עבור לתוכן

שדרוג מערכת קיימת לתמיכה במשחקים החדשים

Featured Replies

פורסם

4870 חלש ב- OC מהניסיון שלי ..

תחסוך תקנה כרטיס חזק יותר , אם אתה רוצה תחכה לסידרה 7 8 9

או שפשוט תקנה מה שהולך טוב היום כמו 6950 יתן לך בוסט יפה מאוד .

לגבי המעבד תרצה או לא תרצה לעשות OC שיקול שלך .. אבל אם כן זה יוסיף עוד טיפה ..

פורסם

אאה... לכרטיס מסך, אתה לא חושב?

כן אבל כאן הבעיה בשביל מה לבצע OC לכרטיס מסך עם השדרוג הוא בעצם כרטיס מסך חדש ?

לגבי הHD4870, היה לי את הכרטיס הזה ואני חייב לציין שהוא באמת כרטיס טוב, אבל היום הוא כבר לא עומד בסטנדרטים והשדרוג האפקטיבי ביותר בשבילך יהיה בהחלט הכרטיס מסך, וממש לא חייב לקחת את הHD6950 למחשב שלך הייתי מציע HD6870 ועם אתה רוצה באמת ביצועים קח את הGTX570 + תבצע OC למעבד, תלמד את הנושא זה ממש לא קשה אפילו בYOUTUBE יש מדריכים טובים ואחרי שנתיים שלוש כשהמחשב כבר לא יסחוב פשוט תקנה מחשב חדש, אני בטוח שאמרו לך כשקנית את המחשב שבעוד כשלוש שנים תשדרג כרטיס מסך והמחשב עדיין יהיה מעולה.

פורסם
  • מחבר

אוקי , אז בואו נעשה איזה סיכום קטן.

1. למי ששאל , המסך שלי הוא 1680 על 1050

2. אני כנראה צריך לעשות OC למעבד.

3. עכשיו רק אני צריך לסכם איזה כרטיסים כדאיים לי ואיך אני יכול להיות בטוח שהם יתאימו ללוח וכו'.

פורסם

1. המעבד לא מגביל אותך אפקטיבית, ספק רב אם OC בו ייתן שיפור מהותי.

2. עבור 1050X1680, כרטיס המסך שלך הוא עדיין כרטיס רלבנטי בהחלט, וסביר כי אין טעם של ממש להחליפו.

3. אם אתה בכל זאת מחליט לשדרג, כן שווה לדעתי לחכות עוד מספר חודשים ליציאת דגמים חדשים, פשוט בגלל שהדברים שאליהם אתה יכול לעלות בטווח המחיר הסביר, אמנם ייתנו תוספת ביצועים, אבל היא ממש מצדיקה את העלות. כלומר, אם אתה כבר עושה שדרוג שיהיה מורגש, לזנק כמה מדרגות מעלה, לא לרמת ה6870, אלא לרמת ה6970.

4. המחשב שלך תומך כרגע בכרטיסים הקיימים בשוק ויתמוך גם בכרטיסים שיצאו בעתיד הקרוב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המפורטת.

נראה לי שאני אכן אקבל את ההמלצה שלך ואני אחכה עם השדרוג.

מצד שני , אם MW3 יעשה לי בעיות , אני בחנות כבר ב-7 בבוקר :lol:

תודה לכל מי שענה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים