עבור לתוכן

התלבטות קנייה של Creaive X-Fi Xtreme Audio PCI-E‎

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי לוח של אסוס P8P67-M Pro ולצערי הרב לאחר הקנייה של המחשב שלי לפני כחצי שנה הצטערתי שבחרתי בלוח הזה, הייתי צריך לקחת לוח ATX ולא Micro ATX (אחרי ששמתי עליו SCYTHE MUGEN 2 ו-GTX560 TI שתופס 2 סלוטים כמעט ולא נשאר לי מקום) וגם בגלל שהסאונד ממש איכזב אותי, סאונד נמוך מאוד לעומת מה שהיה לי במחשב הקודם (גם מובנה על הלוח).

אבל נעזוב את זה, כולנו עשינו בעבר טעויות ומטעויות לומדים, לשמחתי זה לא טעות כזאת קריטית כי אחרי הכל זה לא כזה לוח גרוע פשוט לצרכים שלי הוא לא התאים לי כפי שציפיתי.

התגברתי על הצפיפות עם הלוח הקטן (למזלי בחרתי מארז CM690 שעזר לי הרבה בעניין), מה שנשאר לי להתגבר עליו זאת הבעיה של הסאונד שממש התאכזבתי ממנו.

החלטתי שאני רוצה להביא לי כרטיס קול עם סאונד איכותי.

היעוד? משחקי רשת FPS / מוזיקה עם אוזניות או לחלופין יש לי 2 רמקולים של Logitech + סאבוופר

אחרי בדיקה קצרה שעשיתי אני חושב ש-Creaive X-Fi Xtreme Audio PCI-E‎ ישרת אותי נפלאות.

אבל בכל זאת אני מעדיף לבוא לכאן ולשאול את דעתכם כי חשוב להתייעץ ולעשות דברים ברגוע ובצורה חכמה, כי על פזיזות לפעמים משלמים כמו שאני בחרתי לוח שבסוף לא ענה על כל דרישותיי.

חשיבה נוספת שהייתה לי:

מה דעתכם על קנייה של הכרטיס הזה ב-eBay? מצאתי אותו גם בזול יותר

http://www.ebay.com/itm/Creative-Sound-Blaster-X-Fi-Audio-SB1040-7-1-PCIe-Card-/190581922728?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c5f915ba8#ht_1678wt_1139

ומה זאת הגירסא הזאת? האם תתאים לי?

http://www.ebay.com/itm/Creative-SB0770-X-Fi-Xtreme-Gamer-SB0770-7-1-Sound-Card-/360388782450?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53e8d86972

ב-KSP ראיתי ב-280 שקל לכן אני מתלבט מאיפה לקנות ומה לקנות.

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה.

פורסם

שמת דוגמאות ל-2 מוצרים עם חיבורים שונים:

הראשון זה .PCI Express x1

השני זה PCI סטנדרטי (ישן יותר), ולא מתאים לחיבורים שיש על הלוח שלך...

תבדוק טוב מה אתה יכול לחבר לפני שאתה מזמין.

מבחינת הכרטיסים עצמם, אם אתה לא אודיופוב, אז שניהם יעשו את העבודה.

המוצר הראשון עולה 58$ (קצת מעל 200 ש"ח). במידה והוא יעצר במכס, תדרש לשלם עוד קצת וכאן כבר עדיף לשקול קניה בארץ (מה שראית ב-280 ש"ח).

המוצר השני מסופק רק ללקוחות בארה"ב וקנדה...

פורסם
  • מחבר

כן לגבי השני זה במקרה קפץ לי בתוצאות ושכחתי לייחס חשיבות לחיבור שלו.

אולי אני בכל זאת אקנה בארץ רק בגלל העניין של האחריות.

בכל מקרה אני אשמח לשמוע דעות נוספות של אנשים.

תודה לך.

פורסם

אני סתם זורק רעיון,ממה שהבנתי ממידע ברשת.הכרטיס הזה טוב למוזיקה,ובמיוחד למשחקים,Xonar U3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים