עבור לתוכן

2333t VS u2312hm לסרטים?

Featured Replies

פורסם

אז אני מחפש מסך זול יחסית (<1100 ש"ח) שישמש בעיקר לצפייה בסרטים בחדר חשוך, וחיפוש קצר כאן בפורום נתן לי הרבה מאוד מידע שעזר לי לצמצם את האופציות שלי לאחד משני המסכים הנ"ל, אז דבר ראשון תודה רבה לכל התורמים הרבים שכאן :yelclap:

אני לא גיימר בכלל והבנתי ששניהם מצויינים לעבודה משרדית אז לכן צפייה בסרטים תהיה הנקודה שעליה אני אחליט על מסך. אני יודע שהרבה מאוד כבר נאמר כאן בפורום לגבי כל אחד מהמסכים, אבל עוד אין לי תשובה איזה מסך עדיף לסרטים אז אני אשמח לתשובה. את הסמסונג אני יכול לקנות ב-780 ואת הדל ב-1040 אז מבחינת מחיר ההבדל לא נורא אם הדל באמת טוב יותר.

בנוסף אני מחבר אותו לכרטיס GeForce 7600GT ישן יחסית, זה יהווה בעיה?

תודה רבה

אביאל

פורסם

שני המסכים מעולים, לצפיה בסרטים עדיף את הדל, למרות שהסאמסונג לא נופל ממנו בהרבה.

הכל תלוי תקציבית, אם יש תקציב עדיף את הדל, אך אם אין גם זה לא יהיה נורא ללכת על הסאמסונג כי הוא איכותי גם כן.

לדל יש usb וגם כן פאנל שנחשב יותר איכותי ips וסאמסונג pva שגם כן איכותי אבל פחות מהדל.

שני האופציות סביר להניח שתיהיה מרוצה, הדל עדיף אבל יקר יותר אז החלטה שלך אם להשקיע את הכסף הנותר..

פורסם
  • מחבר

ויחס הניגוד המדהים, ובמיוחד השחור העמוק, של הסמסונג לא נראה לך יהווה נקודה חזקה בזמן צפיית סרטים בחדר מוחשך?

וגם כן הכרטיס מסך (7600GT) "יסחוב" את הרזולוציה של המסכים האלו בצורה טובה או שיש צורך לשדרג?

פורסם

האמת היא שלסרטים גרידא הסמסונג יהיה עדיף בגלל השחורים העמוקים יותק של פאנל PVA.

אבל, הארגונומיה של הדל שווה המון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים