיזית במכשיר = רעיון רע

פורסם

האמת אני לא יודע לאיזה שימושים כי זה סמרטפון ראשון ולכן חשבתי על הSGS2 בשביל הכל מהכל.

מה שאני משער זה אינטרנט ושיחות וקצת GPS , משחקים אני מניח לא יהיו חשובים לי ולגבי אפליקציות אין לי מושג מה/כמה אני אשתמש.

האמת הייתי קונה איזה נוקיה ב 500 ש"ח אבל שאני יכול לקבל גם GPS ,מצלמה סבירה , אפליקציות ובעיקר אינטרנט אז אני מוכן להוסיף אלף אלפיים.

אולי עדיף DEFY ועוד שנה+ לקנות משהו אחר. אם אני אקנה SGS2 אני מניח שלא אחליף אותו כל עוד שהוא עובד כי כמה כסף אפשר להשקיע על סמרטפונים. אין לי חשבון שאפילו מתקרב לקבל לזיכוי על המכשיר אפילו אם אני מוסיף לזה חבילת גלישה.

השאלה היא אם שווה לי להוסיף את האלף לטובת הSGS2, כמה הגלישה בו יותר טובה וכמה זמן הוא ישרוד לי(בתור משתמש ממוצע).

אגב, הDEFY עם רום CM או משהו תומך בפלאש בגלישה ?

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום. אני רוצה לדווח על מיני-סמארטפון MODU T שרכשתי דרך אינטרנט תמורת 279 שקל. סט כלל מכשיר מטען אוזניות נרטיק לריצות. כל סט ארוז יפה ומסודר. קודם כל ידוע לי שמר מודן מקדם את מודו במדינות שונות - לרוב במדינית מזרח אירופה , הודו. אני חושב שצריך לדאוג גם לישראלים מבחינת צוות סיוע פה בארץ. יש בקושי בחור שנותן תשובות ,ממהר ולא מוכן להסביר. הנחיות שאפשר להשיג ברשת מאוד לא מספיקות ,יותר נכון מספיקות להפעלה בסיסית. צריך לציין לחיוב רמת מצלמה - טובה מאוד,גם בצילומי לילה יש אופציות ואיכות טובה מאוד. רוב הבעיות קשורות לאינטרנט. 1. אתר למודו עצמו לא פועל - מוזר מאוד! האם ישנם עדכונים וחידושים ??? 2. כש אני רוצה לשמור על אתר ומכניס אותו למועדפים - לאחר מכך אין שום דרך "למשוך" את כתובתו לשחזרו כדי לראות. יש באג. 3.לא ניתן לראות סרטונים מ-יו-טיוב (?) גם באג?

מדוע אין דרך לבצע הורדות? מדוע מוגבל לעברית ואנגלית? יש לי תקווה שאדון מודן כאיש רציני ויסודי יפתח אתר קודם כל כדי לרכז בעיות ויטפל בהן.

פורסם

^

WTF ההודעה הזו? :nixweiss:

בשביל סמארטפון ראשון ולשימושים שציינת חבל לדעתי להוסיף עוד אלפיה. מיותר.

קנה XPERIA U או XPERIA SOLA (אם חשוב לך נפח איחסון גדול) בסביבות ה-1000-1200 ש"ח.

מסך מצויין, מפרט עדכני יחסית וחזק דיו ותמורה נהדרת למחיר.

אחרי שתשתפשף מעט ותלמד מה הצרכים האמיתיים שלך (אני מבטיח לך שתגלה המון שימושים שלא חשבת עליהם) ומה נוח לך תוכל לבחור בחוכמה את היורש ואז תמכור את המכשיר הזה יד2. עד אז המבחר שלך יהיה עשיר, זול ועדכני יותר.

פורסם

אם אתה חייל ומחפש סמארטפון יפה עמיד (כמו DEFFY) ובעל ביצועים יותר טובים קח

SONY XPERIA GO

זה פלאפון נראה יפה מאוד לא כמו פלאפון לוויני כמו דפי ..

הוא עמיד במיים ואבק בצורה מושלמת והתקנים IP67 לעמידות במיים ואבק אשר קיבל מחמירים יותר..

גם מבחינת החומר הוא בסדר גמור ...

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_go-4782.php

והכי חשוב הוא לא עצום כמו ה SGS3 או HTC ONE X

אני ממליץ על המכשיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים