עבור לתוכן

קניית מחשב נייד ללימודים בתקציב 2-2.5k

Featured Replies

פורסם

חבר של אחותי מתחיל ללמוד בסוף החודש. הוא צריך לעבוד עם התוכנה solidwork, יש מחשב בתקציב של 2-2.5k שיכול להתאים לו?

תודה

דרור

פורסם

התקציב בעייתי מאד.

לדברים מאד בסיסיים מחשב רגיל יספיק עם מעבד I3\I5. לעבודה עם מודלים מורכבים ו/או רינדור זה יהיה קצת יותר קשה.

פורסם

^ נו באמת... אני למדתי סוליד גם והסתדרתי מצויין עם נייד בעל מעבד T משהו, Dual Core (אפילו לא C2D) של 2GHZ. נכון שלרינדורים לא הייתי ממליץ מחשב חלש, אבל לרמת השימוש הנדרשת ללימודים כמעט כל מחשב יספיק.

פורסם
  • מחבר

^ נו באמת... אני למדתי סוליד גם והסתדרתי מצויין עם נייד בעל מעבד T משהו, Dual Core (אפילו לא C2D) של 2GHZ. נכון שלרינדורים לא הייתי ממליץ מחשב חלש, אבל לרמת השימוש הנדרשת ללימודים כמעט כל מחשב יספיק.

מה אתה למדת? הוא מתחיל ללמוד הנדסת מכונות בטכניון בחיפה.

ואלה הם דרישות המערכת לsolidwork:

http://www.solidworks.co.il/Support_Free/Free_Download/2009/Sw-2010Req.pdf

פורסם

במקרה למדתי בדיוק הנדסת מכונות ובדיוק בטכניון.

פורסם

כפי שאמרתי זה ירוץ על I3 בקלות, השאלה הייתה האם יש/תהיה דרישה לרינדור או עבודה "כבדה" אחרת.

אני על מחשב בן 6 שנים ועובד באוטוקד/סקצ'אפ/פוטושופ בתחום האדריכלות בקלות למה שאני צריך (לרינדורים יש לי נייד עם I3 בסיסי וזה מספיק לי כי אני לא צריך רינדורים מהיר מאד).

פורסם
  • מחבר

במקרה למדתי בדיוק הנדסת מכונות ובדיוק בטכניון.

חחח אז אתה אומר שאפשר להיות רגועים ולקנות מחשב פשוט והוא ישרת אותו לאורך כל התואר?
פורסם

בהתחשב בתקציב לא הייתי לוקח את הניידים מהסדרות הישנות שנמכרים היום בכ1500 שקל (ודומים למחשב שאיתו העברתי את התואר, לפחות מבחינת מעבד וזכרון), אבל כן הייתי מסתפק בI3 בסיסי.

קח גם בחשבון שבטכניון אפשר לקבל מערכת הפעלה חוקית לחלוטין ובחינם (אלא אם השתנה משהו - אני בכל מקרה בתואר שני כרגע והססמה שלי להורדה עדיין פועלת), אז לפטופים שנמכרים ללא מערכת הפעלה ובמחיר מוזל במקצת בהחלט באים בחשבון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים