עבור לתוכן

בקשה למפרט למחשב נייד ללימודי אדריכלות 4000-6000 שקלים

Featured Replies

פורסם

היי אני מתחיל ללמוד אדריכלות בשנה הקרובה ורציתי לבקש מפרט למחשב נייד עם יכולות גרפיות חזקות סוללה 8 או 9 תאים ושעולה בין 4000 ל 6000 שקלים

הרבה המליצו לי על Dell studio או xps האם זאת בחירה נכונה או שיש משהו שמתאים לי יותר?

אני קצת אובד עצות אז אני נורא אשמח לעזרה

(עשיתי חיפוש לפני שפרסמתי את הבקשה הבקשה האחרונה למחשב לאדריכלות הייתה לפני שנה )

פורסם

תתחיל בלענות על השאלון בחוקים של הפורום ונמשיך משם.

פורסם

דגש על כ. מסך NVIDIA חזק, רזולוציה גבוהה.

4 גיגה זכרון זה סטנדרט.

מעבד i5 יספיק

פורסם

אין הרבה ניידים עם רזולוציה גבוה בארץ לצערי.

הכי טוב שאפשר להציע לך לדעתי יהיה ה-N55SF של אסוס

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1321315&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

הנייד הזה קיים במחיר גבוה ב-200 שח גם ב-KSP, כנראה שאם תקח את הפרסום הזה לשם הם ישוו את המחיר.

עריכה: מחשב נייד עם כרטיס גרפי נפרד, רזולוציה גבוה וסוללת 8-9 תאים אין בתקציב שלך (בארץ)

יש אפשרות להזמין מחול נייד כמו ה-e6520 של דל, עם סוללת 9 תאים ורזולוצית FHD, אבל כרטיס מסך חלש בהרבה (NVS4200)

אם זה מעניין אותך, תגיד.

פורסם

קשה לי להמליץ למשהו לקנות נייד, כשברור שעוד שנה הוא יוחלף.

במחשב נייח הסיפור היה שונה, כי תמיד אפשר לקנות כרטיס גרפי כשצריך

בנייד, זה אומר להחליף את כל המחשב וזה סיפור יקר בהרבה.

מחשב נייד פשוט וסביר יעלה סביב ה-3000 שח.

נניח שבמכירה שנה הבאה הוא יהיה שווה 2000 (ודיי ברור לי שלא), תוסיף את ההפרש לנייד פה ותקבל סכום של כ-4300 שח

אם אתה חושב שתמצא נייד עדיף על הנייד הזה ב-4300 שח, זו אופציה טובה.

כנראה שאם תקח בחשבון את ההפרש המחיר, ובמיוחד הטרטורים (מכירת נייד וכו') הסיכום לא חד משמעי לטובת נייד זול.

נ.ב.

לפני שנה נייד עם כרטיס מסך 5650 עלה כ-4500 שח, והיום לשם השוואה הליבה הזו מקבילה בביצועים ל-6630, בנייד שעולה כ-3700 שח.

ההתקדמות לא דומה לנייחים, ולכן השיפור הקטן עוד יותר לא מצדיק לחכות ולשלם בדרך על עוד נייד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים