עבור לתוכן

מתלבט בין טלויזית SAMSUNG למשהו אחר

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים

אני מעוניין בטלויזית 32", של SAMSUNG, LCD מסידרת D.

הטלויזיה הולכת להיות תלויה על קיר בחדר השינה

ללא מערכת סראונד, לכן חשוב לי שהרמקולים של הטלויזיה יהיו באיכות טובה.

כמו כן, אין לי ידע נרחב בנושא, אני פשוט לאחרונה מאד מרוצה מהמוצרים של SAMSUNG, בניגוד לשנים עברו

ואני גם אשמח שמכשיר ה GALAXY S2 שלי ידע לעבוד אל מול הטלויזיה.

היא הולכת לשמש בעיקר לצפיה בכבלים\סרטי DVD. ואם תהיה אפשרות לחבר ב HDMI את הלפטופ, זה יתרון (אם כי אני בטוח שבכל הטלויזיות החדשות כבר יש כניסות HDMI מובנות).

לכן הייתי שמח לדעתכם בנושא, האם יש משהו בטווח הגודל של 32 אינץ' שיותר משתלם לקנות לדעתכם ? כלומר פירמה שאינה סמסונג?

ואם לא, אז הייתי שמח להמלצה על מקום לרכוש ממנו את הטלויזיה במחיר זול.

לפני מספר ימים היה מבצע באחד מהאתרי מכירות קבוצתיות, אך פספסתי. זה היה במחיר של 1590 ש"ח. עם 3 שנות אחריות.

בכל אופן התקציב שלי הוא עד כ 2000 ש"ח.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם
  • מחבר

מרחק הצפיה הוא משהו כמו 3-3.5 מטר

מישהו ? משהו ?

תודה

פורסם

ל 3.5 מטר הייתי לוקח מסך הרבה יותר גדול מ 32. לפחות 42" והאמת שלסרטים עדיף אפילו יותר, אבל מחוץ לתקציב שלך.

יש שני מסכים שהם GOOD VALUE FOR MONEY וניתן להשיגם באזור ה 2000~ רק שרצוי להשיגם עם הפאנל הנכון.

קרא בעיון את השרשור הבא:

http://www.hometheater.co.il/vt150997.%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%97%D7%93%D7%A8-32-37-quot-%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D

פורסם
  • מחבר

תראה...בתאכלס אם אני רוצה יש לי יותר תקציב לזה

אבל אני לא חושב שזה הכרחי הגודל הזה שאתה מציע

הייתי היום בסופר, ראיתי טלויזיות של 43 אינץ', וזה נראה לי די ענק, אני לא חושב שאני צריך גודל כזה

לכל היותר 37". למרות שלפי המחירים אני רואה שהקפיצה העיקרית במחירים היא מ32 אינץ ל37 אינץ, שזה תוספת של 1500-2000 שקל

לעומת זאת קפיצה מ37 אינץ ל43 אינץ', זה משהו כמו 500 שקל, שזה די מעצבן.

בבית של ההורים שלי יש לי בחדר טלויזיה 32" LCD של טושיבה, ואני צופה בה מאותו מרחק, ואני מרוצה מהגודל הזה..

מה שכן יכול להיות שאבא שלי לא ממש זוכר את מידת האינצ'ים המדויקת, ויש מצב שהיא גדולה יותר מזה... אני אבדוק את זה היום כשאגיע לשם

בכל אופן, אתה ממליץ ללכת לקנות בא.ל.מ?

ולהתמקח על מחיר? לא קצת מוזר? בכל זאת, לא שוק רמלה לוד..

פורסם

שמע. כשההורים שלי עברו מ CRT ל LCD 32" חשבתי שזה מופלא. בבית כשעברתי מ CRT ל LCD אז חשבתי ש 32" זה קטן ושטלוויזיה 40" ממרחק של כ 3.5 מטר זה נפלא. היום זה ממש לא מספיק, בטח כשצופים בסרטים. הטלוויזיה הבאה שלי תהיה לפחות 55-60" באותו המרחק.

מה ז"א מעצבן? בהתחשב בעובדה שאתה הולך לחיות עם הדבר הזה כמה שנים טובות, ההוצאה פר חודש היא זניחה (סביר להניח שאתה משלם יותר על קוטג'). אני חושב ששוה להשקיע בחווייה.

אם סמסונג אז הייתי הולך לאלמ בשביל האחריות הרשמית והתמיכה בעברית, מוודא פאנל S-PVA (וב 37" אין סיכוי שתקבל S-PVA), ומתמקח כמו בשוק העופות בכורדיסטאן כי הם מסוגלים לעשות הרבה יותר טוב מזאפ.

פורסם

אני מוכרח לציין שמומלץ מאוד להתמקח על המחיר כי זה פשוט שווה את זה.

ואפילו לא פעם אחת - לעשות את זה כמה פעמים:

לפני כמה חודשים קניתי 46" לסלון LED של טושיבה (אחריות של יבואן רשמי, ניופאן, ל-7 שנים)

בחנות אחת אמרו לי המחיר הוא 8800 אבל זה לא סופי.

שאלתי כמה כן סופי, המוכרת לקחה מחשבון חישבה ואמרה "אני יכול לעשות לך את זה ב7900"

אמרתי לה שאני רוצה לחשוב על זה.

הלכתי לחנות אחרת - אותו קטע בדיוק אבל המוכר שם מוריד לי את המחיר ל7200! אמרתי לו שזה עדיין יקר מאוד ושבחנות הקודמת שהייתי בה כבר הציעו לי ב7000 במזומן שטרות. המוכר חשב עוד רגע והציע לי את הטלוויזיה ב6900.

כמובן שלקחתי אותה הביתה ואני מרוצה ממנה עד היום.

אני בטוח שהחנות לא הפסידה עליי הרבה מ2 סיבות:

א. עובדה שהוא יכל להוריד עוד את המחיר.

ב. מבחינתם להוריד את המחיר זה לפעמים "קונה" את הלקוח והוא יבוא לשם רק כי עשו לו פעם מחיר טוב והוא רוצה להיות שם שוב..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב,

רוצה להודות לכל העוזרים והמגיבים

קניתי היום את Samsung D500

40"

וידאתי כי כתוב על הגירסא: SQ02

אני מניח שזה כולל את הפאנל המדובר (S-PVA)

כמו כן רכשתי אותה מא.ל.מ במחיר של 3380, ב24 תשלומים ללא ריבית + 150 ש"ח התקנה

מה דעתכם על המחיר? האם יכולתי להוציא מהם את זה בזול יותר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים